2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Sağlıkla gelsin minik prenses aslında çok yok karnin ben 15+3 üm ama çok daha büyük ama benim ikinci gebelik ilki ikiz ona bağladı doktor ama ben hızlı kilo alıyorum ondan sanırım

Bence devam etmeyeceğim deme canım. Kuzenim doğumdan sonra calismayacagim diyince hemen çıkardilar kızı, ortada kaldı. Hem bellimi olur belki çalışmaya devam etmen gerekir. Kontrol sende olsun, nasıl karar verirsen öyle devam edersin. Öbür türlü onların insafına kalmış olursun.

Canım bende özel sektörde çalışıyorum, doğum iznine çıkacağım sonrasında izin zamanım bitince çocuğu henüz bırakmak istemediğimi söyleyip istifa edeceğim :) bu hakkmıız :)

Ah canım benim Allahım korumuş seni geçmiş olsun

Kızlar bisi sorucam kavizlik çekiyordum hamileliğin başından beri ama dün düzeldi biraz diye sevinirken bugün biraz ishal olucam gibi hissettim hiç var mı aranızda tehlikeli bi durum mu bilemedim ama doktor randevumu bugüne aldım çarşambadan biraz panikledim ya

Maşallah canım benimde böyle ve artık herkes hamile olduğumu anlıyor gizleyemiyorum

Çook geçmiş olsun canım, sağlığına kavuşmana sevindim. Herşeyin başı sağlık :)

Kızlar, hamilelik beni çok değişik bir insan yaptı. Takılmayacağım şeylere takılıyorum özellikle eşime karşı, yani adam hiçbir şey yapmamasına rağmen sanki sürekli bi haltlar karıştırıyormuş gibi hissediyorum. Ama aksine eşim bana düşkündür hele bu dönemde daha da ilgilenir üstüme düşer oldu sağolsun. Ama ben her hareketinde bir şey arar oldum. Ayrıca genel olarak her şeye alınıyorum ağlayasım geliyor sürekli ve üzerimde bir mutsuzluk huzursuzluk var. Benim gibi hisseden ya da hissedip bu durum geçmiş olan var mı

Sağlıkla gelsin minik prenses aslında çok yok karnin ben 15+3 üm ama çok daha büyük ama benim ikinci gebelik ilki ikiz ona bağladı doktor ama ben hızlı kilo alıyorum ondan sanırım
Amin inşallah hepimiz sağlıkla kavuşalım bebişlerimize ama herkes görünce göbeğin büyük diye şaşırıyo ve iç karnın küçük falan diyorlar yemek yiyince daha da şişiyor. Bende şimdiden 4 kilo aldım

Aynı durumdayım. Hamile kalmadan önce asla takıntılı bi insan değildim. Umrumda olmazdı. Şimdi en ufak bişey veya bi söz kafama takılıyor ve ağlıyorum. Ve o an son derece normal geliyo ağlamam. Etrafımdakilerde farkında olduğu için allah var hepsi alttan alıyor. Hatta doktoruma da söyledim aşırı alıngan oldum hocam diye. Oda son derece normal olduğunu söyledi hormonlardan dolayı. Bir de sonra bebeğim etkileniyor mu acaba diye bidaha üzülüyorum.

Merhabalar, bebek alışverişi konusunda bsey soracağım özellikle puset Bebek Arabası anne yanı beşiği ve park yatak gibi şeyler varmış bir çok şeyi aynı anda içeren kullanışlı eşyalar yok mudur.Her birine ayrı ayrı gerek var mıdır.Kendi eşyalarımı da öyle tercih etmeye çalışıyorum çok eşya sevmediğim için

Ayy benim de böyle 16. Haftayım bende

Ya sen nazara geliyorsun herhalde. Valla bi dua okut canım. Dinlen inşallah bir daha yaşamazsın. Acil şifalar diliyorum

Canıımm çook geçmiş olsun yaa nasılsın iyi misin şimdi? Kanaman yoksa sakın üzme kendini yat dinlen her şey düzelir inşallah.

Bende hiç öyle takıntılı problemli bir insan değildim, eşime belli etmemeye çalışıyorum çünkü öyle düşündüğümü anlarsa cidden çok üzülür. Sanki ona hiç güvenmiyormuşum gibi geliyor ve hamilelikten önce hiç böyle düşüncelerim yoktu.

Resmen üst üste iki zehirlenme çok ilginç. Başka bir şeyden mi acaba. Doktorlar yine zehirlenme mi dedi? Rabbim şifa versin hemen iyileş dualarımız seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…