2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Aa nasıl karışır yaaa inanamıyorumm Hayırlı olsun kızın canım

Kızlarr kilo ve iştah durumları nasıl gidiyor 58le başladım boyum 167.. 14. Haftaya kadar kilo almadım iştahım da yoktu, 10 gündür inanılmaz açıldı şuan bile nerdeyse +2 oldu kilom hahdhsshsjjs
Benim boyum 167 79 kg ile hamile kaldım sonra ikinci ay biterken 75’e düştüm. Şimdi yarın dördüncü ay bitiyor 76 oldum yani toplamda 1 kg aldım. Bundan sonra yuvarlanmayı bekliyorum

Canım Allah gönlüne göre verdi valla senin gibi hikaye zor bulunur. Bi de test sonucu ile öğrenip yüzde yüz erkek sanıp sonradan kız çıkması efso olmuş benim başıma gelmiş gibi keyiflendim ultrasondan erkek gibi duruyor falan demiş olsaydı hadi bi nebze içinde belki kızdır diye umut olurdu ve sonra kız dediğinde bu derece bi şok yaşanmazdı. Ama testten sonra tüm umutların tükenmişken kız olduğunu öğrenmen şok bi durum yani. İşte hanımlar Allah büyük bana ultrasonda yüzde 70 kız dedi. Bi sonrakine gidince erkek diyecek diye korkuyorum dürüst olmak gerekirse. Üzülüyorum bi yandan böyle hissettiğim için ama gönlüme söz geçiremiyorum. Bakalım haftaya perşembe 14 haftalıkken gidicem inşallah net yüzde yüz kız olduğu kesinleşir

Ya biz hala inanamıyoruz cidden:) en son kukusuna zoom yaptırdık zorla hahaha.
İnşallah herkesin gönlüne göre olur ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…