2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Allah sabır versin aynı durumu ben yaşadım bir kaç hafta önce ben de kalp atışlarını duymuştum rabbim sağlıkla tek kalan bebeklerimize sağlık versin sen çok iyi anlıyorum

Canim bizde ayni seyleri yasadik korkma her muayane gittigimde ben halen stresim doktorum bile dedi yasamiyorsun sevincini yasa dedi uzme kendini dedi bendede olmustu kanama ayni seyleri bana da dedi hic bisey olmadi sukur vucud alisiyormus

Çok üzgünüm. Allahım diğer yavrunu bağışlasın size

Off canim benim cok uzuldum benim aglanmaz mi hep 8 haftada duruyor kalp riskli haftalar demekki o hafta herkesde oyle duyuyorum Allah kardesine guc emek yasam omru versin yerini doldursun insallah bende kayip yasadim cok agladim agla canim icinde yasama bebeginin sagligi icinde cok yipratma insallah tez zamnada cocuklarimizi kucaklarimiza aliriz

Cok üzüldüm canım Rabbım diğer evladını bağışlasın size ins

Canım rabbim diğer meleğine sağ Salim kucağına almanı nasip etsin

Kızlar fetal dna zamanları geliyor. Karar verdiniz mi? Yaptıracak mısınız? Yaptıracaksanız nerede yaptıracaksınız ve kaç paraya anlaştınız?

Kızlar fetal dna zamanları geliyor. Karar verdiniz mi? Yaptıracak mısınız? Yaptıracaksanız nerede yaptıracaksınız ve kaç paraya anlaştınız?
Benim doktorum önce ikili test önerdi ordan çıkan sonuçlarda en ufak riskli ihtimal olursa fetal DNA önerdi o kesin sonucu verir diye

Benim doktorum perinatalog 2 li taramada risk gorursem isterim hemen dedi 2 nisanda 2 li tarama yapacagiz 13 hafta olmus olacak ozaman

İyi akşamlar kızlar aranızda bebeğe bebek odası takımı alan var mı ya da araştırıyor musunuz ?

11.haftaya girdim.Mide bulantılarım arttı.Halsizlik ve sürekli uyuma isteği hiç bitmiyor.. Tahlillerimi yaptırdım demirim biraz düşük çıktı sadece ama çok uyku gebelik şekeri olabilir mi? Az önce okudum tedirgin oldum.
Tahlillere giderken aç gidemedim bişeyler atıştırmıştım ama kan verene kadar acıkmıştım.Şekerim normal çıktı ama açlık şekerine bidaha mı baktırsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…