Ben de çok sevdim Goonu bi yerde uyguna görürsen haber verir misin canım, bende görürsem yazarım burayayok aslında goon'un içinden şikayetçi değilim, dışı biraz nemli gibi oluyor. yoksa içinin emiciliğini beğeniyorum. molfixten daha iyidir muhtemelen. şu an stoğum olduğu için molfixten devam kfkdkd sonra yine goona geçerim
Anladım canım çok geçmiş olsun. Nasılsın şimdi ağrın falan çok var mıAnnem babannneme bakıyor tek kaldım canım. Atel takılcaktı basamazsın 1 hafta dediler bebeğim var diyince sardılar 2 hafta kalsın öneml durumlarda topuğunu kullan dediler
Yetttim bacımmYaaa işte ıslak kalırsa o sıkıntı, pişiğe davetiyeo zaman molfixten devam galiba da onun da 3’üyle 4’ü aynı değil molfix pure and soft ya da premium kullanan varsa onlar da aydınlatsın bari bizi bitmeyen bi bez dosyası
4 saat de çok ama :/ mümkünse 2, yoksa 3 saati geçirmeyin diyorlar
Ebebekte indirimdeydiBen de çok sevdim Goonu bi yerde uyguna görürsen haber verir misin canım, bende görürsem yazarım buraya
KesinlikleBide kalınlıktan ziyade emicilik farkı var baya şişişyo şişiyo bu bez daha almaz diypsun ama alıyor primada
Daha o kadar kullanmadım bide goonda çiş çizgisi gibi bişey var ama sanki çişte değil kakadada renk değiltiriyo bi değişik bişey oluyoEvet canım hava aldığı için sanırım, ıslak hissi de veriyor sanki çamaşırına sızdırmış mı diye baktığımda yok sızdırmamış oluyor. Ama yumuşaklığı efsane.
Valla işte bizde bi kaka taşma sorunu oluyor oyuzden farklı markalara bakmaya başladımKesinliklePrimadan başka bir bez almaya çekiniyorum açıkçası. Pişik yapmıyor, bütün gece popoda mis
Var canım tek bacakla çocuğun üstünü değişmek taşımak uyutmak zor oluyorAnladım canım çok geçmiş olsun. Nasılsın şimdi ağrın falan çok var mı
Hepsini denedim prima premium gibisi yok ya. Ben de gündüz molfix gece prima takıyorum nerdeyse 11-12 Saat duruyor içim rahatKesinliklePrimadan başka bir bez almaya çekiniyorum açıkçası. Pişik yapmıyor, bütün gece popoda mis
Ek gıdada o yiyecekleri hiç vermediniz mi yoksa zamanla denemenizi istedi mi doktor?1 yasına doğru
Yanlış hatırlamıyosam 1 ayda 6 kilo verdim ben düzenli yaparakplank yapabilirsen o sıkılaşmaya iyi geliyo diye biliyorum ama pilates en iyisi
Kızlar ben parmağımı çatlattım(
Kızlar ya sizin de etrafınızdaki anne olan arkadaşlarınız sizi yargılıyor mu? Ben daha o kadar insan içine karışamadım, genelde eşimle ya da yakın kız arkadaş grubumla dışarı çıktım. Çoğunlukla arkadaşlarımız bize geldiler hep. Dün ilk kez bizden büyük çocukları olan arkadaşlarımıza biz misafirliğe gittik. Sürekli kucağımda olmak istemesini, başkalarını yabancılamasını, emerek kucağımda uyumasını filan hep yadırgayarak baktılar. Net olarak söylemediler de sanki bizim suçumuzmuş, çok yanlışmış filan gibi yaklaştılar. Her bebek bir değil, ben de herkeste dursun ben rahat edeyim isterim, ya da koyduğum yerde uyusa keşke. Ara ara deniyorum da ama işe de başlamayacağım, ben bakacağım, çok da dert etmiyorum çok ağlarsa denemiyorum. Yani ne bileyim üzüldüm biraz, sanki onlar iyi anne ben değilmişim gibi filan hissettim. Dün anladım ki büyüdükçe bu daha da artacak, küçükken sütün var mı yok mu konuşuyorduk şimdi de huylara evriliyor
