- Konu Sahibi kediannesibiri
-
- #6.361
Hepsi de güzel isimler . Benim ikiz kızlarım var Ece ve ElaAy kızlar ben de sadece kız ismi düşünüyorum ya nedense :) Nil, İpek, Nilperi ve Doğa düşünüyorum :) Erkek isim fikirlerinizi merak ediyorum , hiç yok çünkü aklımda o kadar ki kız istiyorum :))
Ece benim çocukluk hayalimdi şükür nasip oldu kızıma koydum gerçekten prenses gibi bir kızBizde de şöyle 3. Hamilelik 2 oğlum varen başından beri İpek, Ece ve Duru isimlerini düşünüyorum inşalalh nasip olur diyelim
Bende tek isim seviyorum kızım Zeynep sadece adı. Emir isimini çok beğeniyorum taa liseden beri hep derdim oğlum olursa adı emir olacak diyeEmir çok karakteristik bir erkek ismiben de iki kızıma isim koyduğum halde yüzsüz yüzsüz hala isim koymaya çalışıyorum. Ve malesef tek isim seviyorum
Benim de büyük oğlum EgeHepsi de güzel isimler . Benim ikiz kızlarım var Ece ve Elabunu erkek hissediyorum öyle olursa Ege düşünüyorum
Ece benim çocukluk hayalimdi şükür nasip oldu kızıma koydum gerçekten prenses gibi bir kız
Ege ismini beğeniyorum ben ilk gebeligimde hep bir kız bir erkek hissediyordum kız zaten Ece olacaktı erkek de Ege :) ama Ela oldu bal kızım:)Benim de büyük oğlum Ege
Ben de tek yumurta ikiziymisim ikizim yasamamis. Özge ve simgeyiz. Erkek kardesim de berkeHepsi de güzel isimler . Benim ikiz kızlarım var Ece ve Elabunu erkek hissediyorum öyle olursa Ege düşünüyorum
Ece benim çocukluk hayalimdi şükür nasip oldu kızıma koydum gerçekten prenses gibi bir kız
Bende 2. Ye hamileyken cinsiyet net olmadığı zamanlar hep Ece geliyor dendiEge ismini beğeniyorum ben ilk gebeligimde hep bir kız bir erkek hissediyordum kız zaten Ece olacaktı erkek de Ege :) ama Ela oldu bal kızım:)
Ben bunlara bakayım canım böyle şeyler tam bu mevsimde işimi görür gibi zaten ben de yazı elbiselerle atlatırım diye düşünüyordum, çok teşekkür ederimGünaydın canım kaşkorse ve triko pantolonlar bu mevsim için kurtarıcı oluyor hamilelikte. Bir iki görsel ekliyorum aşağıya bakarsın. Attıklarımın kalitesi nasıldır bilmiyorum fikir olsun diye atıyorum sen bak yine. Yazın da en güzeli göğüs altından bollaşan elbiseler. Hem havadar oluyor hem de sıkmıyor. Ben bütün yazı elbiselerle geçirdim hamileyken.
Eki Görüntüle 3404925
Ay ben daha 9+5 deyim sürekli birşeyler bakıyorum birşeyler alasım geliyor utanmasam direk bebek arabasını falan alıcam o derece ama kendimi tutmaya çalışıyorumBebeğine bir şeyler almaya başlayan var mı kızlarBiliyorum 12.hafta çok erken ama gördükçe kıyafetleri dayanamıyorum
Aynı bende öyleyimAy ben daha 9+5 deyim sürekli birşeyler bakıyorum birşeyler alasım geliyor utanmasam direk bebek arabasını falan alıcam o derece ama kendimi tutmaya çalışıyorum
Ya ben çok aldım kıyafet ama işim bu çocuk kıyafetleri tasarımcısıyım :) kendi yaptıklarımdan falan alıyorum hep :))Bebeğine bir şeyler almaya başlayan var mı kızlarBiliyorum 12.hafta çok erken ama gördükçe kıyafetleri dayanamıyorum
Yaaa ne güzelll kendi tasarladığın şeyleri giydireceksin bebişine çok hoşuma gittiYa ben çok aldım kıyafet ama işim bu çocuk kıyafetleri tasarımcısıyım :) kendi yaptıklarımdan falan alıyorum hep :))
Benimde canım aşırı hurma çekiyoooooooorAşırı hurma aşeriyorum. Günde bir tane yiyip kendimi durdurmaya çalisiyorum, youtube’da kağan hoca var, her şeyin fazlası var kararında tüketin diyor. Ama korkmasam herhalde paketi bitiririm
Ay aslında ben de bebek arabası yatak falan almak istiyorum ama yazın tayin isticem bir de tayin çıkarsa onları da taşımamak için almıyorum tayin sonra alacağım inşallah her şeyiBebeğine bir şeyler almaya başlayan var mı kızlarBiliyorum 12.hafta çok erken ama gördükçe kıyafetleri dayanamıyorum
Evet ya hep içinde hayal ediyorum minik bebişimi :)) eskiden çok umursamıyordum hep iş gözüyle bakıyordum ama hamileyken çok duygusal düşünüyor insan :))Yaaa ne güzelll kendi tasarladığın şeyleri giydireceksin bebişine çok hoşuma gitti
Devlet 16-20 hafta arası söyleriz dedi banaYok devlet hastanesi özele gitmiyorum
16. Hafta diyorlar normalde de bende sasırdım heycan yaptım o gün bayılmadan geçer umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?