Ahhaha çok iyibenim oğlum ritmi olan herhangi bir şey duyunca put kesiliyorağlayınca direkt bir şeyler mırıldanmaya başlıyorum susuyor hemen. bebeğin bug'ını bulmuş gibiyim fkfjfjxd
Bizimki uyku saatini kaçırınca yapıyo böyle. Zor oluyo sakinleştirip uyutmakKrizleer ağlama krizleri bebeğimi hiç böyle görmedim daha önce. Burnundan sümükler aktı göz yaşları tişörtümü ıslattı neyi olduğunu anlayamadım. Memeyi bile istemedi dedim kolu falan çıktı heralde başka bi şey olamaz yani. Yarım saat durmadan ağladı ve uyuya kaldı. Savaştan çıkmış gibiyim bu neydi böyle.
Bende öyle aslında kendi kendime yapmaya çalışıyorum. Dediğiniz gibi süt ürünleri ve yumurtayı azaltmaya başladım baharatlı yiyecekler fazla abur cubur çiğköfte domates çilek tarzı şeyleri yememeye dikkat ediyorum belki bebeklerde 2 yaşına kadar yasaklı şeyleri bende yemesem azmaz kızarıklıklar yani tamamen deneme yanılma yoluyla gidiyorum bakalım eğer daha iyi olursa yazışalım.. şuan kızarıklık biraz gitti gibi kabuk oluyor sanki geçecek o yüzden her yemeği abartmıyorum normalde paketli yiyecekleri çok yiyordum son zamanlarda bıraktımnasıl besleniyorsun şu an. ben kafama göre bi değişiklik yapmak istemedim. sadece abur cuburdan uzak durmaya çalışıyorum :/ bi de süt ürünleriyle yumurtayı abartmıyorum. günde 1 tane falan. ama alerji varsa 1 tane bile olsa etkisi olur muhtemelen
Bazen bizde de oluyor. Uykuya geçemeyince ortalığı yıkıyorlarKrizleer ağlama krizleri bebeğimi hiç böyle görmedim daha önce. Burnundan sümükler aktı göz yaşları tişörtümü ıslattı neyi olduğunu anlayamadım. Memeyi bile istemedi dedim kolu falan çıktı heralde başka bi şey olamaz yani. Yarım saat durmadan ağladı ve uyuya kaldı. Savaştan çıkmış gibiyim bu neydi böyle.
Berabee uyuya kalmışız 45 dk uyudu uyandı emdi babasına verdim uykumu alamayınca. Yarım saat sonra çığlık kıyamet uyandım ne yaptıysa sakinleşmemiş meme verdim almadı gaz çıkarmaya çalıştık gazı da yok hiç anlamadımBizimki uyku saatini kaçırınca yapıyo böyle. Zor oluyo sakinleştirip uyutmak
Uykudan uyanmıştı zaten ya başka bi derdi vardı galibaBazen bizde de oluyor. Uykuya geçemeyince ortalığı yıkıyorlarbiraz rahatlayın dinlenin hazır frsat
Aa o zaman tamam doğrudur. Dertlerini anlatamıyor gariplerim ya ben bazen çok üzülüyorumUykudan uyanmıştı zaten ya başka bi derdi vardı galiba
Oturdum ağladım zaten belki de benden ayrılmak istememiştiAa o zaman tamam doğrudur. Dertlerini anlatamıyor gariplerim ya ben bazen çok üzülüyorumneyse az kaldı 1 yaşından sonra anlaşılmaya başlanır
akşam yemekten sonra babasına sordum bebeği mi istersin mutfağı mı toplarsın diye. bebeği seçti ama aslaaaaaa durmadığı için bebek kucağında, evi turluyorlar şimdi. ağzına bakıyorum sabah akşam diş mi geldi diyeKrizleer ağlama krizleri bebeğimi hiç böyle görmedim daha önce. Burnundan sümükler aktı göz yaşları tişörtümü ıslattı neyi olduğunu anlayamadım. Memeyi bile istemedi dedim kolu falan çıktı heralde başka bi şey olamaz yani. Yarım saat durmadan ağladı ve uyuya kaldı. Savaştan çıkmış gibiyim bu neydi böyle.
