- Konu Sahibi kediannesibiri
-
- #6.381
5+4 te duyduk kalp atışını canımGünaydın kızlar
Kalp atışıduyanlar hala listeye yazdırmadı lütfen güncellemeleri mesajla ya da etiketlemeyle bildirelim kediannesibiri
İnanamıyprum çok üzüldüm canımMerhabalar malesef çok güzel haberler le gelemedim devlete randevu almıştım özelde bir ay sonraya çağırdığı için bebeklerimin biri haftasıyla uyumlu 10+1 ama malesef diğeri melek olmuş bile 8+4 de kalbi durmuş çok üzüldüm ama bunda da bir hayır vardır diyorum rabbim bir tane yazmış demekki yazımıza . Belki sağlıklı değildi diyorum ama yine de çok ağladım hep iki diye hayal kurdum ..
Ben almadım ama internetten bakıyorum sürekli. Kafamda bir liste belirlemeye çalışıyorum. Genel olarak zıbınlar, tulumlar set halinde daha uyguna satılıyor. O yüzden set olarak alacağım inşallah.Bebeğine bir şeyler almaya başlayan var mı kızlarBiliyorum 12.hafta çok erken ama gördükçe kıyafetleri dayanamıyorum
Amin canım anca bunu yaşayan anlar hala icimde iki tane olduğunu düşününce bile kötü oluyorum herkes ikiz diye biliyordu herkese tek tek artık bı tane nasıl dicem hiç bilmiyorum daha oğluma bile söyleyemedim liseye gidiyorİnanamıyprum çok üzüldüm canımikizlerimizin digeri artık birer bir melek Allah digerin bize bağışlasın cok üzgünüm
Benim de erkek olursa Emin kız olursa Rale Efnan ben iki isimli koydum öbürlerini erkeğe yanında başka bir isim bulamadim ;(Ay kızlar ben de sadece kız ismi düşünüyorum ya nedense :) Nil, İpek, Nilperi ve Doğa düşünüyorum :) Erkek isim fikirlerinizi merak ediyorum , hiç yok çünkü aklımda o kadar ki kız istiyorum :))
Daha birşey almadım. Erken diye ama favorilerimde cok şey var ben ana parçaları daha çok araştırıyorum. Bebek arabası, bebek bakım çantası vb. GibiBebeğine bir şeyler almaya başlayan var mı kızlarBiliyorum 12.hafta çok erken ama gördükçe kıyafetleri dayanamıyorum
Acaba yanlış görmüşler tekmiş falan mı demek daha masumca bilemedim zorAmin canım anca bunu yaşayan anlar hala icimde iki tane olduğunu düşününce bile kötü oluyorum herkes ikiz diye biliyordu herkese tek tek artık bı tane nasıl dicem hiç bilmiyorum daha oğluma bile söyleyemedim liseye gidiyor
Canım benim de 12. hafta randevum var ama normal doğum doktoruma. Perintaloğa neden alıyoruz ? Hiç bilmiyorumKızlarr, 12. Hafta tarama ultrasonunu perinatolog tercih eden var mı? Normal doktordan farkı olur mu acaba?
Canım inan 1 tane bile erkek ismi beğenemiyorumBenim de erkek olursa Emin kız olursa Rale Efnan ben iki isimli koydum öbürlerini erkeğe yanında başka bir isim bulamadim ;(
Ay kızlar ben de sadece kız ismi düşünüyorum ya nedense :) Nil, İpek, Nilperi ve Doğa düşünüyorum :) Erkek isim fikirlerinizi merak ediyorum , hiç yok çünkü aklımda o kadar ki kız istiyorum :))
Bu arada erkek olursa Aslan Aras, kız olursa Nefes koymak istiyoruzNefes ismini sevgili iken konuşmuştuk eşimle, kızımız olursa Nefes koyalım ismini diye, ama kimse söylediysem beğenmedi kararsız kaldım biraz
Evet canım çok anlamlı geldi bize, tınısı, söylenişi içimize çok sindi ama biz de bundan korkuyoruz, çok dalga konusu olursa diye. Bir kaç alternatif daha bulayım bariCanım bir arkadaşımız koydu kızına uyardık koyma diye ama sonuçta sadece fikrimizi söylemekle yükümlüyuz. Şimdi pişman akran zorbaligina maruz kalır mi diye düşünüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?