2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Ah neler deniyorum yoğurt peynir gibi şeylerde ekşitiyor midemi hemen ne yesem sindiremiyorum inşallah geçer biter yarın ilaç yazdıracam bnde

Su bile midemi bulandırıyor yudum yudum alıyorum. Kazıntı yanma hissi de çok kötü. Dediğin gibi bir gün ishalim bir gün kabızım. Gerçekten çok zor herşey. Allah yardım etsin hepimize.
Amin canım. Bu dönem hormonlar çok yoğun, vücut alışmaya çalışıyor. Çok zor ama annelik böyle birşey işte, bütün bunlara katlanıp sonunda ödül olarak bebeklerimizi alacağız inşallah kucağımıza

Havuç, salatalık, yoğurt, peynir ve kızarmış ekmek bunlar beni çok rahatlattı 11+4 teyim hafifledi elhamdülillah dediğin gibi boll su 3 litre altına düşmeyin ztn idrar oldukça şeffaf olsun
Bende bugün peynir ve yoğurt yedim, iyi geliyor gerçekten. Zaten salçalı ve yağlı birşey yemek istemiyorum, tatlıda midemi bulandırıyor, mecbur salata, yoğurt gibi şeylerle doymaya çalışıyorum.

8+6'da çamaşırımda çok ama çok hafif lekelenme gördüm. kramplarım falan da bıçak gibi kesildi. Doktorumla iletişime geçtim, lekelenmenin bir problem olmayacağını, kahverengi lekenin eski kan olduğunu korkmamız gerekenin kırmızı taze kan olduğunu söyledi. Zaten bir önceki muayenede hiçbir kanama alanı görmemişti ultrasonda. Belirtilerimin azalmasını da vücudumun ufak ufak alışmasına bağladı ama için hiç rahat değil kızlar ya..
Yarın 5'te randevum var. İlk kez annem de heves etti yanımda olacak. İnşallah bir şey olmaz, kadıncağız da mahvolur cidden. Bunu düşünmekten uyku uyuyamadım...

Arkadaşlar hayırlı sabahlar ... İnstegram kullaniyorsaniz psikolog_ sueda diye bir sayfa var hamilelik doğumla ilgili kısa kısa ama çok güzel bilgilendirici videolar paylaşmış psikolog hanım ben çok beğendim bı kaç videosunu izledim çok tavsiye ederim
..

Bu haftalarda oluyor kahverengi lekelenmeler çok dert edilecek birşey değil. Haftasıyla uyumlu gelişme gösteriyorsa pek korkacak birşey yok bence içini ferah tut

Hanımlar belirtilerinde azalma olan var mı benim göğüs hassasiyetim birden kayboldu endişeliyim
Bende tam bunu yazacaktım sizin yazdığınızı gördüm benimde bir anda göğüs hassasiyetim yok oldu hatta şişlik yerini daha yumuşak bi hale bıraktı 2 gündür böyle

Clexane kan sulandırıcı iğneye başlayacağım bir de kullanan var mı korkuyorum biraz yan etkisi bir şeyi olur diye. Acıyor mu nasıl vurcam hiç bilmiyorum hiç cesaretim yok
ben kullanıyorum koldan vuruyorum bazen ben bazen annem acımıyo yani söyle igne acıtmıyor ama malesef ilaç yakıyor ama korkulcak bşey yok

Kızlar idrar yolu enfeksiyonu olmuşum sanırım bugün değilde yarın doktora gitsem bir sey olmaz sanırım ya da gece acile mi gitsem, ben bol su ile hallederim demistim ama eşim aşırı ısrar ediyor. Cok hafif bir karın ağrım ve akıntım var

Ağrın varsa git bence ha bı gün geç gitmişsin ha bir gün erken önlemini al bnce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…