• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    259
Kızlar progestan iğne kullanan var mi kac güne bir yapiliyosunuz? Bana 3gune bir verdi iğneyi yapan hemsireden mi igneden mi totom feci durumda ağrıyo ağrıtan bi iğne mi bana mi böyle yaptı

Kızlar progestan iğne kullanan var mi kac güne bir yapiliyosunuz? Bana 3gune bir verdi iğneyi yapan hemsireden mi igneden mi totom feci durumda ağrıyo ağrıtan bi iğne mi bana mi böyle yaptı
Hangi iğneyi kullanıyorsun canım ?
Yağlı olduğu için dağılmıyor ertesi güne ağrısı daha da artıyor 😀

Öyle canım küçükler kıyamıyoruz gerçekten Allah büyük bakalım ilk değiliz son değiliz bire bakan 2 ye de bakar diye teselli ediyorum bende kendimi😅 geçmiş olsun canım bence tedirgin edecek bişe olsa söylerdi doktor sen hastasın ateş var onun da biraz kalbinin hızlı olması normaldir belki, testlerin iyi çıkmış bak basit bir griptir inşallah gene salgın çünkü heryer
Hahahah aynen ben de diyorum bak göz açıp kapayıncaya kadar beş buçuk aylık oldu köşe minderi gibi oturuyor oyuncaklarıyla oynuyor seneye bu zaman bir tane köşe minderim olcak bu da koşup oynayacak böyle böyle geçecek işte 😂

Kızlar merhaba, 7+3'teyim ama kendimi aşırı halsiz hissediyorum. Mide bulantım şiddetli değil fakat yiyeceklere karşı aşırı isteksizligim var. Bugün hicbir sey yiyemedim bu saate kadar, su dahil. Bunun sebebi bulantı değil daha cok böyle aklıma yiyecek geldikçe sanki tıka basa tokmuşum da o tokluğun üstüne yemek yemeye çalışacakmışım gibi bir his. Böyle hisseden var mi? Bu haftalarda doğal mı? Ne zaman geçecek? Kendimi surekli hasta gibi hissetmekten cok bunaldım.
Canım şimdi çok zorlanıyorsun ama birkaç haftaya rahatlayacaksın. Ben ilkinde bu haftalarda o kadar iştahlıydım ki ikinci trimestere varmadan 5 kilo almıştım. Toplamda 19 kilo alarak girdim doğuma ve son bir ayımda artık yürüyemiyodum fazla kilodan nefes nefese kalıyodum sürekli. Az miktarda da olsa besleyici şeyler ye, vücut neyi nereye göndereceğini çok iyi biliyor bebeğine bişey olmaz merak etme. Havalar fena değil yürüyüş yap açık havada bol bol imkanın varsa orman havası al iştahın açılır.

Şimdi tekrardan baktım serbest t3 2.81 serbest t4 0,95 miş tsh 3,5
Benim tsh hamilelik öncesi 1,4 1,9 falanken hamileliğin 6+4te 2,92 çıkmış. İnternete biraz yazdım da hamilelikte yükseliyormuş tsh beta hcgnin etkisiyle. Doktor sonuçların normal dedi bana amamben 1 ay sonra veriyim geri

İyi akşamlar güzel anneler :KK200:Bugün kontrolden geldim 10+1 olduk hersey yolunda şükür ama ben insanlıktan çıktım yeminle sürekli hasta gibiyim kafam yastıktan kalkmiyo bulantı halsizlik hani çok hasta olursun da kafanı kaldıramazsın ya hep öyleyim kusmalarim yok ama bulantim çok fazla Prilami 4 e çıkardım bana mısın demiyor doktorum gece priliam sabahları metpamid al dedi Vala oğlumda hiç böyle olmamıştım evet bulantilarim vardı ama bu çok başka hamile deil hasta gibiyim bence kız ve çok nazlı oyuzden yoruyor beni :anne:
Canım birebir aynıyız senle bende ilk hamileliğimde erkekti bulantılarım bu kadar şiddetli değildi yahu yataktan çıkmakta zorlanıyorum inanılmaz bende gece yatmadan 2 prilam sabah akşam birer onzyd alıyorum banamisin demiyor

