2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    254
Ay çok geçmiş olsun. Valla iyi ki sizlere danismisim iyi ki varsınız :* meger ne kadar önemliymis Demir. İyi ki kafama göre bırakmamışim. Zaten benim kabız dediğim şey kabız değilmiş. Eskisi kadar çok kaka yapmıyor sadece. Kabız demek için 1 hafta yapmaması lazımmış. Ya ben arada mama da mı versem acaba? Anne sütü o kadar da harika değil sanki?

Oceani çok duydum ya galiba ona geçerim bende. Bir araştırmak lazım.
Ferrosenol ferrum gibi o kalibrede şeyler kullanıcaz dio ocean demiri yukseltmiyor dio. Gelen hasatalarda gördüğü kadarıyla aileler ocean kullanıyo adı var diye ama demiri yukseltmıyor dedi.

Evet ya. Cidden çok iyi anlıyorum seni. Benimki de 2 ay neredeyse hiç emmedi asla izin vermedi. Kendimi tuhaf hissetmiştim sureklu çocuğa mememi uzatınca. 3.ay az biraz emdi. 4.ayda biraz daha çok ama yine kafasına göre. Bence teklif etmeye devam et sütün oldukça. Süt biterse de napalim canım herkes sutle mi besliyor biz elimizden geleni yaptık yani. Kimse de bu gruptakiler kadar uğraşmıyor çocuğu için. Mama ek gıda filan veririz. Bağışıklık, sağlık vs hep genetik şans bana göre. Hayatında 1 tane sigara içmeyen adam kanserden gidiyor, lokomotif gibi sigara içene hiçbir şey olmuyor. Biz önlem alalım ama gerisi nasip. Sen yine süt varken vermeye çalış, sağmaya çalış. Elinden geldigince işte.

Bizim doktor kesinlikle ocean kullanmıcaz dedi
AA neden peki?
Ya ben şöyle bir şey de duydum. Onu sizden mi duydum başkasından mı hatırlamıyorum ama sağlık ocağında bir doktor şey demiş "verdiğimizi ile aynı şey ama insanlar para verip özel alınca daha iyi sanıyor" bunu d vitamini için duydum sanırım. Öyle bir durum mu?

Ferrosenol ferrum gibi o kalibrede şeyler kullanıcaz dio ocean demiri yukseltmiyor dio. Gelen hasatalarda gördüğü kadarıyla aileler ocean kullanıyo adı var diye ama demiri yukseltmıyor dedi.
Ferrosanol ferruma başlamışti eltimin oğlu da ve şimdilik memnundu. 9 Aylık oldu onunki de.

D vitamininde ocean kullanıyoruz o iyi. Ama demirde cok katı

Ah ah ya var ya iyi bir doktor bulamadım ki şu memlekette sorayım danışayım. Ne dee gözüm kapalı yapayım. Sizin doktorlardan öğreniyoruz bilgileri djdjd
Valla ben doktor aramıyorum pek kardeşim cocuk doktoru. Hastaneye gidiyorum herkes cocuk doktoru bebek cocuk hemşiresi onlarla oturup kalkınca hep bizde macera aramıyoruz

anne sütü birkaç yönden harika bence ama yeterli olmayan yerlerde takviye ile destekliyoruz. sen bilirsin tabii. mama da versen ondaki demir yeterli olur mu bilemedim. demir ilaçları tuvaleti illa ki etkiliyor ya. benim tecrübem bu. hepsi boyamıyor ama hepsi ya ishal ya kabızlık, birinden birini etkiliyor

Tanıdığınız fiyatı uçmayan online görüşebileceğimiz doktor tanıdığınız var mı en azından ek gıdaya geçişi konuşayım
Bursa'da Oğuzhan durmaz var çocuk doktoru ve nefroloji uzmanı. Takipli hastaları da var ama biz nefroloji için gitmiştik kendisine ve çok memnun kalmıştık. Online görüşme de yapıyor olması lazım bildiğim kadarıyla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…