- 16 Kasım 2021
- 459
- 456
- 53
- 29
- Konu Sahibi kediannesibiri
-
- #5.781
Bn dediğin gibi indirdim ama kadınlar kulübü kurulumu olmuyor ama brave sitesinden giriş yapınca da reklam hiç yok siteyide yukleyebilseydim daha iyi olurdu ama olmuyorKızlar telefonunuz Android ise Brave diye tarayıcı var onu indirin hiç reklam çıkmıyor. Sol tarafaki 3 çizgiye tıklayınca altta Web uygulaması kur yazıyor ona tıklayınca reklamsız uygulaması kuruluyor
Allah Allah bende hiç reklam çıkmıyor. Brave'den giriş yapıncaUygulamanin ekran goruntusu
Uygulamayı Brave tarayıcısı dan mı kurdun yoksa Chrome'dan mı?Ben uygulamayi indirdim ama reklamlar uygulamada da devam ediyor
Sayfanın sağ üst köşesinde aslan ve üçgen varya aslana bas ordaki butona baş reklamlar kalkıyorBen uygulamayi indirdim ama reklamlar uygulamada da devam ediyor
Yaaa çok üzüldüm canım üzülme desemde zor tahmin ediyorum tek yumurta ikizi miydi keseleri ayrı mı ki ? Diğer bebeğin sağlıkla gelsin inşallahMerhabalar malesef çok güzel haberler le gelemedim devlete randevu almıştım özelde bir ay sonraya çağırdığı için bebeklerimin biri haftasıyla uyumlu 10+1 ama malesef diğeri melek olmuş bile 8+4 de kalbi durmuş çok üzüldüm ama bunda da bir hayır vardır diyorum rabbim bir tane yazmış demekki yazımıza . Belki sağlıklı değildi diyorum ama yine de çok ağladım hep iki diye hayal kurdum ..
Canım benim Allah kalbine ferahlık versin, Diğer bebeğini sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallahMerhabalar malesef çok güzel haberler le gelemedim devlete randevu almıştım özelde bir ay sonraya çağırdığı için bebeklerimin biri haftasıyla uyumlu 10+1 ama malesef diğeri melek olmuş bile 8+4 de kalbi durmuş çok üzüldüm ama bunda da bir hayır vardır diyorum rabbim bir tane yazmış demekki yazımıza . Belki sağlıklı değildi diyorum ama yine de çok ağladım hep iki diye hayal kurdum ..
Çok üzüldüm canım Rabbim kalanı sana bağışlasın inşallahMerhabalar malesef çok güzel haberler le gelemedim devlete randevu almıştım özelde bir ay sonraya çağırdığı için bebeklerimin biri haftasıyla uyumlu 10+1 ama malesef diğeri melek olmuş bile 8+4 de kalbi durmuş çok üzüldüm ama bunda da bir hayır vardır diyorum rabbim bir tane yazmış demekki yazımıza . Belki sağlıklı değildi diyorum ama yine de çok ağladım hep iki diye hayal kurdum ..
Ahhh çok üzüldüm… başın sağ olsun canım. Allahım diğer yavrucuğuna uzun ömürler versin inşallahMerhabalar malesef çok güzel haberler le gelemedim devlete randevu almıştım özelde bir ay sonraya çağırdığı için bebeklerimin biri haftasıyla uyumlu 10+1 ama malesef diğeri melek olmuş bile 8+4 de kalbi durmuş çok üzüldüm ama bunda da bir hayır vardır diyorum rabbim bir tane yazmış demekki yazımıza . Belki sağlıklı değildi diyorum ama yine de çok ağladım hep iki diye hayal kurdum ..
Canım ya çok geçmiş olsun . Melek olmuş. Allah diğer yavrunu sana bağışlasın uzun mutlu ömürler versinMerhabalar malesef çok güzel haberler le gelemedim devlete randevu almıştım özelde bir ay sonraya çağırdığı için bebeklerimin biri haftasıyla uyumlu 10+1 ama malesef diğeri melek olmuş bile 8+4 de kalbi durmuş çok üzüldüm ama bunda da bir hayır vardır diyorum rabbim bir tane yazmış demekki yazımıza . Belki sağlıklı değildi diyorum ama yine de çok ağladım hep iki diye hayal kurdum ..
Çok üzüldüm canımMerhabalar malesef çok güzel haberler le gelemedim devlete randevu almıştım özelde bir ay sonraya çağırdığı için bebeklerimin biri haftasıyla uyumlu 10+1 ama malesef diğeri melek olmuş bile 8+4 de kalbi durmuş çok üzüldüm ama bunda da bir hayır vardır diyorum rabbim bir tane yazmış demekki yazımıza . Belki sağlıklı değildi diyorum ama yine de çok ağladım hep iki diye hayal kurdum ..
Benimde aynı şekilde tam boşalamama hissi vardı idrar istedim. Bakteri çıktı idrarda. Monurol şase önerdi doktorumKızlar idrar yolu enfeksiyonu olmuşum sanırım bugün değilde yarın doktora gitsem bir sey olmaz sanırım ya da gece acile mi gitsem, ben bol su ile hallederim demistim ama eşim aşırı ısrar ediyor. Cok hafif bir karın ağrım ve akıntım var
Bugün idrar verdim tahmin ettiğim gibi bakteri çıktı. Şase verdi doktorAy valla bu süreç hep böyle heralde her günümüz farklı bir gün çok iyiyken akşamına bile çok kötü olabiliyor insan en sevmediğim hislerden biride sürekli tuvalet hissi vajinada yanma oluyor mu
Canım çok üzüldüm. Diğer bebeğine sağ salim kavuşursun umarım. Kendini üzme, hayırlısı böyleymiş demekki.Merhabalar malesef çok güzel haberler le gelemedim devlete randevu almıştım özelde bir ay sonraya çağırdığı için bebeklerimin biri haftasıyla uyumlu 10+1 ama malesef diğeri melek olmuş bile 8+4 de kalbi durmuş çok üzüldüm ama bunda da bir hayır vardır diyorum rabbim bir tane yazmış demekki yazımıza . Belki sağlıklı değildi diyorum ama yine de çok ağladım hep iki diye hayal kurdum ..
Aynen bana da bol su iç dedi içemiyorsan soda falan bi şekilde sıvı tüket dedi .Bugün idrar verdim tahmin ettiğim gibi bakteri çıktı. Şase verdi doktor
Benimde tahmini o gün canım beraber dogurcazBenim bugün 7+6 aynıyız galiba seninle biraz önce kontrolden çıktım doğuma 28 Ekim dedi doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?