• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    259
Bana doktorum önerdi. Bebeğin Dnasından olabilecek anomalilere, kromozom hatalarına bakılıyor. Bunun dışında kapsamına göre bir çok hastalığa da bakılabiliyor. Gen dizilimi ve cinsiyet %100 çıkıyor. 2li 3lü taramaların hata payı çok yüksek olduğu için maddi durumunuz el verişliyse bu testi öneriyorlar.
Çok teşekkür ederim. 2li teste bile mesafeli bi insan olduğum için bu kadar çok duyunca sizlerden aşırı gerekli bi test mi diye düşünmeye başlamıştım :)

Sahile gitmeyi yürümeyi özledim doktor yatış verdi yürümek yasak bana
Bende aynı durumdayım düşük riski sebebiyle yatiyorum proluton depot igne kullanıyorum haftada bir kere şuan. Ne kadar zamandır yatıyorsun canım iletişimde olalım isterim çok bunalıyor insan sürekli yatınca

Çok teşekkür ederim. 2li teste bile mesafeli bi insan olduğum için bu kadar çok duyunca sizlerden aşırı gerekli bi test mi diye düşünmeye başlamıştım :)
Evet ben de 2li 3lü testlere mesafeliydim çok fazla yanılma payı olduğu için boşu boşuna strese girmek istemedim. O yüzden doğruluğu %99 olan bu DNA testi daha mantıklı geldi ☺️

Bende 5 6 yiyorum ya daha biz son aylarda değiliz ki oğlum umreden geldi koli koli hurma var ve görünce dayanamıyorum 🤣🤣
Aynı durumdayım inan.. doğumum başlamıştı ama açılmam çok azdı çıkmadığım merdiven içmediğim kiraz sapı çayı yemediğim hurma kalmadı bil bakalım kaç cm açıldım... 1 😀 oda squat yapmaktan olmayınca olmuyor.

Bende aynı durumdayım düşük riski sebebiyle yatiyorum proluton depot igne kullanıyorum haftada bir kere şuan. Ne kadar zamandır yatıyorsun canım iletişimde olalım isterim çok bunalıyor insan sürekli yatınca
Olur tabi 1aydir yatıyorum bende aabah aksam iğne oluyorum kanamam var cunku

Doktorum bana soyle bir aciklama yapti, bana detay anlatinca rahatliyorum diye herseyi analtiyor
Hurma icindeki maddeler etkisiyle kaslari rahatlatir ozellik kadin kasik bolgesi kaslarini bu nedenle ilk trimester de bebek zaten o bolgde oldugu icin asagi hareketi kolaylastirir direkt sebep olmaz ama surecin varsa riski kolaylastirir
Ilk trimester de fazla yeme canin cekerse nefsini bastir dedi
ama son aylarda doya doya ye dicem soz :KK70: diey aktardi
Hatta son ay icin hurma tarifleri felan yazcak beslenme listeme
Evet son aylarda hurmaya abanicaz 😂😂

Listeye yeni bi cinsiyet daha ekledim kızlar 💙💙💙
Hayırlı olsun canm adına sevindim sağlıklı ve hayırlı bir evlat olur inşallah 🤲kendi adıma üzüldüm ama bütün belirtilerimiz aynıydı senin anlattığına göre kız belirtisi demiştin çok mutlu olmuştum bn kız istiyorum şimdi acaba bnmkide mi erkek diye düşünmeye başladım 😂😂

Hayırlı olsun canm adına sevindim sağlıklı ve hayırlı bir evlat olur inşallah 🤲kendi adıma üzüldüm ama bütün belirtilerimiz aynıydı senin anlattığına göre kız belirtisi demiştin çok mutlu olmuştum bn kız istiyorum şimdi acaba bnmkide mi erkek diye düşünmeye başladım 😂😂
Valla sağlıklı olsun da hiç farketmez ben rüyamda erkek görmüştüm. Belli olmaz dur bakalım daha ☺️

Ben de perşembeden beri yatıyorum hem iğne hem hap hem fitil verdi doktorum haftaya cumartesiye kadar kullan gel şimdiden çok sıkıldım. Biraz da araştırdım yatak istirahati ve ilaç kullanımının düşük riskinde bir etkililiği yok diyen de var kafam çok karışık hufff

Back
X