2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Çok kıymetli mi? İlk kez duyuyorum.Genelde doktorlar yanılma payı olur derler ki gerçekten de çevremde yanılma çok duydum

Suanda senin ogrenmen sansin bize gore yuksek ben gittigimde 13 haftada olacagim doktora 2 hafta sonra cinsiyeti soyleyecegim dedi

Maşallah sağlıkla gelsin miniğiniz ben fetal dna yaptıracağım açıkçası yaşım 35 olduğu için mutlaka yapılması gerektiğini düşünüyorum. Önceki gebeliğimde ikili test sonuçlarımız tamamen yeşil çıkmıştı ve ilk bebeğimizdi bu yüzden yaptırma ihtiyacı hissetmedik. Ama bu gebelikte varolan kızımı da düşünmek zorundayım sadece kendim için karar veremem maalesef o yüzden yaptıracağım
Ekim sonu olacak benim mecburi sezaryen çünkü.
24.10.2024 çok güzel bi tarih yalnız
Aa benim bebişin de tahmini doğum tarihi 24 ekim aynı şekilde mecburi sezaryen olacak bir sorun olmazsa aynı tarihte doğuracağız kısmetse gerçi kızımda suyum fazla olduğu için 2 hafta erken oldu sezaryenim yine belli olmaz tabii kısmet ama bakalım

Ekim anneai olup benden 6 hafta büyük olan var gebelik olarak. Satı aralık olan var. Biz son en sın öğreneceğiz sanırım ramzi teorisi filan baktırıyorlar erken gebelik haftalarında aslında
sanırımmm olsun saglıklı olsunlarda ben bi çin takvimine baktım o kadar diğerlerinden pek anlamıyorum bide mantıklıda pek gelmedi açıkcasıı

Yaşlarımız yakın benim de bi kızım var..İkinci gebelikte ben de bütün testleri yaptırmayı düşünüyordum aslında yaştan dolayı ama bugün kü kontrol içime sindiği için yaptırmaktan vazgeçtim..İlk gebelikte ikili test yeşil çıktı demişsin ve yaptırma ihtiyacı duymadık demişsin burayı anlamadım.

İkili tarama temiz çıkarsa diğer testlere gerek kalmıyor dedi doktorum.. Fetal DNA kaçıncı hafta?

İkili testte risk çıkmadı hiç, olsa bile doğuracaktım yani göze alıp açıkçası… Çünkü ilk iki gebeliğim düşükle sonuçlanmıştı evlat sahibi olmayı çok istiyordum. Bir de sağlıklı olduğuna içten bir şekilde inanıyordum yani neden nasıl açıklayamam ama her şeyin yolunda olduğunu söylüyordu içimden bir ses. Perinatologla ilerlemiştik, fetal dna’yı genelde tavsiye ederim ama ikili testiniz çok düşük risk gösteriyor, sizin kararınız demişti. Biz de yaptırmamıştık fetal dna. Ama bu gebeliğim daha lohusalığım biter bitmez başladı. Emzirdiğim için bünyem zaten çok zayıf. Kötü bir zamanda hamile kaldım. Folik asit bile kullanamadım. Bir de geçen hafta yüksek ateşli hastalık geçirdim. Bu yüzden biraz korkuyorum bir terslik çıkmasından. Mutlaka fetal dna yaptıracağım. Bildiğim kadarıyla 10. haftadan itibaren yaptırılabiliyor. Şu an 8+3’teyiz. Zamanı gelince testi vereceğim. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah canım

Kaçıncı hafta yapılıyor?Neyi test ediyor?
11. Haftadan sonra yaptirabilirsin dedi doktorum. Bebegin dna dizilimine kalitsal hastaligi olup olmadigina sma down sendromu olup olmadigina bakiyor. Cinsiyeti de gösteriyor %99.9 dogruluk orani mevcut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…