2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    254
Ben de çok sevdim Goonu bi yerde uyguna görürsen haber verir misin canım, bende görürsem yazarım buraya

Annem babannneme bakıyor tek kaldım canım. Atel takılcaktı basamazsın 1 hafta dediler bebeğim var diyince sardılar 2 hafta kalsın öneml durumlarda topuğunu kullan dediler
Anladım canım çok geçmiş olsun. Nasılsın şimdi ağrın falan çok var mı

Yetttim bacımm. Ben hem pure and soft hem de premium kullanıyorum. Soldaki premium. Emicilik olarak bence ikisi de hemen hemen aynı. Gece boyu kalıyorlar genelde taşma olmadı hiç. İç dokuları da hemen hemen aynı gibi pure and soft biraz daha pamuksu. Sadece bir iki kez premium göbek bölgesinde kızarıklık yaptığını fark ettim çok kaldığında sanki. Onu dışında ikisinin de sırtı lastikli ama pure and softunki daha sıkı bi lastik kaka taşmasında daha iyi yani. Çiş göstergesi yok pure and softta ama benim için sorun değil. Bunlar 4 numara bu arada. Pure and soft her yerde bulunmuyor sadece bence en büyük sıkıntı o. Bir arada goon kullanıyordum ama onu neden bıraktığımı unuttum

Eklentiler

• IMG_6490.webp
    34,6 KB · Görüntüleme: 45
Bide kalınlıktan ziyade emicilik farkı var baya şişişyo şişiyo bu bez daha almaz diypsun ama alıyor primada
Kesinlikle Primadan başka bir bez almaya çekiniyorum açıkçası. Pişik yapmıyor, bütün gece popoda mis

Evet canım hava aldığı için sanırım, ıslak hissi de veriyor sanki çamaşırına sızdırmış mı diye baktığımda yok sızdırmamış oluyor. Ama yumuşaklığı efsane.
Daha o kadar kullanmadım bide goonda çiş çizgisi gibi bişey var ama sanki çişte değil kakadada renk değiltiriyo bi değişik bişey oluyo bu arada koku yapıyor gbi dedim ama benimki kaka yapmıs o kokuyormus. Baya olmuş hatta yapalı babası saolsun maç izlediginden duymadım görmedim dio bende duşa falan gitmiştim arada sesi geldi ama geldiğimdede uyuyo die de bakmamıştım ben uykusu bölünmesin diye baya durmuş kakalı oğlum. Bide dioki aaa ondan mı o kadar bagırdı bu ama normal kaka kokusu değildü değişik kokuyodu
Kesinlikle Primadan başka bir bez almaya çekiniyorum açıkçası. Pişik yapmıyor, bütün gece popoda mis
Valla işte bizde bi kaka taşma sorunu oluyor oyuzden farklı markalara bakmaya başladım ben gğnde 3 kere falan kaka çitiliyorum bazen. Duyanlar ilk başta şey dio. Ayyy ne ugraşcam atarım zıbını yada ben atıyordum taşımca falan. Dedim ben günde 3 kez zıbın çitiliyorum haftada 20 çift kıyafet yapar. Aatamam

Kızlar selam işsizlik alan var mı aranızda en düşük maaş 10.000 TL olmuş ben aralık ayında işsizlik maaşı almaya başladım 7940 TL benim de mi acaba 10.000 olmuş oldu bilgisi olan var mı

Yanlış hatırlamıyosam 1 ayda 6 kilo verdim ben düzenli yaparak plank yapabilirsen o sıkılaşmaya iyi geliyo diye biliyorum ama pilates en iyisi

Hangi videosunu yapmıştın acaba hatırlar mısın?

Kızlar ben parmağımı çatlattım (

Çok çok geçmiş olsun ya :/ Bu süreç geçtikten sonra normal analık mesaisi kolay gelir muhtemelen sana. :))

İnsanların düşünme yetisi yok bence. Be mübarek hangi anne istemez çocuk beşiğine koyar koymaz uyusun, huysuzlanmadan cok cok emsin, hiç huzursuzlanmasın vs vs. Gerçekten biri yazmıştı mazoşit miyiz kardeşim biz? Şartlar ne gerektiriyorsa herkes ona uygun davranmaya çalışıyor. Hele halihazırda anne olan kişiler, bu süreçten geçmiş olan kişiler psikolojilerini de unutuyor sanırım. İstediğimiz biraz anlayış ya. Böyle insanlara hiiç acımadan laf söylemek lazım. Hem insanı da rahatlatıyor.

Bizimde öyle günlük 2 kez falan muhakkak taşırma olurdu maşallah diyeyim bu aralar biraz düzeldi sizinde çok sıvı mı kakası ? Ve gürültülü mü yapıyor ?

Bizimde öyle günlük 2 kez falan muhakkak taşırma olurdu maşallah diyeyim bu aralar biraz düzeldi sizinde çok sıvı mı kakası ? Ve gürültülü mü yapıyor ?
Evet biz sesinden anlıyoruz kakayı zaten ben kıridordayken bile duyuyorum normalde ama 1 haftadır falan farketmiyorum bazen kaka yaptıgını. Ya sessiz yapıyo yada ben bi işle ugraştıgımdan duymuyorum. Ya da artık gaz olayı azalmaya başladı cünkü daha az çitiliyorum bizim hep sıvıydı ya hiç katı olmadı. Ek gıda mama yok zaten sıvı olur

Bebeği sevmeye gelecekse sana yardıma da gelebilir anladığım kadarıyla çocukları var galiba onun için gelmedi ama yarım günde olsa en azından etrafı toplar yemek vs yardım eder gidebilirdi

Bebeği sevmeye gelecekse sana yardıma da gelebilir anladığım kadarıyla çocukları var galiba onun için gelmedi ama yarım günde olsa en azından etrafı toplar yemek vs yardım eder gidebilirdi
Kendi çocuğu yok. Ben yardım için zaten istemedim haftalık olarak anlaştık ücrette de o yüzden gelmediği haftalarda para da almıyor

Ben de sleepy kullanıyorum ve taşma sorunu yaşıyorum arada, birikince tamamını renkliler ayrı beyazlar ayrı olacak şekilde My Rabbit leke çıkarıcı toz ile kovada yıkıyorum sonra çamaşır makinesine atıyorum lekesi kalmıyor hiç. Ama tabi uğraştırıcı. Ben de bez arayışımdayım goon düşünüyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…