- Konu Sahibi kediannesibiri
-
- #5.641
Evet ya benim de öyle okuyamıyorum bileYa arkadaşlar konuyla alakasız ama benim sayfamda hep reklam oluyor reklamdan buraya zor yazıyorum sizinde öyle mi ? Renk desen zaten fiyasko olmuş ama bu reklamlar çok canımı sıkıyor
Ben anadolu yakasında oturuyorum doktorumun muayenehanesi avrupa yakasında nişantaşında perinatolog prof. Dr. Murat Yayla. Kızımın takibini de o yapmıştı. Bu inşallah ikinci olacak. Şu anda da krndisiyle devam ediyoruz. Çok çok memnunumPeki istanbul avrupa yakasında perinatolog öneriniz var mıdır özel hastanede? Çok memnunum doktorumdan doktordan dediğiniz?
Hadi ya bn pazartesi soracam sana da yazarım bugün ilk defa kusmadım ama mide bulantısı hazımsızlık devam tabiHe doğru ya bizim satlar aynı kafam gitmişaynen canım sanada 3 hafta sonra filan der büyük ihtimal, ben dün heyecandan bulantı için ilac yazdırmayı unuttum
20 haftalık olsak da bebislerimizi hissetsek artık yaa iyi oldugunu anlayabiliriz hic degilseeAy ben onu hamile olmadığı. Zamanlarda hissediyordum kuzu ya maalesef bebek değil
Reklam konusunu abartmışlar baya. Renk te iğrenç,Ya arkadaşlar konuyla alakasız ama benim sayfamda hep reklam oluyor reklamdan buraya zor yazıyorum sizinde öyle mi ? Renk desen zaten fiyasko olmuş ama bu reklamlar çok canımı sıkıyor
Bende de öyle asiri reklam cikiyor yazilari zor okuyorumYa arkadaşlar konuyla alakasız ama benim sayfamda hep reklam oluyor reklamdan buraya zor yazıyorum sizinde öyle mi ? Renk desen zaten fiyasko olmuş ama bu reklamlar çok canımı sıkıyor
Benim 8+2 ondan bu hafta cok kotuyum demek ki, ha gayret bakalim.Doktorların söylediği 8. Haftaya kadar hcg artıp 9-10 haftalarda sabitleniyor 12. Haftaya doğru azalma eğilimine geçiyormuş. Mide bulantısı da hcg artışı ile doğru orantılıymış.
Evet sanki gecen ay bu kadar reklam yoktu mesajlari okurken yukarda cikiyordu, simdi altta da cikiyor mesaj yazarken bile zorlaniyorum sayfayi indirdikce o da iniyor sinir bozucu.Ya arkadaşlar konuyla alakasız ama benim sayfamda hep reklam oluyor reklamdan buraya zor yazıyorum sizinde öyle mi ? Renk desen zaten fiyasko olmuş ama bu reklamlar çok canımı sıkıyor
Ay tamam canım banada yaz. Off o bulantı ve hazımsızlık hergun var karnım midem taş gibi hele bugün hep yattım yemek bile yapamadım iftara. Allah'tan kayinvalidem çağırdı akşamüstüHadi ya bn pazartesi soracam sana da yazarım bugün ilk defa kusmadım ama mide bulantısı hazımsızlık devam tabi
Kesinlikle bence zayıflık varsa 16. Haftadan sonra yavaştan hissederiz ya yani inşalalh20 haftalık olsak da bebislerimizi hissetsek artık yaa iyi oldugunu anlayabiliriz hic degilsee
İnşallah geçer biter selametle .. Şimdi senin en son randevu tarihinde kaç haftalık oluyorsun canım ne zaman çağırdıAy tamam canım banada yaz. Off o bulantı ve hazımsızlık hergun var karnım midem taş gibi hele bugün hep yattım yemek bile yapamadım iftara. Allah'tan kayinvalidem çağırdı akşamüstü
Organik soya sosu aldım benBen bugün bir tane yedim pişmişölecektim yemezsem tabii soya sosuna batıramadım
Ay insallah yaa cok zayif sayilmam normal 160 boy 63 kiloKesinlikle bence zayıflık varsa 16. Haftadan sonra yavaştan hissederiz ya yani inşalalh
Baby 20. Hafta olabilir o zamanAy insallah yaa cok zayif sayilmam normal 160 boy 63 kilo
Evet sayfanın altı üstü reklamla kaplı. Aradan yazıları zor okuyorum. Birde hareket ediyor yanıp sönüyorlar gözüm yoruluyor okurken.Ya arkadaşlar konuyla alakasız ama benim sayfamda hep reklam oluyor reklamdan buraya zor yazıyorum sizinde öyle mi ? Renk desen zaten fiyasko olmuş ama bu reklamlar çok canımı sıkıyor
Biz yeni başlayanların Allah yar ve yardımcısı olsunnYani şu sıralar yaşadığım hali pik yapmış hali. En azından daha da şiddetlenmeyeceğini bilmek beni rahatlattı
Birde bazı reklamlar +18 yani saçma sapanYa arkadaşlar konuyla alakasız ama benim sayfamda hep reklam oluyor reklamdan buraya zor yazıyorum sizinde öyle mi ? Renk desen zaten fiyasko olmuş ama bu reklamlar çok canımı sıkıyor
Günde 2 soda çok fazla değil miKızlar benim sabah midem bulaniyor ama açlık bulantisi gibi. Aksam da yemekten sonra bulaniyor sanki istifra etmezsem rahat edemeyecekmisim gibi hazimsizlik oluyor. Gunde 2 soda iciyorum mutlaka. Bugun de 1saat yuruyus yaptim iyi geldi evde durunca cunku cok uykum geliyor sarhos gibi oluyorum. Bugun fetal dna icin kan da verdik esimle 10 15 gun sonra belli olacakmis bakalim insallah güzel sonuclar alırım
Android varmış ama iPhone ise ben saferiden giriyorum sabit kalıyorKızlar kadınlar kulübünün mobil uygulaması var mıydı?
İphone ama keşke bizim için de olsaydıAndroid varmış ama iPhone ise ben saferiden giriyorum sabit kalıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?