2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Kızlar merhaba bende 7+4 günlğk hamileyim allh nasip ederse ekimde doğum bugün akıntımda hafif kılcal kan gördüm biraz endişe verdi başına böyle bir şey gelen var mı kahve rengi değil beyaz akıntı içinde ip gibi kan birde adet günüme 1 gün kaldı ona bağlı olabilir mi

Son düzenleme:
Kişiye göre gebelik hatta her bebeğe göre gebelik değişir ben ilk bebeğimde sen gibi hiç belirti yoktu. 2 numara da bulantili zor geçti bu 3 numara bambaşka bir boyut şükret yoksa keyfine bak
10. Hafta heralde daha da belirti olmaz bencede acaba erkek mi inanıyor musunuz böyle şeylere kız hamileliği zor geçermiş derler

Bebeğimi boğan yabancı bir adam elinden kurtarmaya çalışıyordum deprem olduğunu görüyordum sürekli birileri beni kovaliyordu bebeğimi düşürdüğümu görüyordum canlı kanlı büyük bı şekilde her akşam böyle anneme anlattım sağolsun hallettiler kayınvalidemle

Korkma canm olabiliyor birçok kişi yaşadı onu doktorum taze kan olmadıkça korkma dedi bana ama ilaç yazdır kullan iyi gelir doktorunla görüş

10. Hafta heralde daha da belirti olmaz bencede acaba erkek mi inanıyor musunuz böyle şeylere kız hamileliği zor geçermiş derler
Kız anne tarafına benzer anneye benzer derler hamileliği annem bende hiç aşermemiş hatta mantarım var diye doktora gitmiş hamile çıkmış kaç aylık ama erkek kardeşimde cok kötü olmuş benimde aşırı rahat geçiyor kesin kız diyor oda bana ama ben erkek bebek görüyorum rüyamda

11 bitti 12. Haftaya girdim. Bulantı hâlâ var prilam kullanıyorum. Koku hassasiyetim anlık gelişiyor, ama halsizlik uyku hali fln azaldı oda şuan evdekilere sahur hazırladığım için yorucu geçiyor. Ara ara iyi hissedersem ben de tutuyorum ama ufaklık izin verirse hissiyatım erkek ama çevrem hep kız diyor biraz eksiye de meyillendim buara

Geçen gece ağlayarak uyandım sanırım bu dönem kabuslar çok oluyor. Eşim rahatlattı iyiyim şuan çok takmayın hormonlar yüzünden böyleyiz her şey güzel olucak oluyor

Korkunç rüya görüyor musunuz? Hormonlardan mı acaba

Eşim polis memuru, 2 gün önce gece vardiyasındaydı evde tektim haliyle. Gördüğüm şeyler, uyaninca bana rüya mi gerçek mi onu sorgulatiyor o derece diyeyim, daha fazla da detay vermeyeyim ki kimsenin bilinçaltına yerleşmesin

Günaydınlar ,
önceden çocukları olan ne şanslı şimdi her şey çok pahalı nerden başlayacağımızı düşünüyoruz kara kara Dün ultrasona girdim uyuyordu ufaklık elini alnına koymuştu. Benim bebeklikteki uyuyuş şeklim hep öyleymiş annem öyle diyor. Hoşuma gitti. Bacak arası boş biz böyleleri kıza yoruyoruz ama pipi oluşumu 10 günü buluyor cinsiyet söylemek için çok erken dedi. Video çekiyorum her gittiğimde izlemesi çok keyifli inşallah 9 ay birbirinden güzel görüntülere şahit oluruz ultrasonda sabah sabah duygulandım galiba neyse

Gerçekten her şey inanılmaz pahalı ve evet o videoları her gün izliyorum ben de eşim çekiyor sağolsun.
Bu arada biri üstte listeyi paylaşmış. Benim kalp atışı haftası 6+1 - ikiz - 1 kız 1 erkek hissediyorum

Evet canım önceden evlenenler ve önceden çocuk sahibi olanlar çok şanslı gerçekten. Şuan ev eşyaları, çeyiz eşyaları, bebek eşyaları hepsi çok pahalı. O yüzden iyi düşünüp gerçekten lazım olan şeylere para harcamak gerekiyor. Bende cinsiyet belli olunca ufaktan başlarım alışverişe ama bebek arabası, yatak gibi şeyler zaten var, o konuda rahatım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…