Bizimde öyle günlük 2 kez falan muhakkak taşırma olurdu maşallah diyeyim bu aralar biraz düzeldiDaha o kadar kullanmadım bide goonda çiş çizgisi gibi bişey var ama sanki çişte değil kakadada renk değiltiriyo bi değişik bişey oluyobu arada koku yapıyor gbi dedim ama benimki kaka yapmıs o kokuyormus. Baya olmuş hatta yapalı babası saolsun maç izlediginden duymadım görmedim dio bende duşa falan gitmiştim arada sesi geldi ama geldiğimdede uyuyo die de bakmamıştım ben uykusu bölünmesin diye baya durmuş kakalı oğlum. Bide dioki aaa ondan mı o kadar bagırdı bu ama normal kaka kokusu değildü değişik kokuyodu
Valla işte bizde bi kaka taşma sorunu oluyor oyuzden farklı markalara bakmaya başladımben gğnde 3 kere falan kaka çitiliyorum bazen. Duyanlar ilk başta şey dio. Ayyy ne ugraşcam atarım zıbını yada ben atıyordum taşımca falan. Dedim ben günde 3 kez zıbın çitiliyorum haftada 20 çift kıyafet yapar. Aatamam
Evet biz sesinden anlıyoruz kakayı zatenBizimde öyle günlük 2 kez falan muhakkak taşırma olurdu maşallah diyeyim bu aralar biraz düzeldisizinde çok sıvı mı kakası ? Ve gürültülü mü yapıyor ?
Bebeği sevmeye gelecekse sana yardıma da gelebilir anladığım kadarıyla çocukları var galiba onun için gelmedi ama yarım günde olsa en azından etrafı toplar yemek vs yardım eder gidebilirdiBu arada ben bakıcı ile ilgili bir sorun yaşıyorum, yani 2 haftadır yarıyıl olduğu için gelmiyordu benim de yatılı misafirlerim gelecekti biliyordu. Tatilde sürekli mesaj attı başta kızımı özlediğini söyledi nasıl olduğunu sordu iyi diyerek geçiştirdim sonra özledim fotoğraf atar mısın dedi mesajı görmemiş gibi cevap vermedim. En son müsaitsen geleyim hem kahve içeriz hem kızı severim dedi iyice sinir oldum misafirlerim geldi dedim. Sizce yaptığı normal mi? Bana normal gelmedi hoşuma da gitmedi ama nasıl söyleyeyim onu da bilemedim.
Kendi çocuğu yok. Ben yardım için zaten istemedim haftalık olarak anlaştık ücrette de o yüzden gelmediği haftalarda para da almıyorBebeği sevmeye gelecekse sana yardıma da gelebilir anladığım kadarıyla çocukları var galiba onun için gelmedi ama yarım günde olsa en azından etrafı toplar yemek vs yardım eder gidebilirdi
Ben de sleepy kullanıyorum ve taşma sorunu yaşıyorum arada, birikince tamamını renkliler ayrı beyazlar ayrı olacak şekilde My Rabbit leke çıkarıcı toz ile kovada yıkıyorum sonra çamaşır makinesine atıyorum lekesi kalmıyor hiç. Ama tabi uğraştırıcı. Ben de bez arayışımdayım goon düşünüyordumDaha o kadar kullanmadım bide goonda çiş çizgisi gibi bişey var ama sanki çişte değil kakadada renk değiltiriyo bi değişik bişey oluyobu arada koku yapıyor gbi dedim ama benimki kaka yapmıs o kokuyormus. Baya olmuş hatta yapalı babası saolsun maç izlediginden duymadım görmedim dio bende duşa falan gitmiştim arada sesi geldi ama geldiğimdede uyuyo die de bakmamıştım ben uykusu bölünmesin diye baya durmuş kakalı oğlum. Bide dioki aaa ondan mı o kadar bagırdı bu ama normal kaka kokusu değildü değişik kokuyodu
Valla işte bizde bi kaka taşma sorunu oluyor oyuzden farklı markalara bakmaya başladımben gğnde 3 kere falan kaka çitiliyorum bazen. Duyanlar ilk başta şey dio. Ayyy ne ugraşcam atarım zıbını yada ben atıyordum taşımca falan. Dedim ben günde 3 kez zıbın çitiliyorum haftada 20 çift kıyafet yapar. Aatamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?