Şimdi
goonda 3=-7-12 kg
prima 3 =6-10 kg
Prima 4 var bide o 9-14 kg ona gecicektim aslında ama elimde az 3 kaldı
Bu arada goon sanki koku verıyor gibi geldi bana. Bana mı öyle geliyor bilemedimgoonla prima aynı boy. İkisininde 3 numarası var bende. Molfixte 3 midi 3 mini gibi ayrılıyodu sanırım yoktu oyuzden 4 aldım ama kg olarak bize uyan 4 zaten.
Molfix 4 maxi aldım 7-14 kg yazıyo
goonda 3=-7-12 kg
prima 3 =6-10 kg
Prima 4 var bide o 9-14 kg ona gecicektim aslında ama elimde az 3 no kaldı
Goonla prima baya benziyo prima pamuksu dokusu daha yogun gibi sanki 1 tık. Molfix garip bi şekilde kümeleme pamuklar var ışık tutmasamda belli oluyo molfix elime biraz sert geldi digerleri yumuşak. Molfixin dış yuzeyi içinden daha yumuşak. Molfixin sırtı lastikli değil benim aldıgımda digerleriyle aynıboyut olarakta aşırı bi fark görmedim molfix 4 numara maxi boy. Digerleri 3 numara.
Prima premium care
Goon premium soft sarı paket
Molfix anne kucagı gibi rahat olan modelleri bendeki
R rowantree
Kimseye guvenilecek zamanda değiliz ve bebeğini emanet edeceksin bebişin olacağı her odaya bir kamera koymak en iyisi bana göreKızlar, ben yarın işe başlıyorum inşallah. Bakıcı gelecek. Kamera aldım 3 tane henuz gelmedi. Güvendiğim birisi hatta kendi istedi kamera olsun diye. Yatak odası, oturma odası ve mutfağa koyacağım. Sizce abartmış miyim 3 kamera alarak? Yani koridor, salon, giyinme odası, lavabolar, depo falan fjdj buralara koymadım sonuçta. Ama 3 tane de çok mu diye düşünüyorum. Sizce? A Adsrfas sende kamera koymuştun sanırım. Nasıl yaptın?
Ben bütün odalara koydum lavabo dışında her yerde var çünkü tanımadığım biri bakıcım. Belki güvendiğim biri olsa salon mutfak ve yatak odasını yeterli görebilirdim. Bence hiç abartmamışsın bu arada ne kadar güvendiğin biri olsa da evladını emanet ediyorsun her an görmek istemek hakkın kadın da bundan rahatsız değilse sorun yokKızlar, ben yarın işe başlıyorum inşallah. Bakıcı gelecek. Kamera aldım 3 tane henuz gelmedi. Güvendiğim birisi hatta kendi istedi kamera olsun diye. Yatak odası, oturma odası ve mutfağa koyacağım. Sizce abartmış miyim 3 kamera alarak? Yani koridor, salon, giyinme odası, lavabolar, depo falan fjdj buralara koymadım sonuçta. Ama 3 tane de çok mu diye düşünüyorum. Sizce? A Adsrfas sende kamera koymuştun sanırım. Nasıl yaptın?
Aaaaa molfix 3le 4 ne kadar farklı yaa merak edip paketi açtım lastik yok bi de kanallar var içinin kalınlığı da farklıgoonla prima aynı boy. İkisininde 3 numarası var bende. Molfixte 3 midi 3 mini gibi ayrılıyodu sanırım yoktu oyuzden 4 aldım ama kg olarak bize uyan 4 zaten.
goonda 3=-7-12 kg
prima 3 =6-10 kg
Goonla prima baya benziyo prima pamuksu dokusu daha yogun gibi sanki 1 tık. Molfix garip bi şekilde kümeleme pamuklar var ışık tutmasamda belli oluyo molfix elime biraz sert geldi digerleri yumuşak. Molfixin dış yuzeyi içinden daha yumuşak. Molfixin sırtı lastikli değil benim aldıgımda digerleriyle aynıboyut olarakta aşırı bi fark görmedim molfix 4 numara maxi boy. Digerleri 3 numara.
