2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Ay kızlar ben de sadece kız ismi düşünüyorum ya nedense :) Nil, İpek, Nilperi ve Doğa düşünüyorum :) Erkek isim fikirlerinizi merak ediyorum , hiç yok çünkü aklımda o kadar ki kız istiyorum :))
Hepsi de güzel isimler . Benim ikiz kızlarım var Ece ve Ela bunu erkek hissediyorum öyle olursa Ege düşünüyorum
Bizde de şöyle 3. Hamilelik 2 oğlum var en başından beri İpek, Ece ve Duru isimlerini düşünüyorum inşalalh nasip olur diyelim
Ece benim çocukluk hayalimdi şükür nasip oldu kızıma koydum gerçekten prenses gibi bir kız

Emir çok karakteristik bir erkek ismi ben de iki kızıma isim koyduğum halde yüzsüz yüzsüz hala isim koymaya çalışıyorum. Ve malesef tek isim seviyorum
Bende tek isim seviyorum kızım Zeynep sadece adı. Emir isimini çok beğeniyorum taa liseden beri hep derdim oğlum olursa adı emir olacak diye

Ben de tek yumurta ikiziymisim ikizim yasamamis. Özge ve simgeyiz. Erkek kardesim de berke

Ege ismini beğeniyorum ben ilk gebeligimde hep bir kız bir erkek hissediyordum kız zaten Ece olacaktı erkek de Ege :) ama Ela oldu bal kızım:)
Bende 2. Ye hamileyken cinsiyet net olmadığı zamanlar hep Ece geliyor dendi nasip olmamıştı..Rabbim herkesin gönlüne göre sağlıklı sıhhatli nasip etsin doğuma kadar nasip olursa büyük oğlum 7 yaşa 2 ayı kalıyor küçük oğlum da 3.5 olucak tam

Ben bunlara bakayım canım böyle şeyler tam bu mevsimde işimi görür gibi zaten ben de yazı elbiselerle atlatırım diye düşünüyordum, çok teşekkür ederim

Bebeğine bir şeyler almaya başlayan var mı kızlar Biliyorum 12.hafta çok erken ama gördükçe kıyafetleri dayanamıyorum
Ya ben çok aldım kıyafet ama işim bu çocuk kıyafetleri tasarımcısıyım :) kendi yaptıklarımdan falan alıyorum hep :))

Bebeğine bir şeyler almaya başlayan var mı kızlar Biliyorum 12.hafta çok erken ama gördükçe kıyafetleri dayanamıyorum
Ay aslında ben de bebek arabası yatak falan almak istiyorum ama yazın tayin isticem bir de tayin çıkarsa onları da taşımamak için almıyorum tayin sonra alacağım inşallah her şeyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…