2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    254
Diyetisyen görümcem istedigin sütten mayala demiş günlük süt aramanıza grek yok anlamında. Kendinize yapar gibi yapıp verebilirsin dioo.
Bende tanıdık birisinden süt alıyorum o şekilde yapıp vermeyi düşünüyorum kendimize nasıl yapıyorsam öyle yapacağım sadece onun için minik cam kavanozlara yapacağım

mendilde ezip mendili mi sürdün ağzına canım? ben de yağ yapsam diyordum fırsatım olmadı

mendilde ezip mendili mi sürdün ağzına canım? ben de yağ yapsam diyordum fırsatım olmadı
Evet mendilde ezdim iyice tabi mendil bayağı leke oluyorda gözden çıkardım zaten mendilimiz ince pamuklu bir şeydi ama penye gibi kalın olanlardan değil. Bende yağ yapacağım en kısa zamanda

Evet mendilde ezdim iyice tabi mendil bayağı leke oluyorda gözden çıkardım zaten mendilimiz ince pamuklu bir şeydi ama penye gibi kalın olanlardan değil. Bende yağ yapacağım en kısa zamanda
Tatlı baya kokusu da çok güzel hiç zorlanmadım verirken şimdiye kadar

ben de deneyeyim bunu ya. mendili ağzına sokup duruyor zaten. ama bu diş çıkarma olayı bu kadar hızlı olmuyormuş onu anladım. ben bu kadar huysuzluğa 2 güne çıkacak herhalde diyordum. gelen giden yok. gece uykumuz gitmişti gündüz de nanay oldu 2 gündür

Tam 1 ml veriyorum öyle yazmışlar üstüne
Bize doktorumuz 6 aylık olana kadar 0.5 ml olacak şekilde sonra 1 ml olarak vermemizi söylemişti. İlk kullandığımız dönem 2 3 gün kadar kaka yapması zorlaştı ama başka sorun yaşamadık. Doktor kakada renk değişiminin bu ilaç boyalı olmadığı için olmayacağını söyledi. Diğer demirlerde yan etkinin çok fazla olduğunu bunda olmadığını söyleyerek yazmıştı

Gündüz uykuya çok direniyor artık benimki zaten 40 dakika uyuyor ona da yarım saat ugrasıyorum

Ben de hep teklif ettim ama mümkün değil almadı yani kendini öksürte öksürte ağladı hep hala sağıyorum bakalım nereye kadar yeteceğim evladıma çok zor öyle zor ki zaten annelik inanılmaz yorucu bir de böyle problemler olunca insan daha çok yoruluyor

Evet içeriği temiz ama galiba devletin verdiği daha etkiliymiş bilmiyorum ben kullanmaya devam edicem

Regl olacakmışım gibi inanılmaz ağrım var özellikle sol tarafta ama olmuyorum geçen aylarda da hafif ağrılar oluyodu ama hiç böyle değildi

Bana sağlık ocağı vermişti. Sizinki ne? Şu koku ve renk olayı çok sinir bozucu. Daha iyisi varsa değiştirmek istiyorum

Aaa bu da yeni bilgi o zaman başka yiyecekle karıştırmak lazım. Aslında bu sabah denedim karıştırmayı ama onu sevmedim. Zavallı çocuğum daha uzun süre işkence çekti. Tek seferde pit diye şırınga ile vermek daha iyiydi.

Oceani çok duydum ya galiba ona geçerim bende. Bir araştırmak lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…