- 26 Temmuz 2023
- 1.435
- 1.679
- 63
- 31
- Konu Sahibi kediannesibiri
-
- #5.961
Çiya ve keten tohumu önerilmiyor bir de hurma
Aklıma yazınızı görünce sadece torununu emziren kayınvalideler geldiYa kızlar allah aşkına sizin kaynanalar ne durumda? Benimki sürekli ‘bebeğime iyi bak’ bebeğim bebeğim bebişim diyip sahiplenici şekilde konuşuyor. Sinir oluyorum. Benim ilk hamileliğim onların ilk torunu deliriyorlar o yüzden ama şimdi böyleyse doğunca nasıl olacak ben nasıl davranıcam bilemiyorum. Eşim müdahale etse bile bi noktadan sonra o da işe yaramıyor.
Nasıl kurdunuz bu cesaret olayını pekiAklıma yazınızı görünce sadece torununu emziren kayınvalideler geldiay şaka gibiler benimki cesaret edemez
Bana tam.12+6 da cagirdi canim 2 nisanda canim hem cinsiyet dedi hemde 2 li tarama yapacagiz dedi gerek gorursem fetal dna ya isterim dediKızlar bu ikili tarama için hangi haftada gideceksiniz tam olarak şuan 11+6 günlüğüz 12. Haftada gel demişti tarih vermedi tam kararsız kaldım tam 13. Haftaya girince mi gitsem
Canım aslında senlik eşinlik değil olay karakter bakma baş edemiceksen hiç bir şekilde baş edemezsin benim bi iki kere cinnet anıma denk geldi ondan beri bana daha cekingen konuşurken 2 kere düşünüyor ve çok kez laf söyledi eşimin yanında hep sustum yeni evliyken eşimde annesinin huyunu biliyor ondan asla müdahale edemez etmesine izin vermiyor ve sürekli daha gebelik olmadan bile kimse kucağına alamaz öpemez öyle her dk gelemez diye konuşuyor ailesinin yanında hatta bardak bile taşısam annesine kızıyor sen neden yapmıyorum diye anneside bende kaç tane doğurdum ettim böyle sey görmedim diyor eşimde biz senin gibi kolay anne baba olanadık tedavilerle olduk diyip duruyor kalbını kırmasa da açık açık anlatıyor Allahtan eşimde benim gibi pinpirikli yoksa sıkıntı yaşardım. Ama tek öğrendiğim şey kalp kırmadan gereken neyse söylemek yoksa asla durmuyorlarNasıl kurdunuz bu cesaret olayını peki
Evet kızlar allahıma şükürler olsun çıktım kontrolden. Her şey iyi. Kesede kanama falan yok. Plesenta oluşmuş tam yerinde. Bebiş koca kafalı çok komik. Kalbi de öyle bir atıyor ki, bir otur soluklan diyesim geldi:)
Tam dokuz hafta 2.10 cm’lik bir cüce:)
Yaaa ne güzel cinsiyette öğrenceksiniz demek bende rüyamda taramada öğreniyordum erkektiBana tam.12+6 da cagirdi canim 2 nisanda canim hem cinsiyet dedi hemde 2 li tarama yapacagiz dedi gerek gorursem fetal dna ya isterim dedi
Kesinlikle çok doğru söylüyorsun valla bu kadar stresin vs yanında bide bunlar var Allah yardımcımız olsun gerçektenCanım aslında senlik eşinlik değil olay karakter bakma baş edemiceksen hiç bir şekilde baş edemezsin benim bi iki kere cinnet anıma denk geldi ondan beri bana daha cekingen konuşurken 2 kere düşünüyor ve çok kez laf söyledi eşimin yanında hep sustum yeni evliyken eşimde annesinin huyunu biliyor ondan asla müdahale edemez etmesine izin vermiyor ve sürekli daha gebelik olmadan bile kimse kucağına alamaz öpemez öyle her dk gelemez diye konuşuyor ailesinin yanında hatta bardak bile taşısam annesine kızıyor sen neden yapmıyorum diye anneside bende kaç tane doğurdum ettim böyle sey görmedim diyor eşimde biz senin gibi kolay anne baba olanadık tedavilerle olduk diyip duruyor kalbını kırmasa da açık açık anlatıyor Allahtan eşimde benim gibi pinpirikli yoksa sıkıntı yaşardım. Ama tek öğrendiğim şey kalp kırmadan gereken neyse söylemek yoksa asla durmuyorlar
Benim esim evlendiginden beri ailesine cok mesafeli ayni sekilde kendi ailemede ,oyuzden kayinvalidem hep saygi cercevesinde yaklasiyor bana mudahale edemiyor hicbiseye yorum da yapmaz ben sansliyim ailemin tuhafina gidiyor esim ailemede mesafeli 7 yil oldu kabullenmedilerYa kızlar allah aşkına sizin kaynanalar ne durumda? Benimki sürekli ‘bebeğime iyi bak’ bebeğim bebeğim bebişim diyip sahiplenici şekilde konuşuyor. Sinir oluyorum. Benim ilk hamileliğim onların ilk torunu deliriyorlar o yüzden ama şimdi böyleyse doğunca nasıl olacak ben nasıl davranıcam bilemiyorum. Eşim müdahale etse bile bi noktadan sonra o da işe yaramıyor.