Benim de aynı şekilde 4 martta gittim 6+4tü. 1 ay sonrasına verdi. Tüp bebek ama niye böyleyse🤔🤔zaman geçmek bilmiyor içimde de hep bi endişe sağlıkla gelişiyor mu diye merak ediyorum. Bi de 1 ay dediği için 4 nisana mı gitcem yani. Yoksa 4 hafta sonra gel mi demek istemiştir😅
Galiba bir sorun olmadığı için o şekilde çağırıyormuş doktorlar, sizin 1 nisan'a denk geliyor☺️ aynı endişe bende de oluyor hep ve eminim hepimizde oluyordur🥲

Hangi iğneyi kullanıyorsun canım ?
Yağlı olduğu için dağılmıyor ertesi güne ağrısı daha da artıyor 😀
Progestan 50mg yaziyor üzerinde. Yağlı dedi evet hemşire de. Kan aldirmaktan korkardim ama iğne konusunda rahattım tüm algılarım degisti 😄 daha ilk ignem ve bu hafta bi daha vurdurcam diğer tarafa yaptiriyim üst uste olmasin diyorum 2tarafli olarak iptalim 😄😄

Kizlar merhaba bende 10+6dayim berbat durumdayım midem kotu dediginiz gibi uyurken bile midem bulanıyor bişe yiyemiyorum da hep yorgunluk hasta gibi bişe oldum anksiyetemde var oda tutuyor buykuauzluknicin bende unisom kullaniyorum buseferde gündüz de uyku yapıyor daha fazla halsizlik yapıyor valla bu halimden bıktım bide doktor bananyatis verdi kanamalarım ve bolca miyomum var diye benden durum boyle
O haftalar geçer diye hayal ediyordum sizin yeni öi başladı yoksa hala devam mı ediyor bu haftaya kadar :( inşallah hemen biter

Kızlar selam bugün fetal dna testi yaptırdım. Eve gelip 2 tüp kan aldı hemşire. Doktorumun tavsiyesiyle Amerikada Panorama natera araştırma merkezine yaptırdım. Bugün amerikaya gönderdiler sonuç 10 12 arası sürüyormuş. 465 dolara panorama plus yani orta seviye yaptırdım. İnşallah sonuçlar iyi gelir. Yaptırmayı düşünürseniz bilginiz olsun diye yazmak istedim.
Ya ben embriyo ya genetik arastirma yaptırmıştım acaba benimde yaptirmama gerek varmı

Hala devam ediyor
Yaa nasıl bişey bu benim ilk hamileliğimde bunları yaşamadım o kadar zorluk yaşıyorum ki kusmaktan bıktık çocuğumla ilgilenemez oldum işe gitmiyorum izin aldım şu haplar işe yaramıyormuş diyorlar ona başlamadım ama pazartesi randevum var hem rapor hem ilaç isticem :(

Benim tsh hamilelik öncesi 1,4 1,9 falanken hamileliğin 6+4te 2,92 çıkmış. İnternete biraz yazdım da hamilelikte yükseliyormuş tsh beta hcgnin etkisiyle. Doktor sonuçların normal dedi bana amamben 1 ay sonra veriyim geri
Bir tek benim tam tersi oldu sanırım. Hamile kalmadan 4 civarındaydı. Hamile kaldıktan sonra doktorum yüksek bu tekrar bakmamız lazım dedi 0.73e düşmüş kendiliğinden sebebini bilmiyorum. Tekrar baktırmam gerekir mi acaba?

Bir tek benim tam tersi oldu sanırım. Hamile kalmadan 4 civarındaydı. Hamile kaldıktan sonra doktorum yüksek bu tekrar bakmamız lazım dedi 0.73e düşmüş kendiliğinden sebebini bilmiyorum. Tekrar baktırmam gerekir mi acaba?
Benim de öyle genelde 2.5 3 falan çıkardı 1.5 çıkmış doktor normal demişti, zaten internette de tsh neden düşer diye baktığımda hamilelik de sebep olur yazıyodu

Yaa nasıl bişey bu benim ilk hamileliğimde bunları yaşamadım o kadar zorluk yaşıyorum ki kusmaktan bıktık çocuğumla ilgilenemez oldum işe gitmiyorum izin aldım şu haplar işe yaramıyormuş diyorlar ona başlamadım ama pazartesi randevum var hem rapor hem ilaç isticem :KK43:
Ya sende mi öylesin canım inşallah geçer 🤕 ben 2 hamileligimdede gayet iyiydim ama bunda bir tiksinti heryerden çöp kokusu geliyor burnuma, yediğim hersey gaz oluyor, mideme bi bulantı giriyor herseyden soğuyorum en sevdiğim şeyler bile hiç hoş gelmiyor bana 😔

Back
X