Prima premium care
R rowantree
Bana garip geldi ama bilemedimBu arada ben bakıcı ile ilgili bir sorun yaşıyorum, yani 2 haftadır yarıyıl olduğu için gelmiyordu benim de yatılı misafirlerim gelecekti biliyordu. Tatilde sürekli mesaj attı başta kızımı özlediğini söyledi nasıl olduğunu sordu iyi diyerek geçiştirdim sonra özledim fotoğraf atar mısın dedi mesajı görmemiş gibi cevap vermedim. En son müsaitsen geleyim hem kahve içeriz hem kızı severim dedi iyice sinir oldum misafirlerim geldi dedim. Sizce yaptığı normal mi? Bana normal gelmedi hoşuma da gitmedi ama nasıl söyleyeyim onu da bilemedim.
ben goon epey kullandım canım, fazla çiş tutmuyor. mesela akşam 9da bezi değişip yatırıyorum sabah 5te çıkardığımda zıbını neredeyse nemli gibi oluyor. sızdırma değil ama sanki hafif ıslanıyor bezin kendisi. çok pamuklu olduğundan olabilir. molfixte bu sıkıntı olmuyor. sabah 5e kadar normal dolmuş oluyor bez. tabii molfix o kadar pamuklu hissi vermiyorBaya yumusak geldi goon. Ama molfixi daha açmadım
Sleepy daha uzun gelmişti bana molfixten, goon daha kısaysa göbeğini kapatmayabilirGoon daha kısa molfixten. Molfix kocaman. Tek sorun cırt cırtları. O da büyük bir sorun değil. Çok severim goonu
Ya bak işte iki zıt şeyi söylüyosun, ikisine de bişey. İyi niyetliler demek istiyorum ama daha çok “illa ben bişey söyleyeyim o bilemez” gibi görünüyor dışardan. İçlerinden ne düşünürler bilemem ama benim mentalim daha fazla dış sesi kaldırmıyor, birinin canı yanacak muhtemelen ama bakalım kimYa salla ya napsan asla yaranamazsın bak çok ciddiyim. Ben baktım her şeye laf ediyor insanlar deney yaptım. Bir dedikleri şeyi öteki sefer uygulamisim gibi. Dedim ki mesela. "Yanimda yatırmıyorum." "AA neden istemiyoru seni, senin kokunla daha iyi uyur vs" aynı kişiye zaman geçtikten sonra "yanımda yatırıyor" dedim ve bana dedi ki "ayy ezmez misin yanlışlıkla Allah korusun bence beşikte yatır öyle alışmasın" Şimdi bu insanlar en yakınlarım. Bunlar bence (hepsi için değil) sevgi temelli endişeler. O yüzden he öyle mi ok demek lazım ya da ben bildiğim şekilde yetiştiriyorum teşekkürler diye ağızlarını çat diye kapatmak lazım.
Aaa evet sırtında lastik yok molfix 4’üngoonla prima aynı boy. İkisininde 3 numarası var bende. Molfixte 3 midi 3 mini gibi ayrılıyodu sanırım yoktu oyuzden 4 aldım ama kg olarak bize uyan 4 zaten.
