2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
İki taneyken hep bı kız bı erkek hissettim şimdi malesef tek artık belirtilerimin hepsi kızlarımın hamileliğindeki gibi yani uine kız gibi hissediyorum 1 oğlum var 3 de kızım olacak galiba ve eşim kendince Neşe demeye başladı isim olarak ciddi midir tam bilemiyorum ama düşününce bi kulağa da hoş gelmiyor değil hani

İnanamıyprum çok üzüldüm canım ikizlerimizin digeri artık birer bir melekAllah digerin bize bağışlasın cok üzgünüm

Bebeğine bir şeyler almaya başlayan var mı kızlar Biliyorum 12.hafta çok erken ama gördükçe kıyafetleri dayanamıyorum
Ben almadım ama internetten bakıyorum sürekli. Kafamda bir liste belirlemeye çalışıyorum. Genel olarak zıbınlar, tulumlar set halinde daha uyguna satılıyor. O yüzden set olarak alacağım inşallah.

İnanamıyprum çok üzüldüm canım ikizlerimizin digeri artık birer bir melekAllah digerin bize bağışlasın cok üzgünüm
Amin canım anca bunu yaşayan anlar hala icimde iki tane olduğunu düşününce bile kötü oluyorum herkes ikiz diye biliyordu herkese tek tek artık bı tane nasıl dicem hiç bilmiyorum daha oğluma bile söyleyemedim liseye gidiyor

Ay kızlar ben de sadece kız ismi düşünüyorum ya nedense :) Nil, İpek, Nilperi ve Doğa düşünüyorum :) Erkek isim fikirlerinizi merak ediyorum , hiç yok çünkü aklımda o kadar ki kız istiyorum :))
Benim de erkek olursa Emin kız olursa Rale Efnan ben iki isimli koydum öbürlerini erkeğe yanında başka bir isim bulamadim ;(

Bebeğine bir şeyler almaya başlayan var mı kızlar Biliyorum 12.hafta çok erken ama gördükçe kıyafetleri dayanamıyorum
Daha birşey almadım. Erken diye ama favorilerimde cok şey var ben ana parçaları daha çok araştırıyorum. Bebek arabası, bebek bakım çantası vb. Gibi

Acaba yanlış görmüşler tekmiş falan mı demek daha masumca bilemedim zor Allahım karnınızda ki yavrunuzu saglıcakla kucağınıza almayı nasip etsin

Merhabalar, arkadaşlar fetal DNA bin fiyatı ortalama ne kadar oluyor. Ben ikili ve dörtlü test fiyatını sordum gttgm hastaneye toplam 10 bini buluyor.
Merak ettm eğer hemen hemen yakınsa fiyatlar fetal DNA daha mantıklı olacak

Bu arada erkek olursa Aslan Aras, kız olursa Nefes koymak istiyoruz Nefes ismini sevgili iken konuşmuştuk eşimle, kızımız olursa Nefes koyalım ismini diye, ama kime söylediysem beğenmedi kararsız kaldım biraz

Son düzenleme:
Ay kızlar ben de sadece kız ismi düşünüyorum ya nedense :) Nil, İpek, Nilperi ve Doğa düşünüyorum :) Erkek isim fikirlerinizi merak ediyorum , hiç yok çünkü aklımda o kadar ki kız istiyorum :))

benimde hep kıza gidiyor. Erkek hiç yok eşimde aynı şekilde. İnci, ipek, mira, pera sevdiklerimiz

Bu arada erkek olursa Aslan Aras, kız olursa Nefes koymak istiyoruz Nefes ismini sevgili iken konuşmuştuk eşimle, kızımız olursa Nefes koyalım ismini diye, ama kimse söylediysem beğenmedi kararsız kaldım biraz

Canım bir arkadaşımız koydu kızına uyardık koyma diye ama sonuçta sadece fikrimizi söylemekle yükümlüyuz. Şimdi pişman akran zorbaligina maruz kalır mi diye düşünüyor

Canım bir arkadaşımız koydu kızına uyardık koyma diye ama sonuçta sadece fikrimizi söylemekle yükümlüyuz. Şimdi pişman akran zorbaligina maruz kalır mi diye düşünüyor
Evet canım çok anlamlı geldi bize, tınısı, söylenişi içimize çok sindi ama biz de bundan korkuyoruz, çok dalga konusu olursa diye. Bir kaç alternatif daha bulayım bari

Kızlar ben geçen özel hastanede rhogam iğnesi yaptım devlet karşıladı sadece muayene ücreti ödedim acaba ikili testi falan da karşılıyor mu devlet bilginiz var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…