2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Nekadar canim arastirdin mi yapilan fetal dna daki olan testin icerigi nedir arastirdin mi sen hic 2 li olmadan ben arastirmadim acikcasi korkuyorum cok

Nipt testinde sma bakilmiyormus biz esimle ekstra sma icin de para odedik esimden de kan aldılar

Nipt testinde sma bakilmiyormus biz esimle ekstra sma icin de para odedik esimden de kan aldılar
Evet işte benim doktorum da bunu söyledi sma kistik fibroz ve fragile x birlikte bakılıyormuş. Bunlara ayrıca baktır yoksa yaptırmana gerek yok dedi. Ama önce sana bakılsın sende çıkarsa eşine de bakılır şimdiden ona da para vermeyin dedi.

Valla değişik hissettiriyor bakalım 1 aydır görmüyorum meraktan olcem artık çarşambayı fena halde bekliyorum canım artık bence rahatlicaz bi kaç haftaya
Ayy inşAllah rahatlarız, ben geçen hafta ani tansiyon yükselmesiyle acile gittiğimde çook azıcık görür gibi oldum ama o an sadece sağlığına odaklıydım, hatırlamıyorum bile. Sağlıklı olsunlar yeter ki Şafak 3

Benim ilk gebeliğimde 11+3 te kız olduğunu anlamıştı. %80 dedi. Biz öğrenmedik doğuma kadar cinsiyeti ama bir kağıda yazmıştı kağıdı doğumdan sonra açtığımızda kız yazıyordu
Hadi ya çarşamba bende öyle 11+3 falan olucam sanırım acaba dermi ama 13. Haftaya kadar demicem dedi off bn anlar mıyım acaba

Anladım kusura bakmayın hatırlattığım için tansiyon nedeniyle olup olmadığını merak etmiştim Allah bu bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

Kızlar fetal dna neden yaptıyorsunuz? Doktorunuz mu öneriyor? Neye bakıyor bu test?
Bana doktorum önerdi. Bebeğin Dnasından olabilecek anomalilere, kromozom hatalarına bakılıyor. Bunun dışında kapsamına göre bir çok hastalığa da bakılabiliyor. Gen dizilimi ve cinsiyet %100 çıkıyor. 2li 3lü taramaların hata payı çok yüksek olduğu için maddi durumunuz el verişliyse bu testi öneriyorlar.

Daha eşimle şöyle hiç sevinmedik hatta eşim dusunmemeye çalışıyor sonra uzulutuz diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…