- 27 Mart 2024
- 17
- 50
- 3
- 28
- Konu Sahibi kediannesibiri
-
- #7.141
Günaydın sevgili anne adayları, en son iki hafta önce kantahlilleri ve için kontrole gittim. Bugün 10 haftalık oldukiçimde bebek iyi midir diye hep bir endişe var sizde de oluyor mu ? Doktor bayramdan sonraya çağırdı detaylı için
üfff coğrafya kaderdiraşkom eğer yurtdışında tanıdığın varsa, ya da gidip gelen varsa lierac yurtdışında 20 eur
Bende de oluyor. Akşamları özellikle yemekten sonra oluyor. Bazen nefes nefese kalıyorum. Muhtemelen sporu bıraktım kondisyonum düştü. 3 aydır sakin yaşadığım için oluyor bence. Vicutta kan hacmi yüzde 50 arttığı için vücut uyum sağlamaya çalışıyor olabilir. Kafanızda büyütmetin. Tansiyonunuzu ölçün, doktorunuzla bu durumu paylaşın. Belki kardiyolojiye danışalım diyebilir.Allah yardımcımız olsun hamilelikte olabiliyormuş ama yaşarken çok can sıkıcı yatmaya korkuyorum tekrar baslicak diye
Kızlar çatlak kremi hangi marka kullanıyorsunuz aşırı arada kaldım. Mustela alerji yapabiliyormuş, lierac malum fiyatları, bio-oil kimi çatlamış kimi çatlamamış. Aşırı kararsızım. Ben şu an bebe yağı ve hindistan cevizi yağı kullanıyorum ama bir tane de krem gerekir diye düşünüyorum
Hayırlı olsun gebeliğiniz. Benim ilk gebeliğim hiç bulantım yok. Sadece 1 hafta acıktığımda falan oldu onun dışında daha hiç olmadı. Doktoruma sormuştum yalnızca çok şanslı olduğunu gösterir, her hamilelik birbirinden farklıdır demişti endişelenmeyinbenım bu ıkıncı hamıleleğim öyle aman aman bir bulantım yok. ilkinde prılam ıle zor duruyordum resmen. En son 5+4 de kese gördük suan 8 haftalık randevum yarın araya çok bosluk bıraktı doktorum. Şimdi mıde bulantısı falanda çok olmayınca korkuyo ınsan ters bı durum mu var dıye :) bulantı olsa bi dert olmasa dert beee amaaan :) ara ara da kasık ağrım oluyor.
Ayy evet birazcık hareket etsem nefes nefese kaliyorumGeçen gün philips’in hamilelik uygulamasında şunu okudum
11 de gitmiştim canımYaa en son kaç haftalıkken gittin çokta yokmuş bende 13 hafta olucam
Tadını çıkarmayı çok istiyorum :) 12.haftayı atlatırsam hayırlısıyla. Daha önce 12.haftada aniden kalbi duran bir kaybım olduben de senin gibiyim sürekli iyi mi acaba gelişiminde bir problem var mı diye düşünüyorum. en başlarda haftada bir gidiyordum doktora ama doktor bu kadar kaygılı olma gerek yok dedi. sürecin tadını çıkart sen bir mucize dünyaya getireceksin dedi.
Evet hakikaten kafamda büyüttükce arttı sıkıntım anlamadım birden ne oluyor .. akşam epey okuyup araştırdıkça içim rahatladiBende de oluyor. Akşamları özellikle yemekten sonra oluyor. Bazen nefes nefese kalıyorum. Muhtemelen sporu bıraktım kondisyonum düştü. 3 aydır sakin yaşadığım için oluyor bence. Vicutta kan hacmi yüzde 50 arttığı için vücut uyum sağlamaya çalışıyor olabilir. Kafanızda büyütmetin. Tansiyonunuzu ölçün, doktorunuzla bu durumu paylaşın. Belki kardiyolojiye danışalım diyebilir.
Lierac Türkiye'den çekildi dedi bana eczacı yaa. Elinde hazır bulunan eczane varsa bilemiyorum ama trendyol'a güvenip oradan da alamadım açıkçası. 13+3'üm bir telaşla başladım kullanmayaKızlar çatlak kremi hangi marka kullanıyorsunuz aşırı arada kaldım. Mustela alerji yapabiliyormuş, lierac malum fiyatları, bio-oil kimi çatlamış kimi çatlamamış. Aşırı kararsızım. Ben şu an bebe yağı ve hindistan cevizi yağı kullanıyorum ama bir tane de krem gerekir diye düşünüyorum
Benim egzama atopic bi cildim var çok arttı hamilelikte yüzüm çok soyulmaya başladı mustela nin yüz kremi var atopic ona bakabilirsin ve vücut rahatlatıyor dedi bebekler için olduğu için kullanabiliyoruzKızlar aranızda Sedef ya da egzama rahatsızlığı olan var mı? Varsa bu süreçte buna çözüm bulabilen var mı
Umarım genetiğimiz iyidir. Annem çatlamamış ama benim ergenlikten kalan hızlı kilo alıp verme sebebiyle kalçalarımda ve baldırlarımda çatlaklarım var. Aşırı meyilli hissediyorum kendimiLierac Türkiye'den çekildi dedi bana eczacı yaa. Elinde hazır bulunan eczane varsa bilemiyorum ama trendyol'a güvenip oradan da alamadım açıkçası. 13+3'üm bir telaşla başladım kullanmayaMustela tercih ettim içeriği temiz olduğu için, bende alerji yapmadı hem kremini hem yağını kullanıyoruum. Muhakkak kullanımın da etkisi vardır ama bence çatlak olayı kader kısmet kilo genetik falan biraz da.
Amiiin canım insallah bi haftaya cikicak dddi sonuçlar bekliyorum bende sağlıklı olsunlar daYaa maşAllah tebrik ederim, hayırlı ve uğurlu olsun...ben de nipt yaptırdım bekliyorum. İnşAllah güzel sonuçlar alırız
Ben de çok yürürüm ama doktorum yasakladı 12. Haftaya kadar. Siz kaç haftalıksınız?Kızlar ben çok fazla yürüyorum yani fazla dediğim bana göre normal 10 bin adım belki daha fazla atiyorumdurama ben hep çok yürürüm kendim çok seviyorum kucuklugumden beri fakat bu ara fazla yürüyünce akintim artıyor beyaz renk ama baya çoğalıyor bi sıkıntı mı oluyor acaba
Az az sık sık yemek çözüm gibi :)Kızlar peki bir başka soru dahaBen sürekli acıkıyorum ama anlatamam yani, 7/24 açım Benim gibi olupta, çaresini bulan var mııı
Bence yürüme önermeyen doktor hamileliğin fıtratına asla hakim değildir. Normal doğum yapmasan bile kegel kasların için yürümen gerekir. Senin vücudunun sağlığı bebeğün vücudunub sağlığı de demektir. Hem açıı hava yürüyüşlerinde bebişimize gideb oksijen miktarı da artar. Ben bi spor antrenörü olarak hep böyle uygulama yapıyorum hanile öğrencilerime. Benim şu an yürümen yasak o ayrı tabi :)Benim doktorum "Yurumenin sadece senin vucuduna faydasi var, bebege ya da doguma faydasi olmayan seyler beni ilgilendirmiyo, bebege faydali bir aktivite yapmak istersen yuzebilirsin, pilatese gidebilirsin ya da evde youtubedan hamile pilates videolarini izleyip yapsan daha faydali olur." dedi. Gecen hafta gittigim baska doktor "Ben himbil hamile sevmem, her gun en az 30-45 dk yurumen lazim." dedi. Herkes baska telden...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?