- Konu Sahibi kediannesibiri
-
- #5.981
İnşallahSen yeni evliysen saygını sevgini koru canım eşin sessiz kalsa da ailesinide seni de biliyordur onun gözünde kazanırsın ve katlanamıcağın bi hal aldığında senin yanında olup seni anlayacaktır
Bende çok sıkı fıkı kocaman bir ailede büyüdüm ama sıkıldım inan evlilik bana daha iyi geldi sessiz sakin beni yormuş akrabalarım zorunlu gittiğim yerler filan böylesi daha hoşuma gittiYa ben cok kalabalik sulalede buyudum esimde daha cekirdek ailede buyumus sonra universite isden dolayi 18 yasinda ayrilmis oyuzden hep ailesine mesafeli olmus sukur hic zararini gormedim ailesinin ama benim ailem ozellikle annem kabullenmedi halen yok gelmiyorsunuz kalmiyorsunuz gitmiyorsunuz oyle degilsiniz boyle degilsiniz her gun cocuk olunca neler olur bilmem artik
Vallahi bizde gelincilik var hemde birlikteler annemlerle gelinleri ,biri 15 yilin sonunda ayrildi aile apartmanindan digeri ustunde oturuyor ben bile icinde buyudum cok zor ya evlenenin evine barkina karisililmamali duzgun guzel hayatlari varsa ,anliyorum yanyanamisinizValla bizde çok karışanlar eşimin ailesi o yüzden bi yerden sonra ben direkt müdahale edemiyorum. Bide yeni evliyim neyle nasıl başedeceğim bilmiyorum valla
Olsin uzulme gerek gormezse doktor zaten istemiyor fetal dna herkes yapmiyor cok var yaptirmayanda cevremde 2 li benimde iyi cikarsa benim doktorumda istemem dediYaptırmayı düşünmüyorum canım maddi açıdan buna hazır değilim maalesef yani düşünmüyorum değil yaptıramıyorum açıkcası16 dan önce söylemiyorlarmış devlette öyle biliyorum
yok değiliz ama yanyana olsak anca bu kadar olurVallahi bizde gelincilik var hemde birlikteler annemlerle gelinleri ,biri 15 yilin sonunda ayrildi aile apartmanindan digeri ustunde oturuyor ben bile icinde buyudum cok zor ya evlenenin evine barkina karisililmamali duzgun guzel hayatlari varsa ,anliyorum yanyanamisiniz
OH cok sevindim bende o kafaya geldim kalabalik ailede buyuyup boyle yanlizligi sevme fikri neoluyor filan dedirtmisti tek degilmisim sevindim evim ve esim disinda bende hicbiryerde kalamiyorum banada o kalabalik sesler fazla geliyor akrabalarla surekli gorusmeler bekarken bende anlamiyormusum simdi sadelik 2 kisilik hayat cok guzelmis diyorumBende çok sıkı fıkı kocaman bir ailede büyüdüm ama sıkıldım inan evlilik bana daha iyi geldi sessiz sakin beni yormuş akrabalarım zorunlu gittiğim yerler filan böylesi daha hoşuma gittibenim annemde babamda sürekli gelmiyosunuz gitmiyosunuz kalmıyosunuz diyor ama bende evimden yanayım daha huzurlu geliyor neden bilmiyorum ailemi cok seviyorum ama kalamıyorum eşimden ayrı
Bende ikili tarama sorunlu cıkarsa Allah korusun bi özele de gitmeyi düşünüyorum en azından belki içim rahatlarOlsin uzulme gerek gormezse doktor zaten istemiyor fetal dna herkes yapmiyor cok var yaptirmayanda cevremde 2 li benimde iyi cikarsa benim doktorumda istemem dedi
Insallah aynen oyle yaparsin temiz cikar hepimizin hic gerek kalmaz hepimize yaptiranlarda temiz cikar cok buyuk korku vallahi randevun nezaman ve kac haftalik cagirdiBende ikili tarama sorunlu cıkarsa Allah korusun bi özele de gitmeyi düşünüyorum en azından belki içim rahatlarinşallah bir şey cıkmaz hepimiz sağlıkla kavuşuruz bebeklerimize
