2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Kızlar bu d vitaminini venaturayı alıcam. Kan sulandırıcı kullanıyorum D3K2 almam sorun olur mu acaba. K vitamini pıhtılaşma yapıyor ya emin olamadım
Doktoruna danış canım bilemedim. D vitamini de k olmadan emilim olmuyor ama senin durumun daha kritik

Amin inşallah aminn Sevgi hanıma devlette gebe değilken gitmiştim soruma cevap bile vermemişti belki de kötü gününe denk geldim bilmiyorum peki muayene ücreti ne kadar acaba doğum filan

Geçmiş olsun canım sonuçların çıkınca haber ver. İnşallah toparlarsın hemen
Çok teşekkür ederim canım. İdrar yolu enfeksiyonu ve kansızlık çıkmış. Bugün kendi doktoruma gidicem ilaç yazmış onları göstericem bol bol dinlen ağır kaldırma demiş.

Amin inşallah aminn Sevgi hanıma devlette gebe değilken gitmiştim soruma cevap bile vermemişti belki de kötü gününe denk geldim bilmiyorum peki muayene ücreti ne kadar acaba doğum filan
Muayene 800 TL canım doğumu henüz sormadım çünkü sık sık fiyatlar değişiyor öğrenince söylerim

Kızlar size bir şey soracağım. Özel sektörde çalışıyorum. Çalışma arkadaşım bugün ileriye yönelik planımı sordu, bebek doğduktan sonra devam eder miyim gibisinden. Ben de daha karar vermedim dedim ama işin aslı çalışmayı düşünmüyorum bir süre. Onları da mağdur etmek istemiyorum ama sonrasında istifa edeceğimi söylersem, 7. aydan sonraki süreçte alabileceğim 4 aylık maaş yanar mı, hemen doğum iznine ayrılırken istifamı mı isterler? Muhtemelen ben çıkarsam yerime yeni birini alacaklar. Deneyimi olan var mı kızlar ? Benim hiç fikrim yok ne yapmam gerektiği konusunda.

merhaba sizin bu yaşadıklarınızı ben 2012 de oğluma hamileyken yaşadım. Kesinlikle işten çıkacağınızı söylemeyin. Doğum izninize ayrılın raporunuz bitmeye yakın bakıcak kimse yok diyip istifa edin. Yoksa rapor ücretinizi alamazsınız bütün haklarınız yanar sadece çalıştığınız kısım için rapor ücreti alırsınız. Ben yaşamış biri olarak fikir vermiş olayım siz nasıl isterseniz öyle yapın :)

Kızlar bir iki gündür karnımda adet olacak mışım gibi bir ağrı var. Hapşırırken öksürürken de bıçak saplanması gibi ağrı giriyor. Belim de çok ağrıyor doktora yazdım kanama parça düşürme yoksa bol su içip dinlenin artarsa gelin dedi ama benim gibi olan var mı

balimkitty istifa etme canım doğum iznine ayrıl iznin bitince istifa ver senin yasal hakkın. Ben öyle yapacağım.
çok teşekkür ederim cevaplarınız için kızlar ben de bir şey söylemeyim o zaman.

Kizlar nasilsiniz? Sizi cok ozledim ya
Benim hamilelikte basima gelmeyen kalmamis, plasenta anormalisi varmis patalojiye 2 parca gitti ve mol gebelik mi degil mi net konusamadilar ama yapinin normal olmadigi konusunda herkes emin, ki bebegin kalp atisi varken ultrasonda herhangi bir anormal emare yoktu. Ayrica literaturde yaklasik 100 civarinda vaka bulunan bi rahatsizligim varmis o yuzden kurtajdan sonra siddetli kanamam oldu, kan kaybindan olmeden mudahale edildi cok sukur, butun hastane seferber oldu butun doktorlar vs. 2 haftadir hastanedeydim. Bugun ciktim hastaneden, cok sukur kanamam durdu, cok iyiyim. Her seyin basi saglik gercekten. En az 6 ay hamilelik yasak. Ama olsun. Moralim yerinde, ben iyiyim. Sizler nasilsiniz? Her sey yolundadir insallah ya haftaniz da artti hepiniz saglikla sihhatle pit pit dogurun kolaylikla insallahhh

Evet ben hep öyleyim bazen artıyor bazen yok oluyor bunların hepsi normalmiş

Kızlar günaydın bunu aç karnına çektim. Yemek yedikten sonra daha da büyüyor 16+3üz. Dün fotoğrafını atan arkadaşları gördüm. Benim karnımda çabuk çıktı hatta 2 aylıkken bile biraz belirgindi arkadaşlarım erkek çocuk çabuk belli olur kesin erkek diyorlardı. Kız bebem doktoruma sormuştum neden benim karnım çok çabuk çıktı diye. Oda bel kıvrımı olan bayanlarda çabuk çıktığını söyledi. Bizde sorun yok yani hanımlar

Eklentiler

• IMG_7045.webp
    25,2 KB · Görüntüleme: 99
Bunları yaşayıp moralinin yerinde olması harika bir şey hep böyle pozitif olursun ve güzel hamileliklerin doğumların olur inşallah

Merhaba kızlar bugün üniversite hastanesinde fetal dna testi için kan verdim. Muayene de olduk, bebek de gayet iyi. 12+4 deyim sata göre. Ultrasonda 14+0 çıktı. Ayaklarını ellerini hareket ettiriyordu özelde yaptırdığım ikili test sonucumuzda çıktı, herşey güzel dedi doktorunuz. Fetal dna 5 gün sonra çıkar size mesaj gelir dedi genetik doktoru. Cinsiyeti sanırım o gün öğreneceğiz

çok geçmiş olsun.

Çok geçmiş olsunnn, dualarım seninle inşallah iyi olacaksınız

Çok geçmiş olsun canım kolay şeyler deil ama atlatmışsın çok şükür.. inşallah istediğin bir vakitte sağlıcakla olur bebeğin

Çok geçmiş olsun üzüldüm bebek gayet normal gözükürken olması ilginç ve acı. Dilerim tekrarı olmaz sağlıklı gebeliklerin olur tez zamanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…