- Konu Sahibi kediannesibiri
- #6.561
Bende 5 6 yiyorum ya daha biz son aylarda değiliz ki oğlum umreden geldi koli koli hurma var ve görünce dayanamıyorumAz önce 5 tane yedimneden sıkıntı olsun ki

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende 5 6 yiyorum ya daha biz son aylarda değiliz ki oğlum umreden geldi koli koli hurma var ve görünce dayanamıyorumAz önce 5 tane yedimneden sıkıntı olsun ki
Çok teşekkür ederim. 2li teste bile mesafeli bi insan olduğum için bu kadar çok duyunca sizlerden aşırı gerekli bi test mi diye düşünmeye başlamıştım :)Bana doktorum önerdi. Bebeğin Dnasından olabilecek anomalilere, kromozom hatalarına bakılıyor. Bunun dışında kapsamına göre bir çok hastalığa da bakılabiliyor. Gen dizilimi ve cinsiyet %100 çıkıyor. 2li 3lü taramaların hata payı çok yüksek olduğu için maddi durumunuz el verişliyse bu testi öneriyorlar.
Bende aynı durumdayım düşük riski sebebiyle yatiyorum proluton depot igne kullanıyorum haftada bir kere şuan. Ne kadar zamandır yatıyorsun canım iletişimde olalım isterim çok bunalıyor insan sürekli yatıncaSahile gitmeyi yürümeyi özledim doktor yatış verdi yürümek yasak bana
Estağfurullah ne kusuru. Amiin hepimiz sağlıkla alalım inşallahAnladım kusura bakmayın hatırlattığım için tansiyon nedeniyle olup olmadığını merak etmiştim Allah bu bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Evet ben de 2li 3lü testlere mesafeliydim çok fazla yanılma payı olduğu için boşu boşuna strese girmek istemedim. O yüzden doğruluğu %99 olan bu DNA testi daha mantıklı geldiÇok teşekkür ederim. 2li teste bile mesafeli bi insan olduğum için bu kadar çok duyunca sizlerden aşırı gerekli bi test mi diye düşünmeye başlamıştım :)
Ayy maşallah sağlıkla büyüsün gelsin prensesMerhaba hanımlar güzel hafta sonları
Tablomuza ilk cinsiyet eklenmiştir hayırlı olsun
Nur topu gibi bı kızımız oldu@potakallibitter
Aynı durumdayım inan.. doğumum başlamıştı ama açılmam çok azdı çıkmadığım merdiven içmediğim kiraz sapı çayı yemediğim hurma kalmadı bil bakalım kaç cm açıldım... 1Bende 5 6 yiyorum ya daha biz son aylarda değiliz ki oğlum umreden geldi koli koli hurma var ve görünce dayanamıyorum![]()
Olur tabi 1aydir yatıyorum bende aabah aksam iğne oluyorum kanamam var cunkuBende aynı durumdayım düşük riski sebebiyle yatiyorum proluton depot igne kullanıyorum haftada bir kere şuan. Ne kadar zamandır yatıyorsun canım iletişimde olalım isterim çok bunalıyor insan sürekli yatınca
Evet son aylarda hurmaya abanicazDoktorum bana soyle bir aciklama yapti, bana detay anlatinca rahatliyorum diye herseyi analtiyor
Hurma icindeki maddeler etkisiyle kaslari rahatlatir ozellik kadin kasik bolgesi kaslarini bu nedenle ilk trimester de bebek zaten o bolgde oldugu icin asagi hareketi kolaylastirir direkt sebep olmaz ama surecin varsa riski kolaylastirir
Ilk trimester de fazla yeme canin cekerse nefsini bastir dedi
ama son aylarda doya doya ye dicem sozdiey aktardi
Hatta son ay icin hurma tarifleri felan yazcak beslenme listeme
Hayırlı olsun çok sevindim. DNA sonucu çıktı sanırım.Listeye yeni bi cinsiyet daha ekledim kızlar![]()
Erkek miListeye yeni bi cinsiyet daha ekledim kızlar![]()
Evet temiz çıktı çok şükür az önce öğrendim.Hayırlı olsun çok sevindim. DNA sonucu çıktı sanırım.Kaç gün sürdü? Ben de bugün verdim
![]()
Hayırlı olsun canm adına sevindim sağlıklı ve hayırlı bir evlat olur inşallahListeye yeni bi cinsiyet daha ekledim kızlar![]()
Valla sağlıklı olsun da hiç farketmez ben rüyamda erkek görmüştüm. Belli olmaz dur bakalım dahaHayırlı olsun canm adına sevindim sağlıklı ve hayırlı bir evlat olur inşallahkendi adıma üzüldüm ama bütün belirtilerimiz aynıydı senin anlattığına göre kız belirtisi demiştin çok mutlu olmuştum bn kız istiyorum şimdi acaba bnmkide mi erkek diye düşünmeye başladım
![]()
Masallah hayırlı olsun sağlıkla gelsin kuzucum ...Listeye yeni bi cinsiyet daha ekledim kızlar![]()
Yaa cok sevindim canim benim insallah bende iyi haberler alirim insallahEvet temiz çıktı çok şükür az önce öğrendim.
12. Gün çıktı.
Cok üzüldüm inşallah tez zamanda iyileşirsin sende. Kac haftadasin şuan. Doktor ne kadar daha yatacaksın dediOlur tabi 1aydir yatıyorum bende aabah aksam iğne oluyorum kanamam var cunku
Ben de perşembeden beri yatıyorum hem iğne hem hap hem fitil verdi doktorum haftaya cumartesiye kadar kullan gel şimdiden çok sıkıldım. Biraz da araştırdım yatak istirahati ve ilaç kullanımının düşük riskinde bir etkililiği yok diyen de var kafam çok karışık hufffBende aynı durumdayım düşük riski sebebiyle yatiyorum proluton depot igne kullanıyorum haftada bir kere şuan. Ne kadar zamandır yatıyorsun canım iletişimde olalım isterim çok bunalıyor insan sürekli yatınca
Canım hayırlı uğurlu olsun oğlusunValla sağlıklı olsun da hiç farketmez ben rüyamda erkek görmüştüm. Belli olmaz dur bakalım daha![]()