- 31 Aralık 2023
- 791
- 705
- 23
- 30
Oceani çok duydum ya galiba ona geçerim bende. Bir araştırmak lazım.
Canım ben oğlumu hem profesöre hem doçente hem de devlette takipli doktora götürüyorum hepsi de Ocean önerdi demir olarak. Belli bir anemisi yoksa ferrum tarzı ilaçlar gereksiz ekstra kimyasal alımı dedi. Ki anne sütünü alan bebeklerde de ilk etapta anemiye rastlamayız 1 yaştan sonra bunu kontrol ederiz dedi. Ben doktorlarıma güveniyorum Ocean kullanıyorum ne kadar az kimyasal o kadar iyi benceAy çok geçmiş olsun. Valla iyi ki sizlere danismisim iyi ki varsınız :* meger ne kadar önemliymis Demir. İyi ki kafama göre bırakmamışim. Zaten benim kabız dediğim şey kabız değilmiş. Eskisi kadar çok kaka yapmıyor sadece. Kabız demek için 1 hafta yapmaması lazımmış. Ya ben arada mama da mı versem acaba? Anne sütü o kadar da harika değil sanki?
Temiz parmağınızla direk diş etlerine masaj yaparak sürün diyor doktorlarDişlere di mi? Nasıl uygulanır peki o yağ?
Teşekkür ederim deniyim ben de. Bu aralar gerçekten ekstra huzursuz.Temiz parmağınızla direk diş etlerine masaj yaparak sürün diyor doktorlar
Osman gönülal online danışmanlık veriyor numarasını paylaşabilirim istersen?Tanıdığınız fiyatı uçmayan online görüşebileceğimiz doktor tanıdığınız var mı en azından ek gıdaya geçişi konuşayım
Direkt parmakla sürüyoruz galiba öyle biliyorum benDişlere di mi? Nasıl uygulanır peki o yağ?
Çüş online tek görüşmesi 3 bin miymiş? PiiiiiOsman gönülal online danışmanlık veriyor numarasını paylaşabilirim istersen?
Farklı paketler var. Tek görüşme 3000 ₺
Wellcare ve ocean nerdeyse aynı içeriğe sahip güvenle kullanabilirim o zamanCanım ben oğlumu hem profesöre hem doçente hem de devlette takipli doktora götürüyorum hepsi de Ocean önerdi demir olarak. Belli bir anemisi yoksa ferrum tarzı ilaçlar gereksiz ekstra kimyasal alımı dedi. Ki anne sütünü alan bebeklerde de ilk etapta anemiye rastlamayız 1 yaştan sonra bunu kontrol ederiz dedi. Ben doktorlarıma güveniyorum Ocean kullanıyorum ne kadar az kimyasal o kadar iyi benceFerrum içeriğinde titanyum dioksit tarzı bir madde varmış o da kabızlık yapıyormuş bu arada bir de sarı kırmızı renkler de varmış o da boyama yapıyormuş. Bilmiyorum dediğim gibi ben doktoruma güveniyordum zaten başka 2 doktorla da ekstra onaylattım.
Denediniz mi işe yarıyo mu?Direkt parmakla sürüyoruz galiba öyle biliyorum ben
Uzun süre adet görmeyince ağrı şiddetli oluyor adetin sökülünce rahatlarsınRegl olacakmışım gibi inanılmaz ağrım var özellikle sol tarafta ama olmuyorum geçen aylarda da hafif ağrılar oluyodu ama hiç böyle değildi
Daha denemedim ama bence olmamış ya karanfil aroması hiç gelmiyo denedim. Galiba karanfili kırmak lazımDenediniz mi işe yarıyo mu?
Bakalım ne zaman olcamUzun süre adet görmeyince ağrı şiddetli oluyor adetin sökülünce rahatlarsın
Ezip karıştırınca çok daha iyi geçer dediğin gibi aroması :)Daha denemedim ama bence olmamış ya karanfil aroması hiç gelmiyo denedim. Galiba karanfili kırmak lazım
Çok pahalı değil mi ya ben en son Medipol‘e 1200 TL ödüyordum. Ki yani online sonuçta çok uzun süreceğini sanmıyorum ya da çok ilgileneceğiniÇüş online tek görüşmesi 3 bin miymiş? Piiiii
Tanıdığınız fiyatı uçmayan online görüşebileceğimiz doktor tanıdığınız var mı en azından ek gıdaya geçişi konuşayım
Fiziki muayene etmeyen kimseye online boyle para vermem şahsen yaniÇüş online tek görüşmesi 3 bin miymiş? Piiiii
Yok ya hiçbir tazyiği yok sıkıyorsun bitiyor hiç rahatsızlık görmedimPuf biraz tazikli geliyo ya rahatsız eder diye vermedim bide bizimki hemen tükürüyo. Cıkarıyo. Kaşıkla vermeye başladımki cıkardıgını toplayıp geri veriyorum
Bacım 5. Ay muayenesine götürdüm. Ek gıda sordum. Sütün yetene kadar emzir ek gıdaya gerek yok sadece su ver dediler. Geçen kakasında kan gördüm acile gittik memenden kan çektiği içindir dediler. Dedim mukuslu bak kakası jöle gibi. Doktor dedi ki hasta çocuk böyle olmaz hiçbir şeyi yok.Fiziki muayene etmeyen kimseye online boyle para vermem şahsen yanibebek muayenesinde de bence onemli olan fiziki muayene. Cocuk gelişim basamaklarına uygun ilerliyor mu. Fiziksel olarak rahatsızlıgı var mı. Bunlar online anlaşılacak şeyler değil. Ek gıda için de bence danısmanlıga gerek yok. Gerçekten herkes aynı şeyi söyluyor yapıyor.
Bende bi proşür var aslında ama buraya yükleyemedim
Çok pahalı değil mi ya ben en son Medipol‘e 1200 TL ödüyordum. Ki yani online sonuçta çok uzun süreceğini sanmıyorum ya da çok ilgileneceğini
Ben de aynı fikirdeyim çocuğu görmüyo bile neye bu kadar para ödüyorum yani soru sormak için miFiziki muayene etmeyen kimseye online boyle para vermem şahsen yanibebek muayenesinde de bence onemli olan fiziki muayene. Cocuk gelişim basamaklarına uygun ilerliyor mu. Fiziksel olarak rahatsızlıgı var mı. Bunlar online anlaşılacak şeyler değil. Ek gıda için de bence danısmanlıga gerek yok. Gerçekten herkes aynı şeyi söyluyor yapıyor.
Bende bi proşür var aslında ama buraya yükleyemedim
Yani ben diger hamileligimdede kullandım aynısını oradan biliyorumYok ya hiçbir tazyiği yok sıkıyorsun bitiyor hiç rahatsızlık görmedim
Yetişkin olan farklıdır bence bebekler için olanda niye tazyik olsunYani ben diger hamileligimdede kullandım aynısını oradan biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?