2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Bugün saat 5'te randevum var, 9. haftaya girdim. 7. haftada kalp atışını duymuştuk. İçimde bir huzursuzluk var kızlar hiçbir belirtim kalmadı. Bana dua edin, bir şeyler ters gibi hissediyorum ya. Allah'ın izniyle şu 9. haftayı da çıkarsak rahatlayacağız.

Kötü düşünme benim de belirtiler bi kayboluyor bi geri geliyor..

Kötü düşünme benim de belirtiler bi kayboluyor bi geri geliyor..
Benim hamileliğimin ilk anından beri her gün aralıklı kramplarım olurdu, göğüslerim şiş olurdu. iki gündür aa bildiğin kuş gibiyim. ne bir kramp, ne şişlik hiçbir şey yok.
Zaten 6-7-8 sıkıntılı haftalarmış en kötüsünü düşünmekten alamıyorum kendimi.

Az önce bi doktorun videosuna denk geldim.. Gebeliğin en önemli iki sırrı:
1.Mutlu olmak, iyi düşünmek
2.Ani kan şekerinin yükselmesi ve düşmesine dikkat etmek

evet gebelik uzun bi yolculuk, yüreğimiz sürekli ağzımızda ama sakın kalmak zorundayız

İyi düşün iyi olsun aklına kötü şeyler getirme. Haftalarımız ilerlediği için vücut alışıyor belirtiler azalıyor öyle düşünelim

Kızlar merhaba ben 8+1 deyim çok şükür dün kontrolüm var doktor gayet iyi dedi bayramdan sonrası için gel o zaman ikili test yapacağız hem cinsiyeti de söylerim dedi. Ama bende dün doktordan çıktıktan sonra şiddetli bir bel ve bacak ağrısı başladı tam da adet olacakmışım gibi zaten adet tarihime de denk geliyor. Sizin adet tarihlerinde böyle ağrılarınız oluyor mu diye merak ettim

Bende de öyle ya bilinçaltım baya fena

Belirtilerin gecmesi cok normal vucudun alistigi icin hic korkma doktorum 9. Haftadan sonra belirti kalmamasi normal doguma kadar bir daha yasanmayabilir demisti

Ay cidden mi:')
Çok teşekkürler valla geri sayıyorum bu akşamüstüne dek.
Ben de cok evhamliyimdir surekli kesin kotu bisey oldu kafasindayimdir ama alistim artik sürece daha rahat olmaya basladım. Belirtilerin olmasi da olmamasi da cok normal vucut yeni bir durumla karsi karsiya hormonlar yukseliyor ve zamanla alistigin icin belirtiler kaybolabilir

Tabi Youtube da uzman doktor Kağan Kocatepe'den dinlemiştim. Vücut eski düzende gidebiliyor. Benim de memelerim çatlar gibi ağrıdı regl döngüsü tarihinde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…