2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Ay geçmiş olsun geip olayı kötü olmuş Dün gece ben de ilk defa tamam ugumazsa uyumasın desim aldım salona götürdüm. O kadar uykusuzdum ki telefona bile bakamadım. Her şey çok yolundaymış gibi yine memem tıkandı ağlıcam gerçekten.

Hani 4. Aydan sonrası kolaydı

O Kadar sinir oluyorum ki bebek uyuyunca sen se uyu diyenlere. Ben uyursam evi bok götürür. Ayrıca yarım saat uyuyo zaten gündüz uyuyup uyanmak daha çok başımı ağrıtıyo.

ay gerçekten bi o eksikmiş nasıl oldu şimdi geçti mi

O Kadar sinir oluyorum ki bebek uyuyunca sen se uyu diyenlere. Ben uyursam evi bok götürür. Ayrıca yarım saat uyuyo zaten gündüz uyuyup uyanmak daha çok başımı ağrıtıyo.
hehhhh işte bunu asla anlatamıyorum ya. oldum olası gündüz uyuması sevmem bir de gündüz uyuyunca iyice serseme dönüyorum. Asla gece uykusunun dinlenme hissini vermiyor. akşama kadar baş ağrısı çekiyorum bi de üstüne :/

Yook taş gibi ikisi de aşırı dolmuş. Dün bütün gün sönmüş balon gibiydi ne oldu anlamadım çok ağrıyo
adet döneminde oluyor bende bu dengesizlik. bir süt çekilmiş gibi oluyor, sonra da birden aşırı doluyor falan. adetli misin ya da olacak mısın acaba?

Yani bence aslında tam olarak öyle değil. Bize söylenen devit 3’ün içeriğinde bha ve ayçiçek yağı var. Ocean içeriğinde zeytinyağı var koruyucu vs yok dolayısıyla daha iyi olduğunu düşünerek kullanıyoruz
Bioderma mavi kapaklı olanı almıştım ama beyaz kapaklı olan mükemmelmiş ya. Yapısı bile belli yoğun. Onu al mutlaka
La roche kullanıyordum nemlendirmek için ama yeterli gelmiyordu bioderma iyiyse ondan deneyeyim ben de

Bugün brnde bittim valla çok fenaydı gece 1 buçukta ne zorluklarla uyuttum. Uyuyor geri aciyo gözünü ağlıyor 10 kere oldu böyle belki. Gece de sürekli uyandı durdu
Gece kaç kere uyandığını sayamıyorum artık. 2 gündür böyle. Bazen koyduğum gibi ağlıyor bazen 10 dk bazen yarım saat. Çıldırma noktasındayım

Rotadan sonra altta bir alerji durumu varsa genellikle tetikleniyor ve belirti gösteriyormuş. Biz alerji sebebiyle zaten rota yaptırmadık. Ama alerjik belirti gösterenler de 2. Dozu yaptırmayabiliyorlarmış. Mutlaka çocuk doktorunuzla görüşün bu durumu. Benim bebeğim alerjik ancak alerji balgamla ilişkilendirilmiyor diye biliyorum. Alerji yapan bir şey tükettiğimde hapşırık - öksürük oluyor. Bağırsak gurultusu ve gürültülü kaka yapma da alerji belirtisi maalesef

adet döneminde oluyor bende bu dengesizlik. bir süt çekilmiş gibi oluyor, sonra da birden aşırı doluyor falan. adetli misin ya da olacak mısın acaba?
Adet olacakmışım gibi oldum ama olmadım geçen aylarda da böyle olmuştu. Aaaaaaa acaba o yüzden mi oluyo tıkanma

Vücudunda döküntü var diye götürdüğüm gün rotanın 2. Dozunu yaptı 1 hafta sonra besin alerjisi dedi beni diyete soktu. Başka doktora gittik besin alerjisi değil dedi diyeti bozdurdu gerçekten de nemlendirmeyle geçmeye başladı döküntüler. Ben şimdi bu kadına nasıl güveneyim ki doğduğundan beri takipli diye değiştirmek istemedim ama bir daha gitmicem.

Adet olacakmışım gibi oldum ama olmadım geçen aylarda da böyle olmuştu. Aaaaaaa acaba o yüzden mi oluyo tıkanma
Bana da süt incisi oldu dün akşam. Sabaha karşı patlattı kızım. Az su içmiştim, az sağmıştım. Suyu az mı içtiniz?

Aslında özellikle proktokolit yani bağırsak tepkili alerjilerde (kanlı-mukuslu kaka) önerilmiyor. Ama bizim cilt döküntümüz olduğunda hem nemlendirme hem de süt ürünlerini kesme hem de kortizonlu kremle rahatlama olmuştu bebeğimde. O zaman rotayı yaptırmayı düşünmüştüm. bir iki kez kanlı kaka yapınca vazgeçtik rota aşısından.

Bana da süt incisi oldu dün akşam. Sabaha karşı patlattı kızım. Az su içmiştim, az sağmıştım. Suyu az mı içtiniz?
Belki de az içtim hiç farkında değilim. Ay süt incisi çok can yakıyo ya bir kez olmuştu bende de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…