2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    259
Masallah masallah olsun riskli haftalar kendini cok yorma yipratma agir isler yapma yeter hepimiz ayni seylere dikkat ettik doktor bana 2 li taramadan sonra serbestsin dedi insallah senin dogum nezamana geliyor

Ben daha gitmedim 10. Hafta gitmiştim istiyor musun diyince hayır dedim. Doktorlarim da sağlık ocağı ebe de çocuğu aldirmak gibi bir düşüncen yoksa tarama yaptırma dedi. Ayrıntılı ultrason yaptiracagim inşallah. Maşallah ne güzel büyümüş takvime göre 12. Haftamdayim ben de doktora göre bir kaç öndeydi hatta Nisan başı bayram öncesi gideceğim kontrolüme gösterirse cinsiyet öğrenirim inşallah. Size söyledi mi gosterdi mi ?

ANNE ADI emozerYAŞ 33ŞEHİRAnkaraSAT21 Wkim 2024KESE9+1KALP ATIŞI ANNENİN
?
Menekşe/Mehmet
DOĞUM TARİHİ 21 Ekim 2024
Bu kadar detaylı gerek yoktu tamam ekliyorum En son adet başlangıç tarihinizi belirtiniz kaç ocakta adet oldunuz

Masallah masallah olsun riskli haftalar kendini cok yorma yipratma agir isler yapma yeter hepimiz ayni seylere dikkat ettik doktor bana 2 li taramadan sonra serbestsin dedi insallah senin dogum nezamana geliyor
Ekim sonu olacak benim mecburi sezaryen çünkü.
24.10.2024 çok güzel bi tarih yalnız

Herseyin yolunda olmasına. Benim doktor 4 hafta sonra gel dedi 8 de gitmiştim 12 de gideceğim

Yaptıracağım canım bayram dönüşü çağırdı beni de test için çok kıymetli bir test olduğunu da söyledi. Ben zaten yaptıracaktım ama doktoruma sizin öneriniz nedir diye sorduğumda yaptırılması önemli çok kıymetli bir test bu haftalar için dedi

Ben cumartesi fetal dna yaptirdim esimden de kan aldilar. 10 15 gun icinde sonuc cikarmis cokk heyecanliyim korkuyla bekliyorum

İçinizi ferah tutun annelik hiç rahatlamamaktır :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…