2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Peki istanbul avrupa yakasında perinatolog öneriniz var mıdır özel hastanede? Çok memnunum doktorumdan doktordan dediğiniz?
Ben anadolu yakasında oturuyorum doktorumun muayenehanesi avrupa yakasında nişantaşında perinatolog prof. Dr. Murat Yayla. Kızımın takibini de o yapmıştı. Bu inşallah ikinci olacak. Şu anda da krndisiyle devam ediyoruz. Çok çok memnunum

He doğru ya bizim satlar aynı kafam gitmiş aynen canım sanada 3 hafta sonra filan der büyük ihtimal, ben dün heyecandan bulantı için ilac yazdırmayı unuttum
Hadi ya bn pazartesi soracam sana da yazarım bugün ilk defa kusmadım ama mide bulantısı hazımsızlık devam tabi

Ya arkadaşlar konuyla alakasız ama benim sayfamda hep reklam oluyor reklamdan buraya zor yazıyorum sizinde öyle mi ? Renk desen zaten fiyasko olmuş ama bu reklamlar çok canımı sıkıyor
Reklam konusunu abartmışlar baya. Renk te iğrenç,

Ya arkadaşlar konuyla alakasız ama benim sayfamda hep reklam oluyor reklamdan buraya zor yazıyorum sizinde öyle mi ? Renk desen zaten fiyasko olmuş ama bu reklamlar çok canımı sıkıyor
Bende de öyle asiri reklam cikiyor yazilari zor okuyorum

Doktorların söylediği 8. Haftaya kadar hcg artıp 9-10 haftalarda sabitleniyor 12. Haftaya doğru azalma eğilimine geçiyormuş. Mide bulantısı da hcg artışı ile doğru orantılıymış.
Benim 8+2 ondan bu hafta cok kotuyum demek ki, ha gayret bakalim.
Evet sanki gecen ay bu kadar reklam yoktu mesajlari okurken yukarda cikiyordu, simdi altta da cikiyor mesaj yazarken bile zorlaniyorum sayfayi indirdikce o da iniyor sinir bozucu.

Hadi ya bn pazartesi soracam sana da yazarım bugün ilk defa kusmadım ama mide bulantısı hazımsızlık devam tabi
Ay tamam canım banada yaz. Off o bulantı ve hazımsızlık hergun var karnım midem taş gibi hele bugün hep yattım yemek bile yapamadım iftara. Allah'tan kayinvalidem çağırdı akşamüstü

Ay tamam canım banada yaz. Off o bulantı ve hazımsızlık hergun var karnım midem taş gibi hele bugün hep yattım yemek bile yapamadım iftara. Allah'tan kayinvalidem çağırdı akşamüstü
İnşallah geçer biter selametle .. Şimdi senin en son randevu tarihinde kaç haftalık oluyorsun canım ne zaman çağırdı

Evet sayfanın altı üstü reklamla kaplı. Aradan yazıları zor okuyorum. Birde hareket ediyor yanıp sönüyorlar gözüm yoruluyor okurken.

Günde 2 soda çok fazla değil mi gebelik boyu besinlerin midemizde kalma süresi normale göre 2 kat artıyor. Bu da ekşime yanma be hazımsızlık yapıyor. Ben düzenli zeytin yağı tüketmeye ve çok tıka basa yememeye gayret gösteriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…