2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    254
Ben yoğurt ile başladim 3 gün verdim sonra 2 gün kabak 2 gün havuç sonra havuç kabak karışık sonra 2 gün tatlı patates sonra kabak tatlı patetes karışık. Arada normal patates de verdim. Şimdi meyvelere geçtim armut verdim şimdi elma veriyorum sonra avakado ve muz vericem. Sonra yumurta sarısı ve lor peynirine geçicem ve artık öğünlere başlıcam. Ben doktor tavsiyesi almadım kendi edindiğim bilgilerle başladım. Gayet de güzel gidiyoruz şuan 2. Haftamız ve her yediğinden memnun

benim kullanmam sakıncalı öyleyse. çünkü bebeğim parmak ucuna basıyor yere bastırınca. fizik tedavide ayağı düz bastırmaya çalışıyoruz. hep büküyor ayaklarını maalesef

Hiç korkmayın bi şekilde başlıcak bu serüven. Her sebzeyi meyveyi önce 2-3 gün verin tek başına sorun yaşamazsınız inşallah
Bize erken. Dediğiniz gibi sebzeyle başlayıp 3 er günle ilerlicem inşallah.

nasıl besleniyorsun şu an. ben kafama göre bi değişiklik yapmak istemedim. sadece abur cuburdan uzak durmaya çalışıyorum :/ bi de süt ürünleriyle yumurtayı abartmıyorum. günde 1 tane falan. ama alerji varsa 1 tane bile olsa etkisi olur muhtemelen

benim kullanmam sakıncalı öyleyse. çünkü bebeğim parmak ucuna basıyor yere bastırınca. fizik tedavide ayağı düz bastırmaya çalışıyoruz. hep büküyor ayaklarını maalesef
Aynen kuzum sen uzak dur mümkün mertebe.
Zaten 2-3 aya yürüme ıarkadaşına geçerler bence

Biz geçtik meyve için cam rende kullanıyorum sebzeler için de haşlama aparatı aldım tencerenin içine koyuyorsun buharda pişiyor çok basit ve rahat

Ya biz Pierre Cardin cookie mama sandalyesi almıştık ben hamileyken ayak desteği yok. Uyumlu ayak desteği bulabilir miyim sizce

Ben yoğurtla başladım iki çay kaşığı koydum tabağına yavaş yavaş az az verdim sonra balkabağı havuç patates yeşil kabak elma armut muz verdim bu sırayla şimdi artık karışık veriyorum ama sabah akşam aynı şeyden yiyor farklı şey vermiyorum çarşamba günü doktor kontrolümüz var artık temelli herşey den yemeye başlıcaz tarif kitabı aldım ondan yapıcam bakalım

Ben yoğurtla başladım iki çay kaşığı koydum tabağına yavaş yavaş az az verdim sonra balkabağı havuç patates yeşil kabak elma armut muz verdim bu sırayla şimdi artık karışık veriyorum ama sabah akşam aynı şeyden yiyor farklı şey vermiyorum çarşamba günü doktor kontrolümüz var artık temelli herşey den yemeye başlıcaz tarif kitabı aldım ondan yapıcam bakalım

Ben de ya. Stres oldum niyeyse eğlenceli gelmiyor. Alerjiydi kabızdı korkutuyor.
Dün akşam biraz muzu fazlaca verdim seviyor diye sabah kakası baya yoğunlaşmıştı iyi ki zeytinyağı katmışım içine

yürüteç kullanıyor musunuz? kullanacak mısınız? ben bi dönem pek tavsiye etmiyorlar diye duymuştum ama son durum ne bilmiyorum
Biz yürüteçlerde büyümüşüz hep annem öyle diyor yani bişey olmamış eskiden yürüme arkadaşı mı vardı diyor ben açıkçası yürüteç alıcam

Biz yürüteçlerde büyümüşüz hep annem öyle diyor yani bişey olmamış eskiden yürüme arkadaşı mı vardı diyor ben açıkçası yürüteç alıcam
benim kardeşimde kullandı annem, sorun olmamıştı dediğin gibi. ama benim bebeğimin ayaklar bükük duruyor içe doğru. daha doğrusu normalde öyle durmuyor ama ayağını tutunca falan içeri doğru büyüyor. bastırmaya çalışınca da parmak ucuna basıyor ondan biraz çekiniyorum yürüteçten. sizin bebeklerde var mı bu ayakları bükme olayı?

Benimki hala ayaklarını basmıyor ayağa kaldırıyorum tutuyorum dizlerini kırıp salıyor kendini asla basmıyor geçen hemşireye sordum sağlık ocağı hemşiresine normal daha kasları anca gelişiyor dedi çarşamba günü doktora da sorucam ve yüzüstü hala yatırdığımda kafasını kaldırmıyor ya erken doğmuş olmasına veriyorum şuan

Aranızda külot bez deneyen var mı ya bezlemek iyice zorlaştı asla izin vermiyor çıkartırken bişey yok takarken ayaklarıyla ittiriyor elleriyle çekiştiriyor
Ben denedim ama sevmedim dediğin gibi bezlemk zor külot bez işimi kolaylaştırir diye düşünmüştüm ama çıkarırken kakası falan daha fazla bulaşıyor alt açma bezimiz var ama ve kakasını taşırdı ben sevmedim fazla da almıştım maalesef ama pişmanım

Kızlar ben ek gıda olayına başlamıs sayılmam cünkü gecen bi gün portakal koklattım kendinden gecti sanki nöbet gecirir gibi titredi cuma günü yoğurt koklattım öğürdüüü. Bu sabah kabak haşladım zeytinyağıyla oioisi mama sandalyesi tam teçhizat lakiiinnn sanki tavuguna kışş dedik. Sanki anasını kaçırdık. Sanki oyuncaklarını toplayıp yaktık. Sanki poposunda kaka 3 gun beklettik. Sanki kakanı kendin temzle dedik gibi bi öğürmeler kızmalar Tiksinmeler tükürmeler

İlkte bizim de öyleydi ağzına verdiğimde tiksinmeler yüz ekşitmeler tükürmeler Bi kaç güne alıştı sonra ağzına verdiğimde kendini titretiyordu

Ayy erken mi acaba daha delirtmişsiniz çocuğu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…