2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
ben de indirim yakaladıkça ufak tefek şeyler alıyorum, annemle babam çok dalga geçiyor, laf söylüyorlar. 7 aylıktan önce alınmaz diyorlar, aynı mantık yani. inanılmaz ağrıma gidiyor. habire kavga ediyoruz bu konuda. bütçemi ben ayarlıyorum sonuçta, son ay her şeyi alırsam fazla gelecek ve indirimleri kaçırmış olacağım. zaten her gün her şeye zam geliyor. insanlar bayılıyor konuşmaya. umursamamak lazım ama ben yapamıyorum işte sinir olup duruyorum. annemlerle altlı üstlü oturuyoz, aldıklarımı saklayamıyorum yoksa vallahi söylemezdim hiç.

rabbim bi daha evlat acısı yaşatmasın cidden motive olmaları gereken yerde hamile kadının moralini bozmaları çok ayıp. doktor bile sürekli motive ediyor

oysaki sevincine ortak olmaları lazım sağlıkla kucağına alırsın inşallah

Bence insanlar bilerek yapıyor ya iyi niyet göremiyorum.. benim de çok şükür 2 oğlum var bu 3. Gebeliğim kız bekliyoruz inşallah..çok heveslenme belli olmaz doğumda bile sürpriz oluyor diye muhabbet açıyolar sürekli hshddhjdd ayy neden ya iyi dileklerini söyle geç

Bence de bilerek yapıyorlar doktor kız dediyse kızdır yani herkes herşeyi bildiğini sanıyor

Ya o regli agrisi benim ara ara bacagima vuruyor herzaman degil sonra geciyor sanki adet olacak gibi yaa vucuttaki agrilari takip etmekten kafayi yedik bende oyle her seye dikkat kesilir oldum

Bu donemde benimde onceliklerim degisti evet cok yakin dostlarim dedigim insanlara bile.mesefa koydum duygusal olarak.mi degistik.acaba

Bu donemde benimde onceliklerim degisti evet cok yakin dostlarim dedigim insanlara bile.mesefa koydum duygusal olarak.mi degistik.acaba
Bu da Allah'ın bir lütfu bence. Bazı insanların gerçek yüzünü gösteriyor bana göre. Yani benim hassasiyetlerimi göz önüne alamayacak insanlara gerek yok hayatımda. Ben herkese karşı çok ince düşünen bir insanım oysa. Haketmediğim hiçbir muameleyi kendime reva görmeyeceğim. Ne kadar güçlü olursam bebeğim de o kadar güçlü olur diye düşünüyorum. Biraz sertleşmiş mizacım

büyükler her şeye kızıyor zaten ballı süte çay kaşığının ucu kadar tarçın koydum diye azar yedim. sen zaten sarsılsan acın olurdu hissederdin. hiç takma bence
Tarçın ne alaka? Ben yoğurt yerken falan koyuyordum elmanın üstüne şeker isteğini bastırıyor diye

Bence de bilerek yapıyorlar doktor kız dediyse kızdır yani herkes herşeyi bildiğini sanıyor
Hamileliğimi de ailemle ve arkadaşlarımla 16. Haftada paylaştım sürpriz bir gebelik olduğu için kimseye laf anlatacak psikoloji de değildim, alışma sürecini geçirmek istedim..ona rağmen saçma sapan yorumlar tepkiler aldım, insan elemek için güzel bir turnusol oldu

Ahh ahhhh benim eltim de erkek olduğunu öğrenince nasıl erkek olabilir ya, nasıl erkek yani emin misin kesin mi bize de önce erkek demişlerdi falan diyor. O yüzden artık görüşmüyorum kendisiyle...

Ben ilk gebeligimde alışverişi son zaman bırakmıştım. O kadar zor olduki mağazalarda gezmek, alışveriş yapmak. Elim ayağım şiş, zor yürüyorum, avmlerde dinleme dinlene bebek eşyası bakıyordum. Bu sefer erkenden bitirmek istiyorum o işleri.
Bebeğe birşey olabilir diye alışverişi ertelemek o kadar saçma birseyki ayrıca. Allah korusun ama bebeğe doğumda da birşey olabilir, sonrasında da birşey olabilir. Napalim o zaman hiçbir şey almayalım mı? Hazırlık yapmak bı anlamda dua etmek bence. Sağ salim kucağıma almayı bekliyorum demek. Öbür türlü kötüyü çağırmış oluyoruz aslında.

Arkadaşlar isme karar veren var mı aramızda? Çoğunluk cinsiyeti öğrenmiş durumda. Biz, Deniz Efe düşünüyoruz şu anda. Sağlıkla gelsin hepsi.
Deniz Efe çok güzel bir isim canım ben beğendim. Bizde Akif düşündük, belki yanına bir isim daha ekleyebiliriz belli değil

Selam kızlar, hazır alışverişten konu açılmışken Migros'ta 1-2 Haziran'da bebek bezlerinde bir alana bir bedava varmış ilgililerin bilgisine
Benim de kayıplarım var o yüzden zorlandım alışveriş için ama sonra kendime mani olamadım ve ufak ufak almaya başladım. Zaten bir sürü şey var, hepsini sonlarda bir kerede almak çok zor olur maddi manevi. Son aylara bebek arabası ve yatağı bırakmayı düşünüyorum. Diğerlerini ufak ufak almaya devam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…