- Konu Sahibi kediannesibiri
-
- #11.021
Sağlıkla gelsin minik prensesKızlar günaydınbunu aç karnına çektim. Yemek yedikten sonra daha da büyüyor 16+3üz. Dün fotoğrafını atan arkadaşları gördüm. Benim karnımda çabuk çıktı hatta 2 aylıkken bile biraz belirgindi arkadaşlarım erkek çocuk çabuk belli olur kesin erkek diyorlardı. Kız bebem doktoruma sormuştum neden benim karnım çok çabuk çıktı diye. Oda bel kıvrımı olan bayanlarda çabuk çıktığını söyledi. Bizde sorun yok yani hanımlar
Bence devam etmeyeceğim deme canım. Kuzenim doğumdan sonra calismayacagim diyince hemen çıkardilar kızı, ortada kaldı. Hem bellimi olur belki çalışmaya devam etmen gerekir. Kontrol sende olsun, nasıl karar verirsen öyle devam edersin. Öbür türlü onların insafına kalmış olursun.Kızlar size bir şey soracağım. Özel sektörde çalışıyorum. Çalışma arkadaşım bugün ileriye yönelik planımı sordu, bebek doğduktan sonra devam eder miyim gibisinden. Ben de daha karar vermedim dedim ama işin aslı çalışmayı düşünmüyorum bir süre. Onları da mağdur etmek istemiyorum ama sonrasında istifa edeceğimi söylersem, 7. aydan sonraki süreçte alabileceğim 4 aylık maaş yanar mı, hemen doğum iznine ayrılırken istifamı mı isterler? Muhtemelen ben çıkarsam yerime yeni birini alacaklar. Deneyimi olan var mı kızlar ? Benim hiç fikrim yok ne yapmam gerektiği konusunda.
Kızlar size bir şey soracağım. Özel sektörde çalışıyorum. Çalışma arkadaşım bugün ileriye yönelik planımı sordu, bebek doğduktan sonra devam eder miyim gibisinden. Ben de daha karar vermedim dedim ama işin aslı çalışmayı düşünmüyorum bir süre. Onları da mağdur etmek istemiyorum ama sonrasında istifa edeceğimi söylersem, 7. aydan sonraki süreçte alabileceğim 4 aylık maaş yanar mı, hemen doğum iznine ayrılırken istifamı mı isterler? Muhtemelen ben çıkarsam yerime yeni birini alacaklar. Deneyimi olan var mı kızlar ? Benim hiç fikrim yok ne yapmam gerektiği konusunda.
Ah canım benim Allahım korumuş seni geçmiş olsunKizlar nasilsiniz? Sizi cok ozledim ya
Benim hamilelikte basima gelmeyen kalmamis, plasenta anormalisi varmis patalojiye 2 parca gitti ve mol gebelik mi degil mi net konusamadilar ama yapinin normal olmadigi konusunda herkes emin, ki bebegin kalp atisi varken ultrasonda herhangi bir anormal emare yoktu. Ayrica literaturde yaklasik 100 civarinda vaka bulunan bi rahatsizligim varmiso yuzden kurtajdan sonra siddetli kanamam oldu, kan kaybindan olmeden mudahale edildi cok sukur, butun hastane seferber oldu butun doktorlar vs. 2 haftadir hastanedeydim. Bugun ciktim hastaneden, cok sukur kanamam durdu, cok iyiyim. Her seyin basi saglik gercekten. En az 6 ay hamilelik yasak. Ama olsun. Moralim yerinde, ben iyiyim. Sizler nasilsiniz? Her sey yolundadir insallah ya haftaniz da artti hepiniz saglikla sihhatle pit pit dogurun kolaylikla insallahhh
Maşallah canımKızlar günaydınbunu aç karnına çektim. Yemek yedikten sonra daha da büyüyor 16+3üz. Dün fotoğrafını atan arkadaşları gördüm. Benim karnımda çabuk çıktı hatta 2 aylıkken bile biraz belirgindi arkadaşlarım erkek çocuk çabuk belli olur kesin erkek diyorlardı. Kız bebem doktoruma sormuştum neden benim karnım çok çabuk çıktı diye. Oda bel kıvrımı olan bayanlarda çabuk çıktığını söyledi. Bizde sorun yok yani hanımlar
Çook geçmiş olsun canım, sağlığına kavuşmana sevindim. Herşeyin başı sağlık :)Kizlar nasilsiniz? Sizi cok ozledim ya
Benim hamilelikte basima gelmeyen kalmamis, plasenta anormalisi varmis patalojiye 2 parca gitti ve mol gebelik mi degil mi net konusamadilar ama yapinin normal olmadigi konusunda herkes emin, ki bebegin kalp atisi varken ultrasonda herhangi bir anormal emare yoktu. Ayrica literaturde yaklasik 100 civarinda vaka bulunan bi rahatsizligim varmiso yuzden kurtajdan sonra siddetli kanamam oldu, kan kaybindan olmeden mudahale edildi cok sukur, butun hastane seferber oldu butun doktorlar vs. 2 haftadir hastanedeydim. Bugun ciktim hastaneden, cok sukur kanamam durdu, cok iyiyim. Her seyin basi saglik gercekten. En az 6 ay hamilelik yasak. Ama olsun. Moralim yerinde, ben iyiyim. Sizler nasilsiniz? Her sey yolundadir insallah ya haftaniz da artti hepiniz saglikla sihhatle pit pit dogurun kolaylikla insallahhh
