2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Off ne zor durumlar sukur bende hicbiri olmuyor sansliyim.mesafe guzelmis onu anladim esim sayesinde oda

Kızlar bence bu süreçte stres yaratan herşeyden özellikle de kayınvalidelerden uzak durmak gerekiyor benimki ben de kalıyordu tek yaşadığı için eşimde tek çocuk maalesef ben güzel bir dille anlattım ve bu süreçte gelmemesini söyledim anlamıyorlar başka türlü çocuk olduktan sonra bol bol görüşeceğiz zaten hamilelikte bari rahat versinler

Randevu tarihi vermedi 12. Hafta uğra yanıma dedi randevuyla uğraşma bulamazsın dedi devlet hastanesi oldugu için galiba bende arada kaldım ne zaman gitsem diye 12+6 mı yoksa 13. Haftamı yoksa daha erken mi bilmiyorum
Makinasi lazim iyimi bana 12+6 da gel dedin ayni cagirmis 11 ile 14 arasi zaten canim

Aşırı hurma aşeriyorum. Günde bir tane yiyip kendimi durdurmaya çalisiyorum, youtube’da kağan hoca var, her şeyin fazlası var kararında tüketin diyor. Ama korkmasam herhalde paketi bitiririm
Uff galıba bence TURSU . cekırdek cıtler gıbı koca kavanozu onume alıp salatalık tursusu yemk ıstıyorum

Günaydın kızlar,
Aradan çok zaman geçmesine rağmen kalp atışı guncellemeyenler var lütfen güncelleyelim .
(Tabiki öğrenenler)
Bir süre sonra listeden çıkaracağım bilginize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…