- 22 Eylül 2020
- 340
- 659
- 53
- Konu Sahibi kediannesibiri
-
- #5.801
Benim de 19 OcakBenimde tahmini o gün canım beraber dogurcazson adet tarihin ne zaman senin benim 19 ocak
Allah sabır versin aynı durumu ben yaşadım bir kaç hafta önce ben de kalp atışlarını duymuştum rabbim sağlıkla tek kalan bebeklerimize sağlık versin sen çok iyi anlıyorumTeşekkür ederim hepinize tek tekDr iki plesanta iki kese olduğu için bir sorun olmaz vücut onu diğeri büyüdükçe kendi kendine yok edecek dedi .sadece diğeri için iyi olmaya çalışıyorum ona haksızlık etmemek için
Canim bizde ayni seyleri yasadik korkma her muayane gittigimde ben halen stresim doktorum bile dedi yasamiyorsun sevincini yasa dedi uzme kendini dedi bendede olmustu kanama ayni seyleri bana da dedi hic bisey olmadi sukur vucud alisiyormus8+6'da çamaşırımda çok ama çok hafif lekelenme gördüm. kramplarım falan da bıçak gibi kesildi. Doktorumla iletişime geçtim, lekelenmenin bir problem olmayacağını, kahverengi lekenin eski kan olduğunu korkmamız gerekenin kırmızı taze kan olduğunu söyledi. Zaten bir önceki muayenede hiçbir kanama alanı görmemişti ultrasonda. Belirtilerimin azalmasını da vücudumun ufak ufak alışmasına bağladı ama için hiç rahat değil kızlar ya..
Yarın 5'te randevum var. İlk kez annem de heves etti yanımda olacak. İnşallah bir şey olmaz, kadıncağız da mahvolur cidden. Bunu düşünmekten uyku uyuyamadım...
Sizinle satımız arasında 3 gün varmış. Sezaryen olacak galiba :)Merhabalar herkese
güzel sağlıklı bir gebelik diliyorum hepinize
kediannesibiri beni de listeye ekler misiniz
Yaş 30 /izmir
Sat 29.01.2024
Kese 5+0
Kalp atışı 6+4
Beklenen doğum tarihi 20.10.2024
Çok üzgünüm. Allahım diğer yavrunu bağışlasın sizeMerhabalar malesef çok güzel haberler le gelemedim devlete randevu almıştım özelde bir ay sonraya çağırdığı için bebeklerimin biri haftasıyla uyumlu 10+1 ama malesef diğeri melek olmuş bile 8+4 de kalbi durmuş çok üzüldüm ama bunda da bir hayır vardır diyorum rabbim bir tane yazmış demekki yazımıza . Belki sağlıklı değildi diyorum ama yine de çok ağladım hep iki diye hayal kurdum ..
Off canim benim cok uzuldum benim aglanmaz mi hep 8 haftada duruyor kalp riskli haftalar demekki o hafta herkesde oyle duyuyorum Allah kardesine guc emek yasam omru versin yerini doldursun insallah bende kayip yasadim cok agladim agla canim icinde yasama bebeginin sagligi icinde cok yipratma insallah tez zamnada cocuklarimizi kucaklarimiza alirizMerhabalar malesef çok güzel haberler le gelemedim devlete randevu almıştım özelde bir ay sonraya çağırdığı için bebeklerimin biri haftasıyla uyumlu 10+1 ama malesef diğeri melek olmuş bile 8+4 de kalbi durmuş çok üzüldüm ama bunda da bir hayır vardır diyorum rabbim bir tane yazmış demekki yazımıza . Belki sağlıklı değildi diyorum ama yine de çok ağladım hep iki diye hayal kurdum ..
Cok üzüldüm canım Rabbım diğer evladını bağışlasın size insMerhabalar malesef çok güzel haberler le gelemedim devlete randevu almıştım özelde bir ay sonraya çağırdığı için bebeklerimin biri haftasıyla uyumlu 10+1 ama malesef diğeri melek olmuş bile 8+4 de kalbi durmuş çok üzüldüm ama bunda da bir hayır vardır diyorum rabbim bir tane yazmış demekki yazımıza . Belki sağlıklı değildi diyorum ama yine de çok ağladım hep iki diye hayal kurdum ..
Chromedan kurmustumUygulamayı Brave tarayıcısı dan mı kurdun yoksa Chrome'dan mı?
Doktora gittim bugün çok normal olduğunu söyledi ilk haftalardaki huzursuzluklar 2. Trimesterda geçiyormuşBende tam bunu yazacaktım sizin yazdığınızı gördüm benimde bir anda göğüs hassasiyetim yok oldu hatta şişlik yerini daha yumuşak bi hale bıraktı 2 gündür böyle
Canım rabbim diğer meleğine sağ Salim kucağına almanı nasip etsinMerhabalar malesef çok güzel haberler le gelemedim devlete randevu almıştım özelde bir ay sonraya çağırdığı için bebeklerimin biri haftasıyla uyumlu 10+1 ama malesef diğeri melek olmuş bile 8+4 de kalbi durmuş çok üzüldüm ama bunda da bir hayır vardır diyorum rabbim bir tane yazmış demekki yazımıza . Belki sağlıklı değildi diyorum ama yine de çok ağladım hep iki diye hayal kurdum ..
Benim doktorum önce ikili test önerdi ordan çıkan sonuçlarda en ufak riskli ihtimal olursa fetal DNA önerdi o kesin sonucu verir diyeKızlar fetal dna zamanları geliyor. Karar verdiniz mi? Yaptıracak mısınız? Yaptıracaksanız nerede yaptıracaksınız ve kaç paraya anlaştınız?
Benim ikiz olduğu için diğer tarama testleri olmuyor maalesefBenim doktorum önce ikili test önerdi ordan çıkan sonuçlarda en ufak riskli ihtimal olursa fetal DNA önerdi o kesin sonucu verir diye
Benim doktorumda aynisini dedi 2 lide karar verecegim dediBenim doktorum önce ikili test önerdi ordan çıkan sonuçlarda en ufak riskli ihtimal olursa fetal DNA önerdi o kesin sonucu verir diye
Benim doktorum perinatalog 2 li taramada risk gorursem isterim hemen dedi 2 nisanda 2 li tarama yapacagiz 13 hafta olmus olacak ozamanKızlar fetal dna zamanları geliyor. Karar verdiniz mi? Yaptıracak mısınız? Yaptıracaksanız nerede yaptıracaksınız ve kaç paraya anlaştınız?
Aa merhaba Ankara Sincan’da oturuyorsunuz galiba , bende Sincan’da oturuyorumKızlar bende bugün dayanamayıp devlet e gittim kontrol e çok şükür bebeğim sağlıklı büyümüş içim o kadar rahatladı ki darısı sizlerecinsiyet tahmini yapan var mı yaaa karından bakıldı
İyi akşamlar canım öyle bir odam olmadığı için bakmıyorum. Beşik bakicam sadece ileri de abilerinin odası olur cinsiyete göreİyi akşamlar kızlar aranızda bebeğe bebek odası takımı alan var mı ya da araştırıyor musunuz ?
Ben haftasonu yaptirdim 21bin liraya yaptılar. Samsung firması güney koreye gidecekmis kanlarKızlar fetal dna zamanları geliyor. Karar verdiniz mi? Yaptıracak mısınız? Yaptıracaksanız nerede yaptıracaksınız ve kaç paraya anlaştınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?