- Konu Sahibi kediannesibiri
-
- #10.461
Ayy ben ekşi şeyler hiç istemiyorum. Meyve istiyorum hep bir de çikolata ve dondurmaGüzel bağyanlarhamilelikte neler aşerdiniz ve bebişkonuzun cinsiyeti ne oldu? Lütfen paylaşın ya benim canım hep deli gibi ezine peynir, salcali yogurtlu makarna çekiyor, patates salatası falan istiyorum. Ama salcali makarna gerçekten bu ara favorim
Günaydın çizgi ilk ayda bile oluşabilir benim hamile kalmadan önce de vardı belli belirsiz esmer insanlarda olabiliyormuş, şu anda da yavaş yavaş belirginleşiyorGünaydın kızlar sabah giyinirken göbek deliğimden aşağıya belli belirsiz bı çizgi gördüm yukarıya doğru daha silik bı çizgi vardı sanki ama emin olamadım çizgi bu aylarda mi oluşuyordu benim ilk olacak ondan bilemedim.
Ay benKızlar, aranızda halsizlik yaşayan varmı benim gibi? 14+5 haftamdayım, oğleden sonra akşama doğru çok halsiz oluyorum. Yemeği bile zor yapiyorum. Sizce normal midir?
O çizgi bazen erken bazen geç oluyor benim de oluşmaya başladı mesela ilk gebeligimde daha geç olmustuGünaydın kızlar sabah giyinirken göbek deliğimden aşağıya belli belirsiz bı çizgi gördüm yukarıya doğru daha silik bı çizgi vardı sanki ama emin olamadım çizgi bu aylarda mi oluşuyordu benim ilk olacak ondan bilemedim.
Ben beyaz tenliyim bende ilkGünaydın çizgi ilk ayda bile oluşabilir benim hamile kalmadan önce de vardı belli belirsiz esmer insanlarda olabiliyormuş, şu anda da yavaş yavaş belirginleşiyor
Doktor 12 haftalik gittiğimde çubuk göremiyorum kız gibi dedi ama benim yaramaz acmadi bacağıHaha canım benim gibisin erkek kesin
Hahaha çok iyi. Cinsiyeti ne pekiBen deli gibi sarma aşerdim lahana sarması pazı sarması yaprak sarması annem geldikten sonra 3 kere yapmıştırgitmeden de yaptırıp yedekleyeceğim
Ayy bakalım yaaa bende çok merak ediyorumben de peynir ve makarnaya düşmüştüm. bir ara üst üste üç gün falan yedim. bir de mantı canavarı oldum. sonuç erkek:)
Sonuç ne oldu pekiAyy ben ekşi şeyler hiç istemiyorum. Meyve istiyorum hep bir de çikolata ve dondurma
Stres yapmaaaaa bebiskon hissediyor. Kafanı dağıt birazYarın doktor randevum var 3 haftada 1 gidiyorum aşırı heyecanlı ve stresliyimmm
Doktor erkek gibi ama haftaya kesin konuşabilirim dediHahaha çok iyi. Cinsiyeti ne peki
Kacinci haftalikta söyledi bende şimdilik çubuk göremiyorum dedi, benim minik bacaklarını da kapatmıştı 12. HaftadaDoktor erkek gibi ama haftaya kesin konuşabilirim dedi
hahaha bende ya işteyken hiç sorun yokk ama eve gelince biri göz kapaklarımı kapatıyomşş gibiyimAy benaksam üstü başlıyor sonra felçli gibi kalıyorum ya
O çizgi bazen erken bazen geç oluyor benim de oluşmaya başladı mesela ilk gebeligimde daha geç olmustu
12+4 Tü bunu söylediğinde 13+5 te bir daha gideceğiz bakalımKacinci haftalikta söyledi bende şimdilik çubuk göremiyorum dedi, benim minik bacaklarını da kapatmıştı 12. Haftada
Ben çukurovalıyım ve son birkaç gündür bir bardak içiyorumbeeen ben. kahvaltıda bile canım istiyor resmen saçmalık. internette acısız ve az miktarda içmenin yararlı olduğu yazıyor. içiyorum her akşam yarım bardak.
Ahhh bebiskom benim yuzumden stres topu olarak dogacakkStres yapmaaaaa bebiskon hissediyor. Kafanı dağıt biraz
hahaha bende ya işteyken hiç sorun yokk ama eve gelince biri göz kapaklarımı kapatıyomşş gibiyim
bide o cizgi nedir acabaa ben bu konuya vakıf değilim ilk hamileliğim oldugu belli oluyodur umarımm :)
Ayy erkek gibi dedi doktor ama kesin bir şey demedi 1 hafta sonra gideceğim o zaman kesinleşir :)Sonuç ne oldu peki
Ay bana kız gibi dedi hep. Çok heyecanlıyımAyy erkek gibi dedi doktor ama kesin bir şey demedi 1 hafta sonra gideceğim o zaman kesinleşir :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?