2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    254
Oceani çok duydum ya galiba ona geçerim bende. Bir araştırmak lazım.

Canım ben oğlumu hem profesöre hem doçente hem de devlette takipli doktora götürüyorum hepsi de Ocean önerdi demir olarak. Belli bir anemisi yoksa ferrum tarzı ilaçlar gereksiz ekstra kimyasal alımı dedi. Ki anne sütünü alan bebeklerde de ilk etapta anemiye rastlamayız 1 yaştan sonra bunu kontrol ederiz dedi. Ben doktorlarıma güveniyorum Ocean kullanıyorum ne kadar az kimyasal o kadar iyi bence Ferrum içeriğinde titanyum dioksit tarzı bir madde varmış o da kabızlık yapıyormuş bu arada bir de sarı kırmızı renkler de varmış o da boyama yapıyormuş. Bilmiyorum dediğim gibi ben doktoruma güveniyordum zaten başka 2 doktorla da ekstra onaylattım.

Tanıdığınız fiyatı uçmayan online görüşebileceğimiz doktor tanıdığınız var mı en azından ek gıdaya geçişi konuşayım
Osman gönülal online danışmanlık veriyor numarasını paylaşabilirim istersen?
Farklı paketler var. Tek görüşme 3000 ₺

Wellcare ve ocean nerdeyse aynı içeriğe sahip güvenle kullanabilirim o zaman

Ben karanfilli Türk kahvesi fincanının dibiyle ezdim Parmağımla değil de silikon diş fırçalı var böyle parmağa geçirilen şekilde ondan kullandım. Ama ben en çok dentinox Fayda anında çocuğu rahatlatıyor

Tanıdığınız fiyatı uçmayan online görüşebileceğimiz doktor tanıdığınız var mı en azından ek gıdaya geçişi konuşayım

Çüş online tek görüşmesi 3 bin miymiş? Piiiii
Fiziki muayene etmeyen kimseye online boyle para vermem şahsen yani bebek muayenesinde de bence onemli olan fiziki muayene. Cocuk gelişim basamaklarına uygun ilerliyor mu. Fiziksel olarak rahatsızlıgı var mı. Bunlar online anlaşılacak şeyler değil. Ek gıda için de bence danısmanlıga gerek yok. Gerçekten herkes aynı şeyi söyluyor yapıyor.
Bende bi proşür var aslında ama buraya yükleyemedim

Bacım 5. Ay muayenesine götürdüm. Ek gıda sordum. Sütün yetene kadar emzir ek gıdaya gerek yok sadece su ver dediler. Geçen kakasında kan gördüm acile gittik memenden kan çektiği içindir dediler. Dedim mukuslu bak kakası jöle gibi. Doktor dedi ki hasta çocuk böyle olmaz hiçbir şeyi yok.

Bugün buharda haşlama aparatı aiparişi verdim kendi kendime başlamak iste iyorum tadımlara ama geç kalmak da istemiyorum

Çok pahalı değil mi ya ben en son Medipol‘e 1200 TL ödüyordum. Ki yani online sonuçta çok uzun süreceğini sanmıyorum ya da çok ilgileneceğini
Ben de aynı fikirdeyim çocuğu görmüyo bile neye bu kadar para ödüyorum yani soru sormak için mi uçmuş biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…