2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Ben gece yatmadan iki tane fitil olarak atıyorum. Hiç oral olarak kullanmadım.

Merhabaa benim de bir boş gebeliğim, iki de düşüğüm var. 12.haftaya kadar hem iğne hem de vajinal olarak kullandım. Plan 12.haftada bırakmaktı ama 10.haftada kanama alanı oluşunca devam ettik. Kanama alanım yok olunca da aşamalı olarak bıraktık. Yani birkaç gün dozunu düşürdük, sonra bıraktık. Ama 2 hafta sonra plasentada kanama alanları oluştu ve tekrar başladım. Şu an 21+6'yız. Hem iğne hem vajinal kullanıma devam ediyoruz. Ama benim kanama alanlarım belirledi bu devam kararını. Riskli durumda olduğum için progestana ve dinlenmeye devam ediyorum.

Doktor bırak dediğinde bıraktım bende.

Çok geçmiş olsun inşallah hepimizde evlatlarımızı sağlıkla hayırla kucağımıza alırız şu anda ben de kanama yok şükür ama bel ağrısı her daim korkutuyor.
Devam edip etmemek herkesin kendi gidişatına duruma göre anladığım

İnşallah Kanama, kanama alanı, düşük öyküsü gibi durumlarınız yoksa doktorunuz bırakmanızı uygun gördüyse endişelenmeyin bence.

İnşallah Kanama, kanama alanı, düşük öyküsü gibi durumlarınız yoksa doktorunuz bırakmanızı uygun gördüyse endişelenmeyin bence.
Öncesinde 2 düşüğüm var ama bu gebeliğimde şükür şimdi kanama vs yok.doktor birşey demedi aslında devlete gidiyorum ben artık hocam bırakabilir miyim diye sorunca gerek yok kesebilirsin dedi sadece ben de o yüzden aklıma takıldı sizlere sormak istedim.
Teşekkür ederim verdiğiniz cevaplar için

Merhaba kızlar. 17. Haftamdayım. 2 gündür rahatsızdım kusma mide krampları falan gıda zehirlenmesi gibi dedi doktor. Ama bugün sanki kasıklarımda hafif bir ağrı hissediyorum biraz temizlik yapmıştım acaba benim gibi yorulunca ara sıra kasıklarında ağrı hisseden oluyor mu

Selam kızlar dönme dolaba binmek bebişe zarar verir mi acaba hiç sarsmıyor diye bir cesaret bindim ama sonradan da tedirgin oldum

Benim de var canım bebek büyüdüğü için normal demişti özellikle oturup kalkarken oluyor 22. Haftadayım ben de

nasıl bir ağrı? batma gibi mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…