2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Salı 13. Haftaya giriyorum o zaman gidiyim ya gerçekten acaba cinsiyeti söylermi kalbim pır pır attı suan
Özele mi gidiyorsun ya cinsiyet 13 te netleşmiyormuş aslında yani o çıkıntıların büyüme farklılığı daha çok anlaşılıyormuş benim doktorum net söyleyecem dedi bende çok heyecanlıyım o gün geldiğinde gözümü kapatsam napsam valla elim ayağıma dolanıyor şimdiden

Yok devlet hastanesi özele gitmiyorum
16. Hafta diyorlar normalde de bende sasırdım heycan yaptım o gün bayılmadan geçer umarım

Ayy kızlar randevu günüme 3 gün kaldı cuma sabah gidiyorumaşırı heyecanlıyım. 3 ay dolmuş olacak Allah'ın izniyle. Acaba cinsiyet için bir şey söyler mi kalbim pır pır çarpıyor yine anksiyetelerim başladı . Keşke her hafta görebilsekte böyle strese girmesek. Umarım her şey yolundadır dua edin bol bol Bir de ilk kimin cinsiyet belli olacak acaba meraktan çatlıyorum hepimiz için. Gruptaki her bebeğin teyzesi gibi hissediyorum kendimi, hiç kardeşim de yok bu normal mi acaba Belki ileride arkadaş olurlar

Erkek olunca erken belli oluyor canım. Bana tam 12. haftada söylemişti doktorum erkek diye. Bende cinsiyetini çok merak ediyorum ama benim daha öğrenmeme çok var. Belli olsada isim seçsek diyorum sürekli eşime

Kızlar ya benim son 3 4 gündür aşırı derece alt karın ağrım var bıçak saplanıyor gibi aynı ayağa kalkınca oluyor daha cok anide kalkmıyorum aslında bianda iki büklüm kalıyorum aşırı canım yanıyor saniyelik sonra geçiyor normal mi acaba 12. Haftaya girdim bugün yaşayanınız var mıııı

Erkek olunca erken belli oluyor canım. Bana tam 12. haftada söylemişti doktorum erkek diye. Bende cinsiyetini çok merak ediyorum ama benim daha öğrenmeme çok var. Belli olsada isim seçsek diyorum sürekli eşime
Yakında isimler de havada uçuşur o mu daha güzel bu mu falan diye gerçekten çoook heyecanlı

Ben de onu düşünüyorum belki ilerde bebişlerimizle yüz yüze buluşma yaparız bir yerlerde hepinizi kardeşim gibi görüyorum her konuda yardımcı oluyorsunuz. Hepinize teşekkür ederim tekrar, iyi ki varsınız. Ömrümüz bahar olsun

Aynısı bana da oluyor ama önceleri sağ tarafta oluyordu, dünden beri sol tarafta oluyor. Hemen ovalıyorum orayı, olduğum yerde kalakalıyorum. Rahim kaslarından olduğu söyleniyor ama bilemiyorum. Doktoruma soracağım.

Ben ilk gebeligimde 13. Haftada net öğrenmiştim ve ikiz olmasına rağmen. Ikizlerde normalde bebekler daha küçük olduğu için daha geç oluyor

Kızlar sabah uyandigimda sag kasigimda bir agriyla kalktim sag tarafıma yatmisim. Gerci sag sol yatiyorum hep ve genelde karnimin uzeirne yatarim yoksa uyuyamam. 12+2de hafif kasik agrisi normal midir

4 nisanda 11+6 oluyor canım yani 12 diyelim. 10 gün içinde ne kontrolleri oluyor? Benim geç yumurtlama olmuştu bugün 9+4 uz mesela sata bakarsak tam 10 haftalık olmam lazim

Kızlar sabah uyandigimda sag kasigimda bir agriyla kalktim sag tarafıma yatmisim. Gerci sag sol yatiyorum hep ve genelde karnimin uzeirne yatarim yoksa uyuyamam. 12+2de hafif kasik agrisi normal midir
Benim karnımın alt kısmı aynı şekilde ortada ağrı sanırım anlamıyorum bianda şiddetli bıçak saplanması tarzında oluyor iki büklüm öyle kalıyorum adım atmam oan mümkün değil ama 3 5 sanıye sürüyor bebek yer açıyor diyorlar ama sıklaştı korkuyorum daha yavas hareket ediyorum sanki o zaman olmuyor anlık hareketlerde daha cok oluyor gibi

Ayy benimde cumartesi randevum var. 12. Haftam bitmiş olacak. Bende merak ediyorum cinsiyet tahmini yapar mı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…