goonda 3=-7-12 kg
prima 3 =6-10 kg
Prima premium care
R rowantree
Of evet yine bi sonraki pakette bi öncesini bulamadığımız bir bez dahaAaaaa molfix 3le 4 ne kadar farklı yaa merak edip paketi açtım lastik yok bi de kanallar var içinin kalınlığı da farklı
Yaaa işte ıslak kalırsa o sıkıntı, pişiğe davetiyeben goon epey kullandım canım, fazla çiş tutmuyor. mesela akşam 9da bezi değişip yatırıyorum sabah 5te çıkardığımda zıbını neredeyse nemli gibi oluyor. sızdırma değil ama sanki hafif ıslanıyor bezin kendisi. çok pamuklu olduğundan olabilir. molfixte bu sıkıntı olmuyor. sabah 5e kadar normal dolmuş oluyor bez. tabii molfix o kadar pamuklu hissi vermiyor
Tabi dönücekler ama analık işte en ufak bişeyden kuruntu yapıyoruzbizde de aynı durum söz konusu canım. prematüre bebişim düzeltilmiş 4 ay 22 günlük. dönmeye dair hiçbir girişimi olmadıbir kere bacaklarını tutup totoyu yana doğru çevirir gibi oldu bir de tummy time yaparken sırt üstüne döndü birkaç kez bu kadar. prematüreliğinden dolayı mı yoksa normal mi bilmiyorum ama seninkinden daha büyük bebeklerin bile henüz dönmediğine dair çok yorum okumuştum nette. sonra dönmüşler. bizimkiler de döner inşallah hemencik
Aslında çok hareketli eli ayağı hiç durmuyor ama biraz tombik tummy time yaptırırken hafif uğraşıyor ama beceremiyor yavrumBenim kardeşim 6.5 aylıkken dönmüşyapı olarak biraz yavaş bir çocuk her şeyi geç oldu yürümesi falan ama şimdi gayet sağlıklı 14 yaşında bir ergen
Bi de şey var “ ayy buuu kucak istiyormuşşşşş “Ayy6 seni o kadar iyi anlıyorum ki. Bak kaynanamı çok severim ama bana anlattığı doğum hikayelerinde sanki kendi oturmuş doğurmuş kendi kesmiş plesenta bağını vs. Bende aaa ne güzel doğum falan diye saf saf dinliyorum. Meger komşular da varmış yanında. Sonra dediğin şeyin aynısını yaşadım. Kucaga alıştırmışsın vs diyorlar dediğin gibi insan bu ya sıkılıyor otur otur. Sojra birde çocuklarına 5 yaşında yaptıkları şeyleri 2 aylıkken yapmış gibi anlatırlar falan. Bence hiç canını sıkma. Ben he öyle mi tm diyorum geçiyor. İtiraz edince de fikirlerini kabul ettirmeye çalışıyorlar. Bir kere "yok Kucaga alışkın falan değil" dedim. He tm diyene kadar ısrarla"alışmış bu kucağa alışmış "dediler. Djdj bana komik bile geldi
Seni çok iyi anlıyorum. Doğdu kucağıma verdiler akşama kadar benimleydi sonra akşamına aldılar benden. O travma benim travmam, muhtemelen oğluma olan bu bağımlılığım da benim bağımlılığım. Yoksa gerçekten 40 günlük bırakıp gitmek zorunda kalan insan çok :/Ya ben kendimi hiç iyi görmüyorum farkındayım aşırı düşkünüm bebeğime bakamazlar diye değil de beni arar ağlar korkar diye çok üzülüyorum. Hastane süreci yüzünden oldu galiba önce eve getirdik koynumda yatırdım sonra elimizden alındı beni özler korkar diye o zaman günlerce ağlamıştım
yok aslında goon'un içinden şikayetçi değilim, dışı biraz nemli gibi oluyor. yoksa içinin emiciliğini beğeniyorum. molfixten daha iyidir muhtemelen. şu an stoğum olduğu için molfixten devam kfkdkd sonra yine goona geçerimYaaa işte ıslak kalırsa o sıkıntı, pişiğe davetiyeo zaman molfixten devam galiba da onun da 3’üyle 4’ü aynı değil molfix pure and soft ya da premium kullanan varsa onlar da aydınlatsın bari bizi bitmeyen bi bez dosyası
