2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Bende çok sıkı fıkı kocaman bir ailede büyüdüm ama sıkıldım inan evlilik bana daha iyi geldi sessiz sakin beni yormuş akrabalarım zorunlu gittiğim yerler filan böylesi daha hoşuma gitti benim annemde babamda sürekli gelmiyosunuz gitmiyosunuz kalmıyosunuz diyor ama bende evimden yanayım daha huzurlu geliyor neden bilmiyorum ailemi cok seviyorum ama kalamıyorum eşimden ayrı

Valla bizde çok karışanlar eşimin ailesi o yüzden bi yerden sonra ben direkt müdahale edemiyorum. Bide yeni evliyim neyle nasıl başedeceğim bilmiyorum valla
Vallahi bizde gelincilik var hemde birlikteler annemlerle gelinleri ,biri 15 yilin sonunda ayrildi aile apartmanindan digeri ustunde oturuyor ben bile icinde buyudum cok zor ya evlenenin evine barkina karisililmamali duzgun guzel hayatlari varsa ,anliyorum yanyanamisiniz

Yaptırmayı düşünmüyorum canım maddi açıdan buna hazır değilim maalesef yani düşünmüyorum değil yaptıramıyorum açıkcası 16 dan önce söylemiyorlarmış devlette öyle biliyorum
Olsin uzulme gerek gormezse doktor zaten istemiyor fetal dna herkes yapmiyor cok var yaptirmayanda cevremde 2 li benimde iyi cikarsa benim doktorumda istemem dedi

yok değiliz ama yanyana olsak anca bu kadar olur

OH cok sevindim bende o kafaya geldim kalabalik ailede buyuyup boyle yanlizligi sevme fikri neoluyor filan dedirtmisti tek degilmisim sevindim evim ve esim disinda bende hicbiryerde kalamiyorum banada o kalabalik sesler fazla geliyor akrabalarla surekli gorusmeler bekarken bende anlamiyormusum simdi sadelik 2 kisilik hayat cok guzelmis diyorum

Olsin uzulme gerek gormezse doktor zaten istemiyor fetal dna herkes yapmiyor cok var yaptirmayanda cevremde 2 li benimde iyi cikarsa benim doktorumda istemem dedi
Bende ikili tarama sorunlu cıkarsa Allah korusun bi özele de gitmeyi düşünüyorum en azından belki içim rahatlar inşallah bir şey cıkmaz hepimiz sağlıkla kavuşuruz bebeklerimize

Bende ikili tarama sorunlu cıkarsa Allah korusun bi özele de gitmeyi düşünüyorum en azından belki içim rahatlar inşallah bir şey cıkmaz hepimiz sağlıkla kavuşuruz bebeklerimize
Insallah aynen oyle yaparsin temiz cikar hepimizin hic gerek kalmaz hepimize yaptiranlarda temiz cikar cok buyuk korku vallahi randevun nezaman ve kac haftalik cagirdi

Ay valla bende o kadar garipseniyorum ki etrafım ailem tarafından annem üzülüyor kızım cık az gez arkadaşlarınla zaman geçir eskiden eve girmezdim ondan sanırım simdiyse hiç cıkmak istemiyorum gereksiz geliyor ev ortamı huzuru baska sanki bilmiyorum yanlız değilsin değilim herkesin düşüncesine saygım sonsuz ama bende böyle düşünüyorum ev+eş= huzur

Vücudun alışıyor bu dönemde belirtiler gelir gider normal dedi. Aslında her hamilelik farklı sende olan başkasında olmayabilir bu textbook bir süreç değil dedi

Insallah aynen oyle yaparsin temiz cikar hepimizin hic gerek kalmaz hepimize yaptiranlarda temiz cikar cok buyuk korku vallahi randevun nezaman ve kac haftalik cagirdi
Randevu tarihi vermedi 12. Hafta uğra yanıma dedi randevuyla uğraşma bulamazsın dedi devlet hastanesi oldugu için galiba bende arada kaldım ne zaman gitsem diye 12+6 mı yoksa 13. Haftamı yoksa daha erken mi bilmiyorum

Torunun çok sevilmesi güzel birşey aslında. Ama yaşlılar bazen çok eskilerden kalma saçma sapan şeyleri anne babaya sormadan bebeklere uygulamaya çalışıyor maalesef, böyle şeylere dikkat etmek gerekiyor. Ters birşey yaparsa tatlı dille uyarırsın, arada uzmanların konuşmalarını atarsın anne bak ne buldum böyle böyle yapmak lazımmış vs diye. Bebeği büyütürken bir yandan da büyükleri idare etmek gerekiyor napalim

Kuzum senin randevu tarihini ne zamana verdi benim 4 Nisan of daha var
4 Nisan da ne kadarlık oluyor canım senin birde benim haftasından önde hesaplıyor hep ona göre de çağırıyor galiba anlamadım şimdi haftaya çarşamba bi daha çağırdı bu 10 gün içinde ki kontroller varya onlara çağırıyor hep beni sende öyle yapmadı mı kuzu ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…