- 18 Ocak 2024
- 224
- 188
- 23
- 27
Bende canım bende bütün bu düşündüklerini ve yaşadıklarını yaşıyorum ama suçlu hissettiğim noktada eşim ile kendi hayatım hakkında kıyasa giriyorum sonrasında kızımın fazla uyuduğunda ya da uslu durduğunda hep özlediğimi görüyorum. Böyle böyle kendimi rahatlatıyorum bendeEn çok kendimle baş başa vakit geçirmeyi ve kesintisiz uyumayı özledim… bunu düşünürken kendimi çok suçlu hissediyorum ama düşünmeden de edemiyorum
Aynen bizde de böyle tüm yöntemleri denedim işe yaramıyor. Gözümü açamıyorum ama emziriyorum. Saat başı ayaktaydıkGirip aynı şeyleri yazacaktım ya çok kötü bizde de durum. Gece 3 te ağlayarak uyanıyo sanki sabah olmuş gibi ayılıyo bir de. Üçten önce ve sonra da defalarca uyanıyo tabi. Uyanıp dönüyor kuzum bir de tatlı. Ana kucağında sallıyoruz olmuyo meme olmuyo yatırıyorum yanıma memeyi veriyorum olmuyor. Bitmeyecek mi bu atak ya.
Ay benim de ya herkes anca fikir verip beni suçluyoruykusuzluk bitiriyor beni.... o kadar haklı bir cümle ki. kimse de halimden anlamıyor. gündüz uyu dinlen diyorlar. gündüz de yapılacak işler yokmuş gibi. ayrıca gündüz sanki saatlerce uyuyor mu? sabahtan akşama kadar ev işi, yemek vs yapayım hiçbiri böyle yormaz ama gece uykumu alamadığımda ölü gibi oluyorum. uykusu düzelsin tüm gün onunla oynasam da yorgun olmuyorum ama yeter ki gece uyusunbugün gece 3 buçukta artık aldım tummy time falan yaptırdım, oyun oynadık bi saat. sonrası da kör topal uyudu
Valla hiç inanmıyorum ya artıkHani 4. Aydan sonrası kolaydı
Ya diyelim ki iş yapmadık uyuduk diyelim, yarım saat uyuyup kalksak neye yarayacak, dediğin gibi sadece baş ağrısıO Kadar sinir oluyorum ki bebek uyuyunca sen se uyu diyenlere. Ben uyursam evi bok götürür. Ayrıca yarım saat uyuyo zaten gündüz uyuyup uyanmak daha çok başımı ağrıtıyo.
İster istemez o kıyası ben de yapıyorum. İş için de olsa dışarı tek başına çıkabilmek, arkadaşlarınla sakince 1-2 saat kahve içebilmek filan bizler için ne büyük lüks ama onların normali. Bi de gelince yorgunum diyor cidden tepem atıyor benim. Bazı şeyler hiçbir zaman eskisi gibi olamayacak ve bunu kabullenmek çok zor ya bence.. Ben bebeğimin hiçbir anını kaçırmadığım, mis kokusunu içime çeke çeke oturduğum için çok şanslı hissediyorum kendimi, onunla olmaktan da çok mutluyum ama özlediğim ve özendiğim çok şey varBende canım bende bütün bu düşündüklerini ve yaşadıklarını yaşıyorum ama suçlu hissettiğim noktada eşim ile kendi hayatım hakkında kıyasa giriyorum sonrasında kızımın fazla uyuduğunda ya da uslu durduğunda hep özlediğimi görüyorum. Böyle böyle kendimi rahatlatıyorum bende
Kızlar benim bu kabak denemem vardı ya videosunu çekmiştim. Kardeşimde hocasına göstermiş. Tamamen normal bulmuş. Böyle başlıycaz zaten demişKızlar ben ek gıda olayına başlamıs sayılmam cünkü gecen bi gün portakal koklattım kendinden gecti sanki nöbet gecirir gibi titredicuma günü yoğurt koklattım öğürdüüü. Bu sabah kabak haşladım zeytinyağıyla oioisi mama sandalyesi tam teçhizat lakiiinnn sanki tavuguna kışş dedik. Sanki anasını kaçırdık. Sanki oyuncaklarını toplayıp yaktık. Sanki poposunda kaka 3 gun beklettik. Sanki kakanı kendin temzle dedik gibi bi öğürmeler kızmalar Tiksinmeler tükürmeler
Eski diziler ne güzelmiş yaben de kulaklık takıp yaprak dökğmü izliyorum
Asla anlamıyorlar eşimin iş değişimi gibi birleri oldu 3-4 aydır fazla çalışıyor yoruluyor akşam eve geliyor çocukla max 1 saat vakit geçiriyor o da yarısı zaten benim yanımda durarak geçiyor o sırada yine evle uğraşıyorum ve ben yoruluyorum vs dediğimde hemen mızırdanıyorsun evde yarım saatte olsa uzana biliyorsunlara başlıyor tamam ben yapabiliyorum ama çocuğun uyanık olduğu 1 buçuk saat benim 4-5 saatlik enerjimi yiyor zaten. dışarı çıktığımda çocuk benimle kendi çıktığında rahat onların hayatında değişen tek şey arada uyku fedakarlıkları, günlerinin max 1 buçuk saati bebekle oynamaları ve arada mama vs ihtiyaçlarını almak.İster istemez o kıyası ben de yapıyorum. İş için de olsa dışarı tek başına çıkabilmek, arkadaşlarınla sakince 1-2 saat kahve içebilmek filan bizler için ne büyük lüks ama onların normali. Bi de gelince yorgunum diyor cidden tepem atıyor benim. Bazı şeyler hiçbir zaman eskisi gibi olamayacak ve bunu kabullenmek çok zor ya bence.. Ben bebeğimin hiçbir anını kaçırmadığım, mis kokusunu içime çeke çeke oturduğum için çok şanslı hissediyorum kendimi, onunla olmaktan da çok mutluyum ama özlediğim ve özendiğim çok şey var
