2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Bunları aldım oglusuma. Otribebe aldım bir de. Kızlar emzik alan bebek rahat ediyormuş annesi araştırdım arkadaşım da bunu ilk günden verdi bende dediğinden aldım tecrübe etti diye

Eklentiler

• Screenshot_20240527_135120_Trendyol.webp
    30,4 KB · Görüntüleme: 63
  • Screenshot_20240527_135000_Trendyol.webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 64
  • Screenshot_20240527_134719_Trendyol.webp
    25 KB · Görüntüleme: 66
Barış ismi çok güzeleşim Alparslan falan istiyor benim kutluhan diyor. Yiğit diyor alp diyor ne yapıcam bilemiyorum.
Benimkide Atlas diyor hatta Atlas diye bile seviyor bende daha böyle anlamlı bir şey olsa mı acaba diyorum ama asla bulamıyorum bakalım yavaş yavaş alışıyorum galiba Atlas ismine

maalesef
damadı yülceltirken bizi kırıp kırmama konusunda fkirleri olmuyo eşim cok sakindir ben tam bir akrep burcu olarak fevri sinir lafını esirgeme tembellik vs derken annemlerde ay inş cocugun huyu suyu damada benzer tarzı kelimeleri oluyo uyarıyorum da aynı devam annem aslında iyi bişey yaptık sanıyolar ama maalesef

Banada doktor 28. Haftada demişti. Bir video izledim hatta paylaştım burda ordada 28. Hafta diyor

ben yengeç burcu zaten alınganım, yükselenim akrep benim de fevri çıkışlarım oluyor. bazen gereksiz alınganlıklarım olabiliyor tabi de hamilelilkte biraz daha özenli olurlar diye düşünmüştüm.

Aslında her birimiz cok güçlü kadınlarız bence içine yönel psikoloğa gitmek istersen yine git tabi ama hersey senin içinde bitiyor bazen anlık oluyor bazen geçmiyor gibi geliyor ama geçiyor evet haklısın benim eşimde sevilmeye değer ama mevzu tamamen birini övmek veya sevgini göstermek için diğerini ezmeye dönüyor benim annemde hep der damadım bir tane çok saygılı beyefendi kızımdan daha saygılı bana diye ama şöyle düşün sende eşinin ailesine öylesindir ve ben artık şunu diyorum isteyen istediği sevsin ben kendimi sevdikten sonra anneme de diyorum ben buyum seven görüşmek isteyen başımın üstünde ama beni sevmeyen beğenmeyen değiştirmeye çalışan bi zahmet benden uzak dursun istemiyorum zaten hayat yorucu maddi manevi birde insanların düşünceleriyle beynimi yormak istemiyorum ben yıllarca psikolojik olarak destek aldım öğrendiğim tek şey sen bir seyleri kafaya takıp kendini yer ağlarken onu yapan uyuyor hayatını yaşıyor yani kısacası olan sana oluyor değer mi asla önce kendim demeyi tamamen öğrenemedim ama o yoldayım en azından

Banada doktor 28. Haftada demişti. Bir video izledim hatta paylaştım burda ordada 28. Hafta diyor
25. Haftayı geçiremem dedi sorun olur dedi ona takıldım çünkü buraya yazanda arkadaşlar vardı 30. Haftada filan olacak. Şu aşılar yüzünden aklımızı allak bullak ettiler yaptırmak istiyorum korkuyorum ne yapacağımı şaşırmış haldeyim

O kadar haklısın ki olsan için rahat etmiyor olmasan etmiyor

Merhabalar, bsey soracağım kaç kardessiniz (erkek-kiz?) ve siz kacincisiniz merak ettim.Benm bunla ilgili bir cikarimim var da acaba doğru mu diye düşünmeye başladım

Bunları aldım oglusuma. Otribebe aldım bir de. Kızlar emzik alan bebek rahat ediyormuş annesi araştırdım arkadaşım da bunu ilk günden verdi bende dediğinden aldım tecrübe etti diye
Tırnak törpüsu alındı bebeğime. Ben biberon ya da emzik kullanmadığım için almadım. Kaşık ağız alırsam biberon alırım o da gerekirse.

Rahim büyüdüğü için bel ve sırt ağrıları olurmuş. İnternet normal diyor. İnternet ilk defa bir şeye normal diyor galiba
Sağlıkla büyüsün bebelerimiz. ❤
Aynen öyle. Doktoruma sordum o da öyle söyledi. Artık ilerleyen zamanlarda daha fazla olacak galiba. Bebeklerimiz sağlıklı olsun gerisi hallolur.

Biz de 3 kız kardeşiz. Annemin bir de erkek bebek kaybı var. Babam da erkek çocuğu çok istemiş yıllarca. Şimdi benim oğlum olacak ya, annem çok şükür eksik yanım tamamlanmış gibi hissediyorum diyor
ya sevinmeleri normal olabilir ama üzerimde psikolojik baskı hissetmek beni yoruyor

2 kızız. kız kardeşim benden 8 yaş küçük.
Genelde toplumda büyük çocuk veya kız olan çocuk ailedeki kurban oluyor diye görüyorum ben yani en azından bizim ebeveynlerimiz tarafından öyle muamele gördük bilemiyorum. Tabi bu genelleme öyle olmayan da vardır illa ki ama sanki bahsettiğim gruptaki çocuklar çok daha fazla manipüle ediliyor rencide ediliyor ve ozguvenleri kırılıyor gibi geliyor bana.Aileler ise asla ama asla bunu kabul etmiyor acı olan da bu zaten keşke farketmiş olsalar da bu durumu düzeltmek için bseyler yapsalar. Fark etmedikleri için boylesinin doğru olduğuna sonsuz inandıkları için de bsey diyemiyorsun bir süre sonra.Careyi kendimizde arıyoruz bu duruma ayak uydurmayi kabul etmeyi öğrenmek gerekiyor, biraz zor oluyor tabi.Ama başka türlü de bu döngü kirilmiyo anneler her zaman doğru davranmayabiliyo zaman da değişiyo tabi o yüzden iş biz yeni annelere düşüyor.Boyle böyle değişecek inşallah duzen ne diyelim. O yüzden canınızı sıkmayın hocam döngüyü kırmaya çalışın,kendinizi her anlatmaya kalktığınızda alingan olan hatalı olan siz olarak görüneceksiniz çünkü malesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…