Amin inşallah hepimiz sağlıkla kavuşalım bebişlerimizeSağlıkla gelsin minik prensesaslında çok yok karnin ben 15+3 üm ama çok daha büyük ama benim ikinci gebelik ilki ikiz ona bağladı doktor ama ben hızlı kilo alıyorum ondan sanırım
Benimde öyleMaşallah canımbenimde böyle ve artık herkes hamile olduğumu anlıyor gizleyemiyorum
Aynı durumdayım. Hamile kalmadan önce asla takıntılı bi insan değildim. Umrumda olmazdı. Şimdi en ufak bişey veya bi söz kafama takılıyor ve ağlıyorum. Ve o an son derece normal geliyo ağlamam. Etrafımdakilerde farkında olduğu için allah var hepsi alttan alıyor. Hatta doktoruma da söyledim aşırı alıngan oldum hocam diye. Oda son derece normal olduğunu söyledi hormonlardan dolayı. Bir de sonra bebeğim etkileniyor mu acaba diye bidaha üzülüyorum.Kızlar, hamilelik beni çok değişik bir insan yaptı. Takılmayacağım şeylere takılıyorum özellikle eşime karşı, yani adam hiçbir şey yapmamasına rağmen sanki sürekli bi haltlar karıştırıyormuş gibi hissediyorum. Ama aksine eşim bana düşkündür hele bu dönemde daha da ilgilenir üstüme düşer oldu sağolsun. Ama ben her hareketinde bir şey arar oldum. Ayrıca genel olarak her şeye alınıyorum ağlayasım geliyor sürekli ve üzerimde bir mutsuzluk huzursuzluk var. Benim gibi hisseden ya da hissedip bu durum geçmiş olan var mı
Ayy benim de böyle 16. Haftayım bendeKızlar günaydınbunu aç karnına çektim. Yemek yedikten sonra daha da büyüyor 16+3üz. Dün fotoğrafını atan arkadaşları gördüm. Benim karnımda çabuk çıktı hatta 2 aylıkken bile biraz belirgindi arkadaşlarım erkek çocuk çabuk belli olur kesin erkek diyorlardı. Kız bebem doktoruma sormuştum neden benim karnım çok çabuk çıktı diye. Oda bel kıvrımı olan bayanlarda çabuk çıktığını söyledi. Bizde sorun yok yani hanımlar
Ya sen nazara geliyorsun herhalde. Valla bi dua okut canım. Dinlen inşallah bir daha yaşamazsın. Acil şifalar diliyorumKizlar yine gun sonu istedigim gibi hastahanelik oldum ishal kusma usume ve zehirlenme yine son buldu cocugun kesesi inanilmaz kasılmis bagirsaklarin yaptigi asiri siddetli agriya en buyuk duam kanamam olmadi ve asiri kasilmalar zarar versede o iyi sukur yine 15 gun yatacagim kasilmalar duzelsin diye
Canıımm çook geçmiş olsun yaa nasılsın iyi misin şimdi? Kanaman yoksa sakın üzme kendini yat dinlen her şey düzelir inşallah.Kizlar yine gun sonu istedigim gibi hastahanelik oldum ishal kusma usume ve zehirlenme yine son buldu cocugun kesesi inanilmaz kasılmis bagirsaklarin yaptigi asiri siddetli agriya en buyuk duam kanamam olmadi ve asiri kasilmalar zarar versede o iyi sukur yine 15 gun yatacagim kasilmalar duzelsin diye
Çok teşekkür ederim canım benim inşallah duaların için sağ olasınÇok geçmiş olsunnn, dualarım seninle inşallah iyi olacaksınız
Bende hiç öyle takıntılı problemli bir insan değildim, eşime belli etmemeye çalışıyorum çünkü öyle düşündüğümü anlarsa cidden çok üzülür. Sanki ona hiç güvenmiyormuşum gibi geliyor ve hamilelikten önce hiç böyle düşüncelerim yoktu.Aynı durumdayım. Hamile kalmadan önce asla takıntılı bi insan değildim. Umrumda olmazdı. Şimdi en ufak bişey veya bi söz kafama takılıyor ve ağlıyorum. Ve o an son derece normal geliyo ağlamam. Etrafımdakilerde farkında olduğu için allah var hepsi alttan alıyor. Hatta doktoruma da söyledim aşırı alıngan oldum hocam diye. Oda son derece normal olduğunu söyledi hormonlardan dolayı. Bir de sonra bebeğim etkileniyor mu acaba diye bidaha üzülüyorum.
Ayy benim de böyle 16. Haftayım bende
Resmen üst üste iki zehirlenme çok ilginç. Başka bir şeyden mi acaba. Doktorlar yine zehirlenme mi dedi? Rabbim şifa versin hemen iyileş dualarımız seninleKizlar yine gun sonu istedigim gibi hastahanelik oldum ishal kusma usume ve zehirlenme yine son buldu cocugun kesesi inanilmaz kasılmis bagirsaklarin yaptigi asiri siddetli agriya en buyuk duam kanamam olmadi ve asiri kasilmalar zarar versede o iyi sukur yine 15 gun yatacagim kasilmalar duzelsin diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?