Canım bu arada ben de bugün kabak tattırdım ve hiç beğenmedi, öğürdü, ağladıKızlar benim bu kabak denemem vardı ya videosunu çekmiştim. Kardeşimde hocasına göstermiş. Tamamen normal bulmuş. Böyle başlıycaz zaten demişyani işte birazda önerilerde bulunmuş mesela havuç tadımı yaptıktan sonra akşama havuçla kabak karıştırıp versin falan demiş hepimizin bildigi şeyler tabi. Bu arada yogurt olayı daha basarılı gecti. En azındna yedi bugun 2 mama kaşıgı koymustum yedi
Kesinlikle her cümlene katılıyorum. Anlamaları da mümkün değil bizim kadarını yapabilmeleri de.. ama bunu onlara anlatmak zor. Dün arkadaşıyla konuşmuş, ben senin kadar bakmıyordum demiş onu söylüyor bana. Lütuf gibi yapılması çok sinir bozucu ama annelere neden fedakar dendiğini yaşayarak öğreniyoruzAsla anlamıyorlar eşimin iş değişimi gibi birleri oldu 3-4 aydır fazla çalışıyor yoruluyor akşam eve geliyor çocukla max 1 saat vakit geçiriyor o da yarısı zaten benim yanımda durarak geçiyor o sırada yine evle uğraşıyorum ve ben yoruluyorum vs dediğimde hemen mızırdanıyorsun evde yarım saatte olsa uzana biliyorsunlara başlıyor tamam ben yapabiliyorum ama çocuğun uyanık olduğu 1 buçuk saat benim 4-5 saatlik enerjimi yiyor zaten. dışarı çıktığımda çocuk benimle kendi çıktığında rahat onların hayatında değişen tek şey arada uyku fedakarlıkları, günlerinin max 1 buçuk saati bebekle oynamaları ve arada mama vs ihtiyaçlarını almak.
Bu çiğ süt canım. Günlük pastörize süt yazması gerekiyor. Ekliyorum fotoğrafınıYa kızlar ben günlük süt alıcam da bahsettiğiniz günlük süt bu muydu?
Aynı şeyleri yaşıyoruz kızlar. Ben en çok kilo konusunu halledemedim sürekli abur cubur yiyorum. Kafa dinlemek içinde ben birazdaha çocuk büyüsün yaz gelsin eşime bırakıp çıkacağım gerçi haftasonu izninde kimle çıkarım bilmem ama gidip avm de vaffle yer gelirimİster istemez o kıyası ben de yapıyorum. İş için de olsa dışarı tek başına çıkabilmek, arkadaşlarınla sakince 1-2 saat kahve içebilmek filan bizler için ne büyük lüks ama onların normali. Bi de gelince yorgunum diyor cidden tepem atıyor benim. Bazı şeyler hiçbir zaman eskisi gibi olamayacak ve bunu kabullenmek çok zor ya bence.. Ben bebeğimin hiçbir anını kaçırmadığım, mis kokusunu içime çeke çeke oturduğum için çok şanslı hissediyorum kendimi, onunla olmaktan da çok mutluyum ama özlediğim ve özendiğim çok şey var
Kilo benim de canımı sıkıyor. Bu aya kadar hep yediğimi eritmiştim, emzirirken verirsin diyorlar ya öyleydi. Bu ay az mı emiyor, süt mü azaldı ne olduysa güm diye göbeğim çıktı. Ekmeği kestim, abur cuburu azaltmaya çalışıyorum da evde de bi yeme keyfim var başka da bişey yapmıyorum diye kendimi avutul yiyorumAynı şeyleri yaşıyoruz kızlar. Ben en çok kilo konusunu halledemedim sürekli abur cubur yiyorum. Kafa dinlemek içinde ben birazdaha çocuk büyüsün yaz gelsin eşime bırakıp çıkacağım gerçi haftasonu izninde kimle çıkarım bilmem ama gidip avm de vaffle yer gelirim
Bu videoda bahsettikleri araştırmayı eşim atmış da bana altındaki yoruma çok güldüm. Direk onu gönderdim
Aslında video testesteron kaygısının ne kadar anlamsız oldugunu soyluyoBuna benzer bi videoyu eşim atmış da bana altındaki yoruma çok güldüm. Direk onu gönderdim
Evet evet videodaki araştırmayı atmış da eşimAslında video testesteron kaygısının ne kadar anlamsız oldugunu soyluyo
Ay inşallahh yaaaEvet evet videodaki araştırmayı atmış da eşimbu adam gibi bahane üretmeden bakabilseler keşke
Okeydirr sağollBu çiğ süt canım. Günlük pastörize süt yazması gerekiyor. Ekliyorum fotoğrafın
İster istemez o kıyası ben de yapıyorum. İş için de olsa dışarı tek başına çıkabilmek, arkadaşlarınla sakince 1-2 saat kahve içebilmek filan bizler için ne büyük lüks ama onların normali. Bi de gelince yorgunum diyor cidden tepem atıyor benim. Bazı şeyler hiçbir zaman eskisi gibi olamayacak ve bunu kabullenmek çok zor ya bence.. Ben bebeğimin hiçbir anını kaçırmadığım, mis kokusunu içime çeke çeke oturduğum için çok şanslı hissediyorum kendimi, onunla olmaktan da çok mutluyum ama özlediğim ve özendiğim çok şey var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?