2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Kızlar telefonunuz Android ise Brave diye tarayıcı var onu indirin hiç reklam çıkmıyor. Sol tarafaki 3 çizgiye tıklayınca altta Web uygulaması kur yazıyor ona tıklayınca reklamsız uygulaması kuruluyor
Bn dediğin gibi indirdim ama kadınlar kulübü kurulumu olmuyor ama brave sitesinden giriş yapınca da reklam hiç yok siteyide yukleyebilseydim daha iyi olurdu ama olmuyor

Merhabalar malesef çok güzel haberler le gelemedim devlete randevu almıştım özelde bir ay sonraya çağırdığı için bebeklerimin biri haftasıyla uyumlu 10+1 ama malesef diğeri melek olmuş bile 8+4 de kalbi durmuş çok üzüldüm ama bunda da bir hayır vardır diyorum rabbim bir tane yazmış demekki yazımıza . Belki sağlıklı değildi diyorum ama yine de çok ağladım hep iki diye hayal kurdum ..

Yaaa çok üzüldüm canım üzülme desemde zor tahmin ediyorum tek yumurta ikizi miydi keseleri ayrı mı ki ? Diğer bebeğin sağlıkla gelsin inşallah

Canım benim Allah kalbine ferahlık versin, Diğer bebeğini sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah diğer bebeğin için güçlü olmaya çalış lütfen. Dualarım seninle…

Çok üzüldüm canım Rabbim kalanı sana bağışlasın inşallah

Ahhh çok üzüldüm… başın sağ olsun canım. Allahım diğer yavrucuğuna uzun ömürler versin inşallah

Canım ya çok geçmiş olsun . Melek olmuş. Allah diğer yavrunu sana bağışlasın uzun mutlu ömürler versin

Çok üzüldüm canım diğeri sağlıkla yaşasın kucağına al

Benimde aynı şekilde tam boşalamama hissi vardı idrar istedim. Bakteri çıktı idrarda. Monurol şase önerdi doktorum

Kızlar doktora geldim bende bebek büyüdükçe büyüyor haftasına göre önde gidiyor şükür herşey iyi dedi doktor mide bulantısı için idrar istedi bi ilaç yazacakmış ona göre bekliyoruz şu an 10 haftalık dedi . Şu bun teorisi kaçıncı haftada bakılıyordu yaa bizim ki hala 13. Hafta net söylicem diyor hadi bekle sabırsızlıkla

Ay valla bu süreç hep böyle heralde her günümüz farklı bir gün çok iyiyken akşamına bile çok kötü olabiliyor insan en sevmediğim hislerden biride sürekli tuvalet hissi vajinada yanma oluyor mu
Bugün idrar verdim tahmin ettiğim gibi bakteri çıktı. Şase verdi doktor

Kızlar
Canım çok üzüldüm. Diğer bebeğine sağ salim kavuşursun umarım. Kendini üzme, hayırlısı böyleymiş demekki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…