2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Bencede kimse anlamıyor yaşamayan Allah olmayan herkese nasip etsin olanlarada sağlıkla kavuştursun inşallah bende öyle bir iyi bi kötü vesvese geliyor dua ediyorum okuyorum ama nafile yani buda insanı bir duygu diye düşünüyorum
Öyle bugünlerimize şükürler olsun aratmasın Rabbim yiyecek ekmeği varsa bir şey olmaz biliyorum ama korkuyorum aminnn amiiinn inşallah biraz daha büyürseler hissedersek hareketlerini daha rahat olacağız az kaldı o günlerimizede inşallah

Amin Allah yardımcımız olsun inşallah
Her zaman okuyorum dua ediyorum ama anlık oluyor bazen duygusallasıyorum sanırım birazda hormonlardan kaynaklanıyor aslında biliyorum Allahım verdi onun yazdığından öteye geçemeyiz herşeyin farkındayım bazen gönül dinlemiyor Rabbim sabır versin geçsin bu günlerimiz yavrularımızın güzel hareketlerini günlerini kokularını konuşalım inşallah birde çevremde yakın zamanda gebelikte cok bebeğini kaybeden oldu birazda onlar etkiledi galiba Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun inşallah

Benimde 9/6 genelde

Diğer 2 gebeliğinizi neden kaybettiniz acaba

Doktorum bana karnina koyma ayaklarina koy , her zaman once ayaklarini isti dedi
Karnin seni psikolojik olarak rahatlatiyorsak sicak havlu sar ama torba koyma dedi
tabiki siz yinede doktorunuza sorunuz

Merhaba ben ofiste pantolon giydigim icin cok rahatsiz ediyor, kasiklara da baski yapmasin diye hamile pantolonu aldim asiri rahat ettim , benim aldigim karin bolgesinde ic dugmeler ile ayarlaniyor asiri pot durmadi rahat,
Oysho da tayt var birde ben ispanyol paca aldim ofis kullaniminda pantolon gibi duruyor asiri rahat oluyor

Dun doktor bana canin hurma cekerse gunde 1 tane yiyebilirsin, en fazla 2 ama fazlasi su an zarar dedi.
Doktorum bana soyle bir aciklama yapti, bana detay anlatinca rahatliyorum diye herseyi analtiyor
Hurma icindeki maddeler etkisiyle kaslari rahatlatir ozellik kadin kasik bolgesi kaslarini bu nedenle ilk trimester de bebek zaten o bolgde oldugu icin asagi hareketi kolaylastirir direkt sebep olmaz ama surecin varsa riski kolaylastirir
Ilk trimester de fazla yeme canin cekerse nefsini bastir dedi
ama son aylarda doya doya ye dicem soz diey aktardi
Hatta son ay icin hurma tarifleri felan yazcak beslenme listeme

Kızlar 12+6 yken doktora gittim doktor kıza yakınım ama bi çıkıntıda var gibi dedi, bi oğlum var hemen kesin kız bu ya erkek olsa belli ederdi dedik ama inşallah Ters köşe olmayız
Kız için çok erken söylemiş :) ben geçen salı günü 11+6 haftalık diye cinsiyet sordum çok erken dedi

Bir şey alma üzülürsünden ziyade geç uzan, bu anı dinlenerek sakin bir şekilde geçir denilmesini tercih ederdim Şöyle düşün henüz bizde hiçbir şey almadık, zaman yaklaştıkça aliriz. 12. haftaya gelmişsiniz şükür, allah hayirla sağlikla kucaklamayı da nasip eder inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…