Sleepy uzun ama geniş değil. Molfixin sırtı daha uzun, önü iyiydi. Sleepy arkalı önlü gereksiz uzun geliyor 60 cm bebek. Molfix 3 var bende lastikli. 4 lastiksizmiş bi de. Neden böyleler anlamıyorum. Prima aktif daha küçük geliyor bana. Premium care hem daha geniş hem daha kalın. Seviyorum onu.Sleepy daha uzun gelmişti bana molfixten, goon daha kısaysa göbeğini kapatmayabilir
Aaa evet sırtında lastik yok molfix 4’ünbendeki 3 de bize bile küçük geliyor ve senin gönderdiğinde kanallar çok bariz belli Primaya ulaşan olmadı galiba çok sağol canım, çok iyi oldu hepsini karşılaştırdığın
Of evet yine bi sonraki pakette bi öncesini bulamadığımız bir bez daha
Sleepy daha uzun gelmişti bana molfixten, goon daha kısaysa göbeğini kapatmayabilir
Ya bak işte iki zıt şeyi söylüyosun, ikisine de bişey. İyi niyetliler demek istiyorum ama daha çok “illa ben bişey söyleyeyim o bilemez” gibi görünüyor dışardan. İçlerinden ne düşünürler bilemem ama benim mentalim daha fazla dış sesi kaldırmıyor, birinin canı yanacak muhtemelen ama bakalım kim
Aaa evet sırtında lastik yok molfix 4’ünbendeki 3 de bize bile küçük geliyor ve senin gönderdiğinde kanallar çok bariz belli Primaya ulaşan olmadı galiba çok sağol canım, çok iyi oldu hepsini karşılaştırdığın
Of evet yine bi sonraki pakette bi öncesini bulamadığımız bir bez daha
Ben geceleri yine de prrma takıyorumSleepy uzun ama geniş değil. Molfixin sırtı daha uzun, önü iyiydi. Sleepy arkalı önlü gereksiz uzun geliyor 60 cm bebek. Molfix 3 var bende lastikli. 4 lastiksizmiş bi de. Neden böyleler anlamıyorum. Prima aktif daha küçük geliyor bana. Premium care hem daha geniş hem daha kalın. Seviyorum onu.
Akşamdan kalma çişli bezin üstüne kaka yaptı premium care taşma olmadı. Daha kalın o dediğiniz gibi.Ben geceleri yine de prrma takıyorum. Primanın aktif bebesi de premıumuna gore daha ince ve kanallar vardı 3 numarada çiş çizgisi yok. Ama hiç çiş sızıntısı olmadı gece bile kullandım bu arada primada gece falan kaka yapsa taşırma olmadı. Benim bebenin kakalardaki tazik azalıyor galiba. ama mesela haftasonu dısarıdayken biraz kaka tasırdı pusette oldıgundan mı yoksa ben bezini değiştirirken mi değirdim anlamadım. Gecen hafta 1 gun de nasıl oldugunu anlamadıgım şekilde bi sort taşması yaşadık primada anakucagındayken mi yaptı 2 dk yataga oturtmustum ozaman mı yaptı yoksa emzirirken mi anlamadım. Emzirirken elimdeki sıcaklık ve ıslaklık kayganlıktan farkettim şimdilik goonda kaka yaptı ama tasmadı bakalım. Miktar kıvam veya tazik farkı olabilir bugunde deneyelim
Bide kalınlıktan ziyade emicilik farkı var baya şişişyo şişiyo bu bez daha almaz diypsun ama alıyor primadaAkşamdan kalma çişli bezin üstüne kaka yaptı premium care taşma olmadı. Daha kalın o dediğiniz gibi.
Evet canım hava aldığı için sanırım, ıslak hissi de veriyor sanki çamaşırına sızdırmış mı diye baktığımda yok sızdırmamış oluyor. Ama yumuşaklığı efsane.Bu arada goon sanki koku verıyor gibi geldi bana. Bana mı öyle geliyor bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?