- 29 Eylül 2021
- 2.260
- 2.836
- 83
- Konu Sahibi kediannesibiri
-
- #5.621
Benim 2 nisanda belli olacak canim hayirlisiyla insallahEylül grubunun cinsiyetleri netleştiriyor tek tek ay bize de o evre ne zaman yüklenecek çok heyecanlıÖğrenen oldu mu hiç fetal sonuçlarınız inşallah temiz çıksında cinsiyetleri de öğrenmiş olursunuz ne güzel ay yanlışlık mı var değişir mi acaba derdiniz de olmaz
1 çay kaşığı zeytin yağı saf için 1 saate hiçbişeyiniz kalmazBunu deneyeyim yaa. Çok sağol canım.
O zaman bende bekleyimOh şükürbence normal. 9. Hafta başı gideceğim ben de pazartesi günü, doktor daha önce çağırmazsa 12. Haftada giderim bir daha muhtemelen
İnşallah yapar canım sanırım tam 12 haftalık oluyoruz ozamana Allah nasip ederseNormal canım, normalde 4 hafta sonra çağırıyorlar. 2li taramayı da yapar belki o zamana
Sizinde tam 2 li tarama zamanı oluyor onuda yaparlar belkiYok. Canım değil benimde 1 ay sonraya verdi en son 8 bucukken gittim suan 11 olduk 12 buçukta gidicez
Bana bisey demedi ya sanırım 2 li taramaya denk geliyor belki oyuzden erken gelmemi istememiştir arkadaş diyince hakverdim, ama belki bende dayanamam söyle bi bakınirim 2 hafta sonraBanada 3 hafta dedi ama için rahat etmezse 2 hafta sonra gel dedi
Ya canım evet göremedi ben su içinc gördü ama ben çok korktum, benim daha öncede sezaryen dogum olduğundan göbek çok kaldı ve göbeğim baya şiş nie öyle anlamadım yediğim.ictigim hersey gaz oluyor belki oda etkilemiştir. Sana 2 li tarama mi yapacaklar bisey dediler mi pazartesi kac haftalık oluyor canım?Aaa nasıl göremedi ki kuzum sende göbek falan var mı oda etkiliyor galiba büyümüş maşallah bnde pazartesi gidicem
Ya bugün aklıma geldin çok sevindim senin adına sağlıkla kucağına almak nasip olsunSelam güzel anne adaylari ben doktordan geldim çok şükür bu doktor hep olumlu konuştu kanama alanında problem yok küçülmüş dedi gayet normal hersey dedi iki hafta sonra ikili test icin çağırdı ha birde duphaston verdi sabah akşam kullanmam için kanamalarim lekelenme tarzinda hala devam ediyo kendini çok yorma dedi öyle işte rahat bi nefes aldım sonunda çok şükür
Çok teşekkür ederim deneyeceğimĞ
Merhabaa, bende de kanama alanı vardı. Bazı makalelerde alpha lipoic asit içeren ıspanak, brokoli, brüksel lahanası gibi besinlerin kanama alanının küçülmesine yardımcı olduğunu okudum ve onları tüketip bol bol dinlendim. Ispanağı yıkamak şu durumda çok zordu o yüzden onu da yeşil elma, nane ve limon ile smoothie yapıp içtim.Çok şükür kanama alanım yok oldu Belki bir faydası olur size de diye yazmak istedim. Geçmiş olsun Ben de 11+5'im. Eylül annesi mi ekim mi göreceğiz bakalım.
AminYa bugün aklıma geldin çok sevindim senin adına sağlıkla kucağına almak nasip olsun
Yani şu sıralar yaşadığım hali pik yapmış hali. En azından daha da şiddetlenmeyeceğini bilmek beni rahatlattıDoktorların söylediği 8. Haftaya kadar hcg artıp 9-10 haftalarda sabitleniyor 12. Haftaya doğru azalma eğilimine geçiyormuş. Mide bulantısı da hcg artışı ile doğru orantılıymış.
Doktorlar birazcık göbek olunca idrara sıkışık olmayı istiyorlar 13. Haftaya kadar kendimden biliyorumBende dün kontrole gittim 8+6 olmuşuz fakat ilk göremedi aç karnına ve hiç su içmediğim için, 1 buçuk litre su içirdi yarım saat içinde ondan sonra tekrar baktı görmeseydi alttan bakicakti çok.sukur gördü ama benim ömrümden ömür gitti o sürede. 3 hafta sonraya randevu verdi sizce uzun değil mi ?
Evet canım göbek yag deposu sanırım benimDoktorlar birazcık göbek olunca idrara sıkışık olmayı istiyorlar 13. Haftaya kadar kendimden biliyorumBenim göbek bölgemde yağ fazla haliyle zor oluyo ilk haftalar ultrasonda
ikili test zamanı çağırmış tekrar heralde hersey normalse gerek görmemiştir canım 4 hafta bile sonra çağıran var
Aynen umarım 27 martta gidicem heyecanlıyımSizinde tam 2 li tarama zamanı oluyor onuda yaparlar belki
Daha erken 2 li demedi canım normalde Salı gel dedi de bn rapor alıcam diye pazartesiden gidicem sat ‘a göre 9+4 oluyor büyük ihtimal bundan sonra vereceği randevu 2li için olurYa canım evet göremedi ben su içinc gördü ama ben çok korktum, benim daha öncede sezaryen dogum olduğundan göbek çok kaldı ve göbeğim baya şiş nie öyle anlamadım yediğim.ictigim hersey gaz oluyor belki oda etkilemiştir. Sana 2 li tarama mi yapacaklar bisey dediler mi pazartesi kac haftalık oluyor canım?
He doğru ya bizim satlar aynı kafam gitmişDaha erken 2 li demedi canım normalde Salı gel dedi de bn rapor alıcam diye pazartesiden gidicem sat ‘a göre 9+4 oluyor büyük ihtimal bundan sonra vereceği randevu 2li için olur
Ay ben onu hamile olmadığı. Zamanlarda hissediyordum kuzu ya maalesef bebek değilBide dün kasigimin alt kisimlarinda pıt pıt hareketler hissettim guruldama mı bebek mi bilemedim 11+5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?