2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    254
Ayy erken mi acaba daha delirtmişsiniz çocuğu
İşte erken mi acaba diye diye erteleiyodum hep bugun bi deneyeyim bakam dedim yani bizimle masada oturmak için cıldırıyo agzımızın taklidini yapıyo tabaklara uzanıyo. E bende ister belki dedim yoksa valla bende üşeniyom

sizinle aynı zamanda yemek saatinde vermeyi denesene belki hevesli olur o zaman

benimki basıyor ama parmak uçlarıyla basıyor, daha erken muhtemelen ama yine de rahatsız oldum. kafasını kaldırmıyor mu kaldıramıyor mu? bazı şeyleri canları yapmak istemediği için yapmıyorlar. fizik tedavide pilates topu üzerinde tummy time yapmayı gösterdi bana fizyoterapist. topu biraz ilerletip bebeği aşağı doğru itince düşmekten korkup kafayı kaldırıyor bebekler. faydalı olabilir canım eğer pilates topu varsa evde. ya da işte emzirme yastığına falan koy. ben de dümdüz yere bıraktığımda kafayı hemen yatırıyor, durmak istemiyor o şekilde :/

Ay cok zor yaa. Hem cok ac olmıcak hem tok olmıcak hem uylusu olmıcak hem keyfi yerinde olcak
Emerek uyuya kalıp 40 dk kadar uyuyunca tok uyanıyo o ara keyfi çok yerinde oluyo öyle zamanları kollamak lazım demek ay bi de ek gıda çıktı başımıza ne güzel hazır meme vardı

Yastıkta da aynısını yapıyor yüzü gömülüyor doktora sorucam bakalım

benimkinde hiç o göz yok valla. masada mama sandalyesine oturtuyoruz bizimle birlikte, bizi izliyor. sadece su içerken çok dikkatli bakıyor ama su verdim onu bile tükürdü dkdjxjd suyun ne kadar garip bi tadı olabilir ki? memeye düşkün ama bakalım yemeğe düşkün olacak mı

Ay benimki calpol içmiyor yaa kriz griyio calpol vercegimde

Ben geçenlerde suyu denedim mamadan sonra ben içerken çok dikkatli baktı merak ettim baya iştahla içti bir çay kaşığı kadar verdim zaten daha da versem içerdi herhalde

yürüteç kullanıyor musunuz? kullanacak mısınız? ben bi dönem pek tavsiye etmiyorlar diye duymuştum ama son durum ne bilmiyorum
Almadım kuzenim vermişti ama mecbur kaldım kullanmaya uykular azalınca iş yapamayınca orda durduğu 5 dk bile sana vakit veriyor bi bulaşık topluyorum bi yemek yapıyorum falan

Ya kıyamammm ama niye sinirlendi ki bu kadar

Kızlar benim kız APT şarkısını her açışımda kulak kesiliyor ağlıyorsa susuyor ve fark ettim çocuklar genel olarak bu şarkıyı seviyor. Neden yani çok enerjik şarkı var ama böyle davranmıyorlar çoğuna djfkd fav şarkımız oldu resmen

benim oğlum ritmi olan herhangi bir şey duyunca put kesiliyor ağlayınca direkt bir şeyler mırıldanmaya başlıyorum susuyor hemen. bebeğin bug'ını bulmuş gibiyim fkfjfjxd

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…