ben başını kaçırdım kusura bakma neresinde kızarıklık vardı bebeğinin? bizim sadece ağız kenarında var. ben alerji fikrinden biraz uzaklaştım ya. alerji olsa başka yerinde de olmaz mıydı? sadece ağız kenarında var. yanak da değil. ve o kısım sürekli tükürükleniyor ya da kustuğunda oralara sürünüyor. her seferinde yıkayıp silemiyorum. ıslanıyor, kuruyor, soyuluyor. muhtemelen tükürükten oldu diye düşünüyorum yine. yoksa manyak olucam. gün içinde ne yesem acaba bu sorun olur mu diye bakıyorumBende öyle aslında kendi kendime yapmaya çalışıyorum. Dediğiniz gibi süt ürünleri ve yumurtayı azaltmaya başladım baharatlı yiyecekler fazla abur cubur çiğköfte domates çilek tarzı şeyleri yememeye dikkat ediyorum belki bebeklerde 2 yaşına kadar yasaklı şeyleri bende yemesem azmaz kızarıklıklar yani tamamen deneme yanılma yoluyla gidiyorum bakalım eğer daha iyi olursa yazışalım.. şuan kızarıklık biraz gitti gibi kabuk oluyor sanki geçecek o yüzden her yemeği abartmıyorum normalde paketli yiyecekleri çok yiyordum son zamanlarda bıraktım
Hiç anlamadım diş mi gaz mı ama hiç böyle ağladığı olmaz normalde. Katıla katıla ağladı mememi elleriyle vura vura reddetti çok üzüldümakşam yemekten sonra babasına sordum bebeği mi istersin mutfağı mı toplarsın diye. bebeği seçti ama aslaaaaaa durmadığı için bebek kucağında, evi turluyorlar şimdi. ağzına bakıyorum sabah akşam diş mi geldi diye
günde 1 öğün var zaten. yani hem bir öğünde hem 1 günde olmuş oluyorYa ek gıdaya başlarken tadımda bir çay kaşığı diyorlar ya o bir gün içinde mi yoksa bir öğünde mi olacak
Benim kızda yapıyor çoğu zmaan uykuya dalamayinca uyku saati geçince sonra memeyi tutuyor hemn uyuyorKrizleer ağlama krizleri bebeğimi hiç böyle görmedim daha önce. Burnundan sümükler aktı göz yaşları tişörtümü ıslattı neyi olduğunu anlayamadım. Memeyi bile istemedi dedim kolu falan çıktı heralde başka bi şey olamaz yani. Yarım saat durmadan ağladı ve uyuya kaldı. Savaştan çıkmış gibiyim bu neydi böyle.
günde 1 öğün var zaten. yani hem bir öğünde hem 1 günde olmuş oluyor
Ya ek gıdaya başlarken tadımda bir çay kaşığı diyorlar ya o bir gün içinde mi yoksa bir öğünde mi olacak
Ben 2 öğün diye biliyorum ama 1 öğünde yapılıyordur. Her öğün için 1 çk gibi.günde 1 öğün var zaten. yani hem bir öğünde hem 1 günde olmuş oluyor
Ay benGöğüsleri sarkan varmıı ben önemsemezdim evde pek kullanmadım sütyen şimd aldı başını gitti artık morelim bozuldu toparlayıcı istiyorum önerilere açığımmm
Biz dana tadımdayız ama ben hamileyken cam rende almıştım meyveler için. Bi de buharlı pişirici aldım, sırf rahatım için aldım. Haşlama aparatı da iş görür bence.Kızlar iyi akşamlar ek gıdaya geçen bebek anneleri cam rende vs şeyler kullanıyor musunuz doktorumuz bugün bize birer kaşık olmak üzere günde sebze falan önerdi de haşlamak için falan aparat aldınız mı acaba önerileriniz varsa bekliyorum kızlar
