- 2 Şubat 2020
- 1.641
- 6.276
- 158
- 36
- Konu Sahibi kediannesibiri
-
- #5.721
Çok normal çünkü artık vücudumuz alışıyor, son aylarda yine degisicek. 2. Trimester daha keyifli ve sorunsuz olur genelde. Kötü düşünmeyinHanımlar belirtilerinde azalma olan var mı benim göğüs hassasiyetim birden kayboldu endişeliyim
Teşekkür ederim içimi rahatlattınızÇok normal çünkü artık vücudumuz alışıyor, son aylarda yine degisicek. 2. Trimester daha keyifli ve sorunsuz olur genelde. Kötü düşünmeyin
Kafam almiyor bu isleri yesem sucluluk duyuyorum yemesem cogu seyi sevmiyorum zorla yiyorum ben tatli tuzlu abur cubur cok severdim hepsini kestim cok ara ara yiyorumBana da doktorum yasak yok dedi, kontrollu ol ha bir tek yeşil çay yok dedi. Çiğ ürünler yok dedi
Cok guzel dusunmussun oglun sevinsin bana da sordular yapacakmisin biz doktorun agzindan duyariz esimle herhalde supriz dusunmedim hic acikcasiBen cinsiyetini öğrendikten sonra bir tane balon alıp içine pembe yada mavi süs koyacağım, oğlum patlatıp öğrensin kardeşinin cinsiyetini. Birde video çekip annemlere atarım, uzaktalar güzel bir sürpriz olur onlar içinde. Ama partiyle uğraşamam, çok yakın kimsem yok zaten burda hemde boşuna masraf.
Canim ben bebegimi gorunce psikolojik belirtiler gidiyor 2 gundur bendede yok asiri halsizlik var okadarHanımlar belirtilerinde azalma olan var mı benim göğüs hassasiyetim birden kayboldu endişeliyim
Sevmiyorum öyle şeyleri, üniversiteye giden oğlum var onu bekliycez ama abisi cok merak ediyor, Nisan başı gibi cinsiyet ve genel kontrol için gideceğim odada hep beraber öğreniriz inşallah ufaklık gösterirse. Ben tarama testleri yaptirmiycam ztn. Gün yaklaştıkça insan merak ediyor içinde ne var
Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için sağlıkla kucağımiza alalım inşallah35 yaşındayim kız erkek hiç bişey istemedim ama hissettiğim erkek hep sağlık sıhhatli olsun diyorum. Yaşında, yaşımızda endişe edecek birşey yok gönlünü ferah tut olucak olan ne yaparsak oluyor kontrollu bir gebelik ile her şey mükemmel gecicek ve geçiyor keyif almaya bakbu günler bir daha olmayacak. Allah bağışlasın evlatlarimizi
Ohh fazla kilolardan kurtulmussundur bnde ilk gebeliğimde 5 kilo verdim ama ozmn 62 ile başlamıştım şuan 51le başladım 52 olmusumBelirtilerim bi var bi yok benimdemide bulantım çok fena 5.5 kilo vermisim, daha verme dedi doktor meyve yiyebiliyorum çok şükür cinsiyet konusunda çatlamak üzereyim hiç merak etmiyodum doktor gördüm diyince amma aklıma takıldı offf bütün hurafeleri yaptım, bıçak makas testi, yüzük, kafata tuz atma
Ben de 53 küsürle başlamıştım 54 küsürüm. Şu 1 ay hiç almazsam iyi ama çok acıkıyorumOhh fazla kilolardan kurtulmussundur bnde ilk gebeliğimde 5 kilo verdim ama ozmn 62 ile başlamıştım şuan 51le başladım 52 olmusum
Kendinin ve bebeğinin sağlığını düşünerek adım atarsan sorun olmaz. Suçluluk duyma baktın zararlı ama yemen lazım nefsini durduracak kadar yersin haz duyarak abartmadan yeter ztn. Sağlıklı alternatifler bulmaya bakarsinKafam almiyor bu isleri yesem sucluluk duyuyorum yemesem cogu seyi sevmiyorum zorla yiyorum ben tatli tuzlu abur cubur cok severdim hepsini kestim cok ara ara yiyorum
Ben ilk ay +2 oldum direkt regli olmayınca benim vücudumun reaksiyonu çünkü göğüslerim de sağolsun 1 beden büyüdü 11+4 düm şuan 55 ile başladım. Gününe göre 59/60 arası oynuyorum. Direkt şiştim ztn bulantım yüzünden yemesem de ödemi olan biriyimBen de 53 küsürle başlamıştım 54 küsürüm. Şu 1 ay hiç almazsam iyi ama çok acıkıyorum
Bnmde iştah açılmış valla günde iki öğünü gecmemeye çalışıyorum ama yedim mi de iyi yiyorum yani mide bulantısı için ilaç kullanmasaydim baya verirdim yiyemezdim bnm boyum da uzun olmadığı için almamak gerekiyor ilk doğumun sonuna doğru tansiyon çıktı bnde o yüzden korkuyorum tansiyonum sınırda hep ilk doğuma 85 kiloyla gittimBen de 53 küsürle başlamıştım 54 küsürüm. Şu 1 ay hiç almazsam iyi ama çok acıkıyorum
Ben de öyleyim. Kontrolüm haftaya salı özelde. Ama bu salıya randevu buldum şehir hastanesine gidip bi bakacam bebemeKızlar günaydınnn, bu süreç hepimiz için hassas. Şu an 11+4’teyim. Biraz paniğim son iki üç gündür, bebeğim nasıl iyi mi yaşıyor mu diye durmadan düşünüyorum. Yaşamıyorsa da hiç belirti vermiyormuş, ben de kontrolden yeni çıktım salı günü, her şey yolundaydı şükür. Benim gibi olan var mı? Çok mu evham yapıyorum?
Ay olabilir çok berbat bir his Allah kurtarsın valla enfeksiyon genelde tetikliyor o durumuSürekli idrara çıkma isteği duyuyorum ya. Yani yokkende böyle gidiyorum ve sanki tamamlanmamış hissi var. Enfeksiyon mu oldum acaba
İlaç ismin ne iyi geldi mi yedikten sonra midemde hazımsızlık hissediyor musunBnmde iştah açılmış valla günde iki öğünü gecmemeye çalışıyorum ama yedim mi de iyi yiyorum yani mide bulantısı için ilaç kullanmasaydim baya verirdim yiyemezdim bnm boyum da uzun olmadığı için almamak gerekiyor ilk doğumun sonuna doğru tansiyon çıktı bnde o yüzden korkuyorum tansiyonum sınırda hep ilk doğuma 85 kiloyla gittim
Bnce psikolojik değildir bende çekiyorum bünyesel kardeşim napalım inşalllah geçsin bitsin selametle diye gün sayıyorumDün geceden beri mide yanmam ve bulantım aşırı derecede başladı. İki kere prizin içtim yemeklerden önce gene de kustum. Zaten yediğim de kuş kadar. Kepekli grisini yedim ama yanmaya faydası olmadı. Doktorum gaviscon al dedi. Ona başladım şimdi. Ama daha 7 buçuk haftalık hamileyim. Bu kadar ağır yaşamam için çok erken değil mi. Psikolojik sıkıntılarım mı tetikliyor yoksa.
Huf gerçekten bir gün iyisem bir gün yerimden kalkamıyorum. Hasta gibi olmak sürekli zorluyorAy olabilir çok berbat bir his Allah kurtarsın valla enfeksiyon genelde tetikliyor o durumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?