- Konu Sahibi kediannesibiri
- #34.241
Biz iki haftadır evde değiliz daha dün geldik evimize, önce bayram için memlekete sonra tatile gittik. Benim bebe bir keyifli bir mutlu. Çocuk gördü mü ondan mutlusu yok, kalabalık olunca da öyle, biri laf atsa da gülsem diye bakıyor. Otelde de yoruldu etti uykusu gelince kendi uyudu, akşam hep dışarıdaydık o gürültüde bana mısın demedi.
Velhasıl benim bu iki haftadan çıkardığım sonuç ben bu bebeyi evde yoramıyorum galiba. Sosyallik istiyor dışarı istiyor demek ki. Ya da benden sıkılıyor. Hep mızmız çünkü evde. Tek başına oynamaz iki dk odadan çıkarım bağırarak ağlar falan. Ne yapayım bebe 8 aylıksın daha oyun grubuna mı gidelim şimdiden. Yarın eşim işe dönüyor başbaşa kalıcaz iki haftanın sonunda hayırlısı bakalım
Nasıl yorcaz biz bu bebeleri ya 
Velhasıl benim bu iki haftadan çıkardığım sonuç ben bu bebeyi evde yoramıyorum galiba. Sosyallik istiyor dışarı istiyor demek ki. Ya da benden sıkılıyor. Hep mızmız çünkü evde. Tek başına oynamaz iki dk odadan çıkarım bağırarak ağlar falan. Ne yapayım bebe 8 aylıksın daha oyun grubuna mı gidelim şimdiden. Yarın eşim işe dönüyor başbaşa kalıcaz iki haftanın sonunda hayırlısı bakalım