- Konu Sahibi kediannesibiri
-
- #10.481
Geçmiş olsun canım dikkat et :)Kızlar günaydınn çok fena sinüzit oldumyüzümün sol yanı başımdan dişlerime, yanaklarımdan çeneme kadar ağrıyo doktora gideceğim.
Git canım benimde öyleydi kan testi verdim crp yüksek çıktıKızlar günaydınn çok fena sinüzit oldumyüzümün sol yanı başımdan dişlerime, yanaklarımdan çeneme kadar ağrıyo doktora gideceğim.
Geçmiş olsun canım yaKızlar günaydınn çok fena sinüzit oldumyüzümün sol yanı başımdan dişlerime, yanaklarımdan çeneme kadar ağrıyo doktora gideceğim.
Ben de aynı problemi yaşadım, kayısı ve erik kurusu, bol sütle geçiyor problemim. Ama sende laktoz intoleransı varsa sütü önermem. Bir arkadaşım da kan ilacından dolayı kanamalı kabızlık problemi yaşadı. Doktor onun ilacını değiştirdi, minicik bi kutuda daha sıvı formda bi ilaç kullanınca rahatladı, doktoruna bi danışabilirsinKızlar günaydın ben 11.haftamdayım kan ılacından dolayı kabızlık sorunu yasıyorum kuru kayısı posalı kayısı hoşafı falan herseyı denedım bolda su ıcıyorum ama gecmıyor yaa baska ne önerirsiniz bana .karnım okadar şişti ki sankı 4-5 aylık hamıle gibiyim
şalgama karşı garip bir zaafım var, hamilelikten kaynaklı da değil. arada böyle aklıma düşüyor, bir bardak içsem bağımlı gibi sürekli istiyorumBen çukurovalıyım ve son birkaç gündür bir bardak içiyorumprobiyotik açısından faydalı bir içecek aslında
Sağol kuzum çok fena yüzüm:/Geçmiş olsun canım dikkat et :)
Yaaa kbbye gidicem ama istemese de söyliyim benden de alsınGit canım benimde öyleydi kan testi verdim crp yüksek çıktı
Çok sağol canım, umarım geçer çok rahatsız ediyo o ağrı ve dolulukGeçmiş olsun canım ya
Onu nasıl anlıyorsunuz aşkımAyyy nub paralelBenim bebeğimin de usgsi böyleydi , 12+4te bana da yüksek ihtimalle kız dedi, üç oğlum var, umarım değişmez Sağlıkla gelsinler inşallah
Aha bensin Ezine peynir salçalı tost sürekli yiyorum.Güzel bağyanlarhamilelikte neler aşerdiniz ve bebişkonuzun cinsiyeti ne oldu? Lütfen paylaşın ya benim canım hep deli gibi ezine peynir, salcali yogurtlu makarna çekiyor, patates salatası falan istiyorum. Ama salcali makarna gerçekten bu ara favorim
yaa sütüde çok canım ıstıyor gunde 1 bardak ıcıyorum ama market sütü değil guvenılır bı yerden ınek sütü alıp kaynatıyorum. bi danısayım ozaman bende kan ılacını gynoferon kullanıyorumBen de aynı problemi yaşadım, kayısı ve erik kurusu, bol sütle geçiyor problemim. Ama sende laktoz intoleransı varsa sütü önermem. Bir arkadaşım da kan ilacından dolayı kanamalı kabızlık problemi yaşadı. Doktor onun ilacını değiştirdi, minicik bi kutuda daha sıvı formda bi ilaç kullanınca rahatladı, doktoruna bi danışabilirsin
Alsın kesinlikle idrar da verdim onda da biraz enfeksiyon çıktıYaaa kbbye gidicem ama istemese de söyliyim benden de alsın
Haha burçdaşım sende mi terazi burcusun?Aha bensin Ezine peynir salçalı tost sürekli yiyorum.Benim erkek
Ya hadi gözün aydın olsunKontrolden çıktı kızlar 12+0 bugün ultrasonda 12+3 çıktı. Ense kalınlığı 1.9 burun kemiği de oluşmuş dedi. Elleriyle ayaklarını tutuyordu minnoş doktor erkeğe benziyor ama ben dememiş oluyum 3 hafta sonra belli olur dedi
Bende akşam yatsıdan sonra direk içerde uzanma faslına geçiyorum sonra 10 oldumu iğneleri yapıp hop yatıyorum sabah da mecbur kızım okula gidiyor ondan kalkıyorum yoksa 9 a kadar yatarım galiba çok uykucu birşey oldum yaaynen ben de. saat 10 buçuk oluyor gözlerim ağırlaştı. 7de sanki alarm kurmuş gibi uyanıyorum. uyanmam gerekse uyanamam normalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?