Bize doktorumuz 3 gün kuralıyla gidicez dedi. İlk yoğurt, sonra kabak, havuç, patates vb. sebzeler, sonra meyvelere geçeceğiz ama eğer sebzelerden sevmediği olursa araya meyve koyabilirmişiz. Şuan tadım olduğu için sadece 2 çay kaşığı kadar ver sonrasında da 2 çay kaşığı su ver dedi. Yoğurdu bitirdik, çok sevdi. Bakalım darısı diğerlerineay evet ya, ek gıdaya geçenler bize tavsiyelerinizi yazın lütfen. neyle başladınız, ne kadar verdiniz filan. bebeğim hiç hazır değilmiş gibi geliyor bana ama 5 ay da bitti. doktor başlayın derse baya stres olucam
Maşallah kuzumaBen yoğurt ile başladim 3 gün verdim sonra 2 gün kabak 2 gün havuç sonra havuç kabak karışık sonra 2 gün tatlı patates sonra kabak tatlı patetes karışık. Arada normal patates de verdim. Şimdi meyvelere geçtim armut verdim şimdi elma veriyorum sonra avakado ve muz vericem. Sonra yumurta sarısı ve lor peynirine geçicem ve artık öğünlere başlıcam. Ben doktor tavsiyesi almadım kendi edindiğim bilgilerle başladım. Gayet de güzel gidiyoruz şuan 2. Haftamız ve her yediğinden memnun
Ayy ben de aldım tarif kitabı, çok güzel yaBen yoğurtla başladım iki çay kaşığı koydum tabağına yavaş yavaş az az verdim sonra balkabağı havuç patates yeşil kabak elma armut muz verdim bu sırayla şimdi artık karışık veriyorum ama sabah akşam aynı şeyden yiyor farklı şey vermiyorum çarşamba günü doktor kontrolümüz var artık temelli herşey den yemeye başlıcaz tarif kitabı aldım ondan yapıcam bakalım
Ben ilk uykusunu yaptıktan sonra keyfi yerindeyken bir defada vermeyi denedim hep, çok istekli aldı. Sonra normal emme düzenine devam ettik.Ya ek gıdaya başlarken tadımda bir çay kaşığı diyorlar ya o bir gün içinde mi yoksa bir öğünde mi olacak
Ebebekden zeytinyağı aldım ben çay kaşığı yla o gün ki tadımın fazlalığına göre sebzelere koydum hep. Kabızlık Şuan hiç yaşamadım kakası tabi koyulaştı artıkAy benspora da başlayacakken 4.ay atağı vurmuştu bizi. Spor da yok. Burdan toparlanır mı bilmiyorum yaaa çok sarktı
Biz dana tadımdayız ama ben hamileyken cam rende almıştım meyveler için. Bi de buharlı pişirici aldım, sırf rahatım için aldım. Haşlama aparatı da iş görür bence.
Bize doktorumuz 3 gün kuralıyla gidicez dedi. İlk yoğurt, sonra kabak, havuç, patates vb. sebzeler, sonra meyvelere geçeceğiz ama eğer sebzelerden sevmediği olursa araya meyve koyabilirmişiz. Şuan tadım olduğu için sadece 2 çay kaşığı kadar ver sonrasında da 2 çay kaşığı su ver dedi. Yoğurdu bitirdik, çok sevdi. Bakalım darısı diğerlerine
Maşallah kuzumaBiz de buna benzer gideceğiz canım. Kabızlık ya da kakada değişim oldu mu?
Ayy ben de aldım tarif kitabı, çok güzel yayaparken sıkılırım diyordum da şuanda çok hoşuma gidiyor sadece tarife bakmak bile. Sizde kakada değişiklik oldu mu? Kabızlık yaşadınız mı?
Ben ilk uykusunu yaptıktan sonra keyfi yerindeyken bir defada vermeyi denedim hep, çok istekli aldı. Sonra normal emme düzenine devam ettik.
Ben de ayolis diye bi markadan aldım. Sebzelere koyacağım ben deEbebekden zeytinyağı aldım ben çay kaşığı yla o gün ki tadımın fazlalığına göre sebzelere koydum hep. Kabızlık Şuan hiç yaşamadım kakası tabi koyulaştı artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?