Baştan tedbir şart canım kırmadan dökmeden keskin net olmak her zaman iyi bence yoksa gerçekten bazı kayınvalideler emziriyor torurunu bunu yaşamak beni delirtir sanırımKesinlikle çok doğru söylüyorsun valla bu kadar stresin vs yanında bide bunlar var Allah yardımcımız olsun gerçekten
Aynı bizimde aynı gitme gelme herşey mesafeli haberliBenim esim evlendiginden beri ailesine cok mesafeli ayni sekilde kendi ailemede ,oyuzden kayinvalidem hep saygi cercevesinde yaklasiyor bana mudahale edemiyor hicbiseye yorum da yapmaz ben sansliyim ailemin tuhafina gidiyor esim ailemede mesafeli 7 yil oldu kabullenmedilerbenim ailem daha zor inan surekli herseye karisiyorlar
Valla bizde çok karışanlar eşimin ailesi o yüzden bi yerden sonra ben direkt müdahale edemiyorum. Bide yeni evliyim neyle nasıl başedeceğim bilmiyorum vallaBenim esim evlendiginden beri ailesine cok mesafeli ayni sekilde kendi ailemede ,oyuzden kayinvalidem hep saygi cercevesinde yaklasiyor bana mudahale edemiyor hicbiseye yorum da yapmaz ben sansliyim ailemin tuhafina gidiyor esim ailemede mesafeli 7 yil oldu kabullenmedilerbenim ailem daha zor inan surekli herseye karisiyorlar
Evet canim fetal dna yaptiracakmisin senin nezamana geliyor benim doktor perinatalog ondan erken soyluyor herhalde fetal dna da 2 liye gore isteyecek devlet nezaman soyluyor ki tam bilmiyorum bu islerin tarihlerini bende ruyamda hep erkek gordum de bakalimYaaa ne güzel cinsiyette öğrenceksiniz demek bende rüyamda taramada öğreniyordum erkektiben devlete gidiyorum çok geç söylüyorlar insallah sağlıkla gelir bebeklerimiz bu arada cevabınız için teşekkür ederim çok kafam karışıktı bu konuda cok yardımcı oldunuz
Allah korusun ya öyle bişeyle karşılaşırsam ne yaparım kestiremiyorum bileBaştan tedbir şart canım kırmadan dökmeden keskin net olmak her zaman iyi bence yoksa gerçekten bazı kayınvalideler emziriyor torurunu bunu yaşamak beni delirtir sanırım
Yaptırmayı düşünmüyorum canım maddi açıdan buna hazır değilim maalesef yani düşünmüyorum değil yaptıramıyorum açıkcasıEvet canim fetal dna yaptiracakmisin senin nezamana geliyor benim doktor perinatalog ondan erken soyluyor herhalde fetal dna da 2 liye gore isteyecek devlet nezaman soyluyor ki tam bilmiyorum bu islerin tarihlerini bende ruyamda hep erkek gordum de bakalim
Ya ben cok kalabalik sulalede buyudum esimde daha cekirdek ailede buyumus sonra universite isden dolayi 18 yasinda ayrilmis oyuzden hep ailesine mesafeli olmus sukur hic zararini gormedim ailesinin ama benim ailem ozellikle annem kabullenmedi halen yok gelmiyorsunuz kalmiyorsunuz gitmiyorsunuz oyle degilsiniz boyle degilsiniz her gun cocuk olunca neler olur bilmem artikAynı bizimde aynı gitme gelme herşey mesafeli haberlibaşka türlüsünü ben kaldıramam zaten fazla samimiyeti sevemiyorum
Sen yeni evliysen saygını sevgini koru canım eşin sessiz kalsa da ailesinide seni de biliyordur onun gözünde kazanırsın ve katlanamıcağın bi hal aldığında senin yanında olup seni anlayacaktırAllah korusun ya öyle bişeyle karşılaşırsam ne yaparım kestiremiyorum bile
Evet o konuda hakli her seyin fazlasi zarar abartmadan yenebilir. Aserince yememek strese girmek daha zararliymisAşırı hurma aşeriyorum. Günde bir tane yiyip kendimi durdurmaya çalisiyorum, youtube’da kağan hoca var, her şeyin fazlası var kararında tüketin diyor. Ama korkmasam herhalde paketi bitiririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?