- 26 Temmuz 2023
- 1.435
- 1.679
- 63
- 31
- Konu Sahibi kediannesibiri
-
- #6.501
Bencede kimse anlamıyor yaşamayan Allah olmayan herkese nasip etsin olanlarada sağlıkla kavuştursun inşallahAh canım bu stresi, korkuyu başka kimse anlamıyor gerçekten. Eşin bile. Gerçekten içten gelen bir şey insan engel olamıyor. Şu an iyiyim mesela ama az önce aşırı korkmuştum. Böyle böyle belli bir haftadan sonra rahatlayacağız sanırım. Ablamda tüp bebekle çocuk sahibi oldu. Şu anda 2 aylık yeğenim. Oda 6 sene bekledi, uğraştı. Nasipte ne varsa onu yaşayacağız. Bunu düşünüp kendimi rahatlatıp biraz akışına bırakıyorum. Çok streslenincede buraya yazıyorum biraz rahatlıyorum. Hayırlısıyla hepimiz sağlıcakla kucağımıza alalım inşallah
Amin Allah yardımcımız olsun inşallahÜzülmeyin sizi çok iyi anlıyorum bende tedaviyle gebe kaldım ve bütün hislerimiz aynı inanın ne hissettiysem yazmışsınız. “Allahım zorumuzu kolaylaştırsın.” Bende dün gece acaba Büyüyecekmi gerçekten içimde kucağıma alabilcekmiyim diye hüngür hüngür ağladım üstelik tansiyon hastasıyım bütün doktorlar çok riskli diyor ama bugün diyorum ki biz ne yaparsak yapalım rabbimin dediği olucak güzel düşünelim inşallah bizde bebeklerimizin kokusuna kavuşuruz da kolumuz kanadımız hafifler. Birde bol kuran okumak sübhanallahi ve bihamdihi okumak beni çok rahatlatıyor , Cevşen okuyabilirsiniz başka elden birşey gelmez Rabbime emanet
Benimde 9/6 geneldeÇentik dediğin nedir bilmiyorum ama benim de iki test için gittiğimde her iki damarda da notch + dedi. İleriki haftalarda yüksek tansiyon riski var tansiyonunu takip et dedi. Damarlardaki dirençmiş notch dediği şey ve sanırım ileriki haftalarda damarlar bebeği beslemede yetersiz kalabiliyormuş. Henüz endişelenmek için çok erken ama yine de aspirin başlayalım dedi. 6-8 hafta kullanalım sonra yine değerlendirelim bu damarları dedi. İlk 3 gebeliğimde böyle bir sorunum olmamıştı. 3 gebelikten sadece 1 tane kızım var diğerleri kayıp. Ama kızımda da 9 ay boyunca tansiyorum tam tersi düşüktü ve hiç böyle bir sorun yaşamamıştık. Umarım bunda da yaşamayız.şimdilik tansiyonum ortalama 9-6 civarı yani gayet iyi. Siz de ölçüyor musunuz nedir tansiyon durumunuz?
Diğer 2 gebeliğinizi neden kaybettiniz acabaÇentik dediğin nedir bilmiyorum ama benim de iki test için gittiğimde her iki damarda da notch + dedi. İleriki haftalarda yüksek tansiyon riski var tansiyonunu takip et dedi. Damarlardaki dirençmiş notch dediği şey ve sanırım ileriki haftalarda damarlar bebeği beslemede yetersiz kalabiliyormuş. Henüz endişelenmek için çok erken ama yine de aspirin başlayalım dedi. 6-8 hafta kullanalım sonra yine değerlendirelim bu damarları dedi. İlk 3 gebeliğimde böyle bir sorunum olmamıştı. 3 gebelikten sadece 1 tane kızım var diğerleri kayıp. Ama kızımda da 9 ay boyunca tansiyorum tam tersi düşüktü ve hiç böyle bir sorun yaşamamıştık. Umarım bunda da yaşamayız.şimdilik tansiyonum ortalama 9-6 civarı yani gayet iyi. Siz de ölçüyor musunuz nedir tansiyon durumunuz?
Doktorum bana karnina koyma ayaklarina koy , her zaman once ayaklarini isti dediKızlar iyi akşamlar benim ilk gebeligim tup bebekle su an 15. Haftadayim gaz sıkışması yaşıyorum iç organlarım bükülüyor resmen karnima sıcak su torbası koysam olur mu bebege zararı olur mu üşüttüm galiba
Merhaba ben ofiste pantolon giydigim icin cok rahatsiz ediyor, kasiklara da baski yapmasin diye hamile pantolonu aldim asiri rahat ettim , benim aldigim karin bolgesinde ic dugmeler ile ayarlaniyor asiri pot durmadi rahat,Kızlar günaydın alt giyimi ne yaptınız ben 9. Haftaya yaklaşıyorum maalesef kotlarımın düğmesini kapatınca inanılmaz rahatsız ediyor kilo da almadım ama giyemiyorum ve ne giyeceğimi de bilemiyorum aldığınız şeyler falan varsa fikir verir misiniz lütfeeen
Doktorum bana soyle bir aciklama yapti, bana detay anlatinca rahatliyorum diye herseyi analtiyorDun doktor bana canin hurma cekerse gunde 1 tane yiyebilirsin, en fazla 2 ama fazlasi su an zarar dedi.
Kız için çok erken söylemiş :) ben geçen salı günü 11+6 haftalık diye cinsiyet sordum çok erken dediKızlar 12+6 yken doktora gittim doktor kıza yakınım ama bi çıkıntıda var gibi dedi, bi oğlum var hemen kesin kız bu ya erkek olsa belli ederdi dedik ama inşallah Ters köşe olmayız
Benimde öyle hazimsizlik kusma isteği kasık agrisi bide biz dgru duzgun sevinemedik hiç hep kanamam oldu kackez acillere taşındık hala daha kanama devam bu yüzden sürekli sakın bişe alma çocuğa diyor herkes sonra üzülürsün 12+1den haberler boyle
Bende çarşamba kontrol üstü fetal dna hayırlısı bakalımAyy inşAllah, ben de salı günü gideceğim kontrole, fetal dna yaptıracağım. Zaman durdu sanki...:)
Yaa çok heyecanlıBende çarşamba kontrol üstü fetal dna hayırlısı bakalım
Bugün 12 olduk tamYaa çok heyecanlıinşAllah güzel sonuçlar alırız kaç haftalıksınız acaba?
12.hafta canımKaçıncı haftada gostermedi
Benide eklermisiniz. Sat 30 aralıkSon adet tarihinizi belirtir misiniz ayrıca beni etiketleyin yoksa gözden kaçıyor tüm mesajlara bakamıyorum
Bugün sordum Igenomix miş benim anlaştığım firmaHangi firma ile anlaştınız?
Canim ben direk perinatalog buldum kendime ve Allah nasip ederse doguma kadar devam edecegimKızlarr, 12. Hafta tarama ultrasonunu perinatolog tercih eden var mı? Normal doktordan farkı olur mu acaba?
Valla değişik hissettiriyor bakalım 1 aydır görmüyorum meraktan olcem artık çarşambayı fena halde bekliyorumMaşAllahgaliba aramızda tam bir hafta var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?