2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Benim 2 nisanda belli olacak canim hayirlisiyla insallah

Aaa nasıl göremedi ki kuzum sende göbek falan var mı oda etkiliyor galiba büyümüş maşallah bnde pazartesi gidicem
Ya canım evet göremedi ben su içinc gördü ama ben çok korktum, benim daha öncede sezaryen dogum olduğundan göbek çok kaldı ve göbeğim baya şiş nie öyle anlamadım yediğim.ictigim hersey gaz oluyor belki oda etkilemiştir. Sana 2 li tarama mi yapacaklar bisey dediler mi pazartesi kac haftalık oluyor canım?

Ya bugün aklıma geldin çok sevindim senin adına sağlıkla kucağına almak nasip olsun

Çok teşekkür ederim deneyeceğim sizede sağlıklı gebelikler dilerim

Doktorların söylediği 8. Haftaya kadar hcg artıp 9-10 haftalarda sabitleniyor 12. Haftaya doğru azalma eğilimine geçiyormuş. Mide bulantısı da hcg artışı ile doğru orantılıymış.
Yani şu sıralar yaşadığım hali pik yapmış hali. En azından daha da şiddetlenmeyeceğini bilmek beni rahatlattı

Doktorlar birazcık göbek olunca idrara sıkışık olmayı istiyorlar 13. Haftaya kadar kendimden biliyorum Benim göbek bölgemde yağ fazla haliyle zor oluyo ilk haftalar ultrasonda
ikili test zamanı çağırmış tekrar heralde hersey normalse gerek görmemiştir canım 4 hafta bile sonra çağıran var

Kızlar benim sabah midem bulaniyor ama açlık bulantisi gibi. Aksam da yemekten sonra bulaniyor sanki istifra etmezsem rahat edemeyecekmisim gibi hazimsizlik oluyor. Gunde 2 soda iciyorum mutlaka. Bugun de 1saat yuruyus yaptim iyi geldi evde durunca cunku cok uykum geliyor sarhos gibi oluyorum. Bugun fetal dna icin kan da verdik esimle 10 15 gun sonra belli olacakmis bakalim insallah güzel sonuclar alırım

Evet canım göbek yag deposu sanırım benim verdigi randevu kağıdına tok ve idrara sıkışık yazmış bu sefer birde dün temizlik yapıp baya yorulmuştum dus alip aç karnına gittim akşam üstü, bida yapmam ders oldu bana sağlıklı sıhhatli geçer inşallah şu 12. Haftaya kadar hepimizin

Daha erken 2 li demedi canım normalde Salı gel dedi de bn rapor alıcam diye pazartesiden gidicem sat ‘a göre 9+4 oluyor büyük ihtimal bundan sonra vereceği randevu 2li için olur

Daha erken 2 li demedi canım normalde Salı gel dedi de bn rapor alıcam diye pazartesiden gidicem sat ‘a göre 9+4 oluyor büyük ihtimal bundan sonra vereceği randevu 2li için olur
He doğru ya bizim satlar aynı kafam gitmiş aynen canım sanada 3 hafta sonra filan der büyük ihtimal, ben dün heyecandan bulantı için ilac yazdırmayı unuttum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…