Ay valla bende o kadar garipseniyorum ki etrafım ailem tarafından annem üzülüyor kızım cık az gez arkadaşlarınla zaman geçir eskiden eve girmezdim ondan sanırım simdiyse hiç cıkmak istemiyorum gereksiz geliyor ev ortamı huzuru baska sanki bilmiyorumOH cok sevindim bende o kafaya geldim kalabalik ailede buyuyup boyle yanlizligi sevme fikri neoluyor filan dedirtmisti tek degilmisim sevindim evim ve esim disinda bende hicbiryerde kalamiyorum banada o kalabalik sesler fazla geliyor akrabalarla surekli gorusmeler bekarken bende anlamiyormusum simdi sadelik 2 kisilik hayat cok guzelmis diyorum
Vücudun alışıyor bu dönemde belirtiler gelir gider normal dedi. Aslında her hamilelik farklı sende olan başkasında olmayabilir bu textbook bir süreç değil dediMerhaba, sizin adiniza çok sevindim hayirla kucaklayalim inşallahdoktorunuza belirti kaybolmasını sordunuz mu? Ben de yarın tam 12+0 oluyorum, her şey yolunda çok şükür ama benimde belirtilerim azaldı merak ettim açikçasi normal bir durum mu diye
Randevu tarihi vermedi 12. Hafta uğra yanıma dedi randevuyla uğraşma bulamazsın dedi devlet hastanesi oldugu için galiba bende arada kaldım ne zaman gitsem diye 12+6 mı yoksa 13. Haftamı yoksa daha erken mi bilmiyorumInsallah aynen oyle yaparsin temiz cikar hepimizin hic gerek kalmaz hepimize yaptiranlarda temiz cikar cok buyuk korku vallahi randevun nezaman ve kac haftalik cagirdi
Merhaba doğum tarihiniz Kasım'da oluyor Ekim annesi değilsiniz.seda ünsal
Ankara
sat : 02/02/2024
kese : 5+4
kalp atışı : ? henuz kontrolume var :)
Tahmını doğum tarihi : 30.10.2024
kediannesibiri benıde lısteye eklermısınız :))))
Torunun çok sevilmesi güzel birşey aslında. Ama yaşlılar bazen çok eskilerden kalma saçma sapan şeyleri anne babaya sormadan bebeklere uygulamaya çalışıyor maalesef, böyle şeylere dikkat etmek gerekiyor. Ters birşey yaparsa tatlı dille uyarırsın, arada uzmanların konuşmalarını atarsın anne bak ne buldum böyle böyle yapmak lazımmış vs diye. Bebeği büyütürken bir yandan da büyükleri idare etmek gerekiyor napalimYa kızlar allah aşkına sizin kaynanalar ne durumda? Benimki sürekli ‘bebeğime iyi bak’ bebeğim bebeğim bebişim diyip sahiplenici şekilde konuşuyor. Sinir oluyorum. Benim ilk hamileliğim onların ilk torunu deliriyorlar o yüzden ama şimdi böyleyse doğunca nasıl olacak ben nasıl davranıcam bilemiyorum. Eşim müdahale etse bile bi noktadan sonra o da işe yaramıyor.
Canm chia gebelikte önerilmiyor gebeliğin basindasin daha bebeğin küçük daha kullanma bnceBen tarçın ve çiya da koyuyoum serin derin. Hatta glutensiz granolalar var hiç şişirmiyor
Valla ben 12. Haftayı bitiriyorum bugun, sonraki kontrol 4 hafta sonra olacak o zaman öğreniriz sanırımacaba ilk hangimizin cinsiyetini ögrenicez cok merak ediyorum :)
Tamam tüketmeyeceğimCanm chia gebelikte önerilmiyor gebeliğin basindasin daha bebeğin küçük daha kullanma bnce
Sezaryen muhtemelen o sebeple 2 hafta önceye verilmiş bebişin doğum tarihi. Benimki gibiM
Merhaba doğum tarihiniz Kasım'da oluyor Ekim annesi değilsiniz.
4 Nisan da ne kadarlık oluyor canım senin birde benim haftasından önde hesaplıyor hep ona göre de çağırıyor galiba anlamadım şimdi haftaya çarşamba bi daha çağırdı bu 10 gün içinde ki kontroller varya onlara çağırıyor hep beni sende öyle yapmadı mı kuzu ..Kuzum senin randevu tarihini ne zamana verdi benim 4 Nisan of daha var
Cinsiyette öğrenirim dersen 12 dolsun öyle hit ister cuma git mesela ya da pazartesi tamKızlar bu ikili tarama için hangi haftada gideceksiniz tam olarak şuan 11+6 günlüğüz 12. Haftada gel demişti tarih vermedi tam kararsız kaldım tam 13. Haftaya girince mi gitsem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?