2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Ben de 19. Haftadayım. Biraz yürüyünce belim ağrıyor.
Rahim büyüdüğü için bel ve sırt ağrıları olurmuş. İnternet normal diyor. İnternet ilk defa bir şeye normal diyor galiba
Sağlıkla büyüsün bebelerimiz. ❤

16. Haftadayım benim de yorulursam özellikle bel ağrım devam ediyor. Progestan kullanıyordum kestim acaba ondan mı diye düşünmedi de değilim
Bilmiyorum ki. Ben kullanmadım progestan. Sabah yataktan kalkınca başladı benim. Yan yatınca iyiyim ama ayağa kalkınca, yürüyünce artıyor. Şimdilik uzanıyorum.

Kızlar dün misafir gelecek diye ağır biseyler kaldırmadan temizlik yaptım, gün boyu çok ayakta kaldım, bugün kasıkla göbek deliği arasında bi yerde bıçak batması gibi bişey oluyo, bazıları yerimden hoplatacak kadar acıyo. Doktoruma sık gidip cok soru sordugumdan biraz rahatla akışına bırak demişti simdi de hic gidesim gelmiyo normal der diye. Aranızda böyle bisey yaşayan var mı, normal midir

Bende kaynanamla görüşmüyorum. Sağolsun kendisi hamile kadını sofrasına almadı müthiş leş karakter bir insandır o yüzden sorun yok. Her şeyi kendime dert eden bir tip değilim o yüzden her şey yolunda. Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin. Ne beni ona ne de onu banaa!! Aman yani ben çünkü çok kindar biriyim (ki sadece iyiliği hakedene yapma taraftarıyım kendisi de kötü oldugu icin np) hiç uğraşamam aptal hareketlere yallah başka kapıya derim her neyse kisa tavsiye vermek gerekirse kendi hayatimda leş karakter istemiyorum o yüzden yok alınmış yok küsmüş vs hiç kimseyi sallamam. Önce ben. Keşke 30a gelmeden önce de bu karakterde olsaydım da kendime yazıklar etmeseydim. Neyse geç ama güç değil. Bosverip kendi iç mutluluğumla çok mutlu olmaya başladım sizde öyle yapın:)))

Bana doktorum şarıl şarıl kanamıyorsan her şey normal dedi sanırım sürekli soru sormamdan bıktı:)
ağrı sızı bunlar sürekli olacak. içini ferah tut.

selam herkese. size danışmak istediğim bir konu var, burayı 'bir derdim var' sayfasına çevirmek istemiyorum ama benimle empati yapabilecek çevremde kimsem yok, bir tek siz yardımcı olabilirsiniz bana. daha önce de yaşanmış olan bir çok kırıcı konuşmalara hiç girmeden az önce ağlamama neden olan bir laf konusunda fikrinize ihtiyacım var. annemin teyzeme bebeğim konusunda "inşallah damadıma benzer, kızıma benzemez" demesinin canımı acıtıyor olması hamilelik hormonlarından mı kaynaklı, yani ben mi alınganım sizce? şaka yaptı diyip geçmeli miyim? sürekli bana alıngansın dedikleri için artık ne zaman ne düşüneceğim konusunda bile kendimle kavga eder oldum. bir insanın annesinin ve babasının "damadımı senden daha çok seviyorum" demesi normal mi kızlar ya? gerçekten dedikleri gibi ben mi alınganlık yapıyorum? bu arada eşimi tanımadan önce hep duam ailemin seveceği biriyle evlenmekti, ama benimle kıyas etmeleri çok incitici değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…