2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Huf gerçekten bir gün iyisem bir gün yerimden kalkamıyorum. Hasta gibi olmak sürekli zorluyor
Ay valla bu süreç hep böyle heralde her günümüz farklı bir gün çok iyiyken akşamına bile çok kötü olabiliyor insan en sevmediğim hislerden biride sürekli tuvalet hissi vajinada yanma oluyor mu

İlaç ismin ne iyi geldi mi yedikten sonra midemde hazımsızlık hissediyor musun
Prilam kullanıyorum bana iyi geliyor midemde de sıkıntı yok çok şükür çünkü gebe kalmadan önce 3 ay diyet yaptım midem o süreçte rahatladı bnde ilk gebelikte çok yanma ve hazımsızlık yaşadım yediğine ictigine dikkat etmen lazım baharat acı asitten domatesten uzak durman lazım

Mumkun degil canim ben hic bukadar buyuk 9 haftalik karni gormedim baska bisey rahatsiz etmis seni sisirmis 4 ayliktan once cikan karin gormedim canim
Hayır ilk gebeliğimde böyleydi benim herkes ikiz mi diyordu başka bi branşa gittiğimde ikiz gebelik mi diye soruyordu drlar 7 aylıkken ben doğuracakmış gibi duruyorum hele bide bu ikinci ne kadar büyüyecek bilmiyorum sabah inmiş olmuyor bide gebe hastalığı var şişmeye çatlamaya bağlı adı puppp ondan olmuştum zaten

Cinsiyet öğrenen var mı
Bu çarşamba günü gidiyorum herşey yolundaysa 11+4 olacağız. Kızımdayken 11+2 de doktorum tahminim var %80-85 doğru da çıkar dedi ama biz cinsiyet öğrenmek istememiştik. Doğumda öğrendik cinsiyeti. Şimdi yine öyle yapmayı düşünüyoruz bakalım ne çıkacak sürpriz

Son düzenleme:
Bnce psikolojik değildir bende çekiyorum bünyesel kardeşim napalım inşalllah geçsin bitsin selametle diye gün sayıyorum
Çok ani ve erken başladı. Dün akşamdan beri 3 kere prizin aldım. Bu akşam gaviscon aldım. Ama gene de bana mısın demiyor. Ben de zaten depresyonda olduğum için aşırı etkileniyorum. Yarın işe nasıl gideceğim bilmiyorum

Çok aç kalma az ve sık ye ama hafif işte kızarmış ekmek peynir, cacık, yayla çorbası gibi hafif yersen bir de tuzlu kraker iyi gelir kişiye göre değişir psikolojik olmaz ama iyiyim gecicek diye telkin yap, yastığı yüksek tut, neredeyse oturur gibi uyuduğumu bilirim ben reflu tuttuğunda Allahın izniyle geçicek 3. Ayın sonuna doğru ilaçlarını kullan bırakma

Bana da prilam çok iyi geldi gece yatmadan 2 tane alıyorum bulantim sabah hiç olmuyor sonrasında da az az seyrediyor, elma, yoğurt vb. Tolere edebiliyorum. Yoksa hiç bişey yiyecek halim olmazdı bulantıdan

Canım hiç değil ben hala kusuyorum. Canjni sıkma

Teşekkür ederim inşallah iştahım hiç yok ama zorla da olsa bişeyler yiyorum. Dediklerini yemeye çalışacağım. Yastığımı da yükseltiyim dediğin gibi.

Psikolojik sıkıntılarla alakası yok bence canım. Benimde bu aralar midem ve bagirsaklarim bağımsızlıklarını ilan etti. Yemek yiyemiyorum, tuvalete çıkamıyorum, üstelik daha 6. haftadayim. 12. haftaya kadar böyle devam eder muhtemelen, sonra azalır. Bol bol su iç yemek yiyemesen bile.

Su bile midemi bulandırıyor yudum yudum alıyorum. Kazıntı yanma hissi de çok kötü. Dediğin gibi bir gün ishalim bir gün kabızım. Gerçekten çok zor herşey. Allah yardım etsin hepimize.

Havuç, salatalık, yoğurt, peynir ve kızarmış ekmek bunlar beni çok rahatlattı 11+4 teyim hafifledi elhamdülillah dediğin gibi boll su 3 litre altına düşmeyin ztn idrar oldukça şeffaf olsun

Kızlar ben 9+4 hala belirti yok bu saatten sonra çıkar mı bakıyorum herkesin midesi fena ne zaman başladı
Kişiye göre gebelik hatta her bebeğe göre gebelik değişir ben ilk bebeğimde sen gibi hiç belirti yoktu. 2 numara da bulantili zor geçti bu 3 numara bambaşka bir boyut şükret yoksa keyfine bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…