- 19 Temmuz 2023
- 1.914
- 2.654
- 63
Bioderma Atoderm Intensive Balm 500 mlBiodermanın hangi losyonunu acaba link atar mısınız
Bende bunu kullanıyorum . özellikle alerjik bebeklerin cildine çok iyi geliyorBioderma Atoderm Intensive Balm 500 ml
Çok memnun kaldım mavi kapaklıyı almıştım bilmeden o böyle yoğun değil
BunuYüz için hangi nemlendiriciyi kullanıyorsunuz
EvetAyaklar çıktı mı dışarı ?
Ama destekli oturuyorlar ya daha bilemedim o yüzden ama pusette de yarıya kadar kaldırıyor kendiniBen de aynısını soracaktım. Oturmaya başladıkları için normal bebek arabasına geçebiliriz bence
bugün artık mustelanın stelatopiasını aldım, daha kullanmadım. bakalım işe yarayacak mı ağız kenarı ve alnındaki kuruluklara. ama yorumları baya iyiydiYüz için hangi nemlendiriciyi kullanıyorsunuz
Benimkinin ne beslenme aralıkları uzadı, ne de uykusundan vazgeçti. Hala 3 saatte bir besleniyor ve gündüz 4 uyku yapıyor.bi de osman gönülal'ın 5 aylık bebekler hakkındaki videosunu izledim. günde 2 uyku öneriyor sadece ve uyku aralıkları da en az 3 saat filan. benim oğlum 2 saati geçince gözler kızarmaya başlıyor ve en az 3 kere uyuyor gündüz. 2'ye düşen var mı aranızda? gece uykusunun bozulma sebebi acaba gündüz fazla uyuması mı diye düşünmeye başladım
Bizde de aynı çarşamba günü beş aylık olacak iki saat uyanıklığa yeni çıktı bir buçuk saatti on gün önce filan. Üç saate uzarsa durmuyor huzursuzlanıyor hemen iki saat dolunca. Gece uykuları bizimkinin de bozuk bence biyolojik saatleri bize yol gösteriyor süreç içerisinde her bebeği aynı kalıba sokmaya çalıştıkça stres oluyoruz :)bi de osman gönülal'ın 5 aylık bebekler hakkındaki videosunu izledim. günde 2 uyku öneriyor sadece ve uyku aralıkları da en az 3 saat filan. benim oğlum 2 saati geçince gözler kızarmaya başlıyor ve en az 3 kere uyuyor gündüz. 2'ye düşen var mı aranızda? gece uykusunun bozulma sebebi acaba gündüz fazla uyuması mı diye düşünmeye başladım
Yaaa ama uyumayınca da içinizden geçiyor ya. Hanimuyuyuncada uzun uyumuyo yarım saat 40 dk ama uyumadı mı deccalllbi de osman gönülal'ın 5 aylık bebekler hakkındaki videosunu izledim. günde 2 uyku öneriyor sadece ve uyku aralıkları da en az 3 saat filan. benim oğlum 2 saati geçince gözler kızarmaya başlıyor ve en az 3 kere uyuyor gündüz. 2'ye düşen var mı aranızda? gece uykusunun bozulma sebebi acaba gündüz fazla uyuması mı diye düşünmeye başladım
İmkansız 3 saat uyanık kalması hiç uyumadan 2 saat 15 dk rekorumuzbi de osman gönülal'ın 5 aylık bebekler hakkındaki videosunu izledim. günde 2 uyku öneriyor sadece ve uyku aralıkları da en az 3 saat filan. benim oğlum 2 saati geçince gözler kızarmaya başlıyor ve en az 3 kere uyuyor gündüz. 2'ye düşen var mı aranızda? gece uykusunun bozulma sebebi acaba gündüz fazla uyuması mı diye düşünmeye başladım
Sağol canım bakayımAklıma sen geldin ücretsizmişCucuthecatt
Sağol canım emek verip uzun uzun yazmışsın işe de yarar muhtemelen bu söylediğin ama her şeyi de biz düşünüp planlamayalım ya biraz da onlar düşünsün benim kafam yeterince dolu zatenCucuthecatt valerianka kızlar hepinizi etiketleyemedim ama belki faydam dokunur. Birbirimizi en iyi biz anlarız anne olarak. Çocuksuzlar bizi anlamaz bekarlar evlileri. Lütfen eşlerinizdende anlamalarını beklemeyin. Anlatmayın. Sorumluluk verin tatlı tatlı. Alan açın birbirinize. Detaylandıracağım kısaca istersen kendimden daha çok örnek veririm. Kıyas yapmıyorum nolur beni yanlış anlamayın isterim ki yarım saat nefes alın. Eşinizi övün. Canım sen çok güzel alt değiştirirsin ya pijamasını giydirsene bende o ara duşa gireyim bak mamasıda hazır peşine içirirsin gibi. Kahvemi içmek istiyorsunuz aşkım 10 dakka gezdirsene şunu rahat içeyim ben alacağım zaten sende rahatça maçını izlersin gibi. Ben doğumdan itibaren eşime çocuğun herşeyini yaptırıyorum. Çok ağlattı. Yanlış giydiriyor ama sesimi çıkarmadım. Uyutamasa bile bendede aynı ya çok güzel uyutuyorsun diyorum. Emzirme dışında herşeyi yapıyor. O yüzden çocuk bakmak zor olduğu için izin gününde evi toplar çocuğa sen bak der çakallıktan :) gece uyur işe gidiyorum ben der ellemem acil bşşey olmadığı sürece. Hatta ara ara ayrı yatıyor horluyormuşum uyandırmak istemiyormuş. Tatlı tatlı bekarmısın olummm sen boşanma sebebi gelme istememm diyip takılıyorum o gece geliyor yine gidiyor. Maçları oluyor ben ilgileniyorum çocukla rahat izlesin diye evle mutfakla işim varsa sen bak diyorum. Kızım 20 günlükken maça gitti eşim inanır mısınız kızmadım. 2. Kez gitti ona da kızmadım. 3. Ye yeltendi almamış bilet alsaydın zaten çöptü bileti yedirirdim bokunu çıkarma sende bi gece sana bırakırım patates olursun 4 ay feleğin şaşar sus otur aşağı diyorum gülüyor. Bu süreçte çok değişiyorlar evden uzaklaşmaya yer arıyorlar eşimin çevresinden çok var eve gitmek istemiyorum halısaha yap çocukla sıkıldım diyen. Kimse eşine yardım etmiyor diye anlatır eşim evet canım sen mükemmelsin ama onlar yanlış yapıyor kızımızz sana düşkün olucak diyorum. Ayy babası altını alıyorsun ya büyüynce anlatrsun diyorum. Hepinizi anlatıyorum bende bunalıyorum hatta eşimide bunaltıyorum ama 5 dakika oturup sakinleyin. Eşleriniz sizi anlıyor biz kendimizi doğru ifade edemiyoruz. Bazen bende diyorum ağlatma ya akşama kadar duyuyorum o sesi tahammülüm kalmadı diye deme öyle kızımıza diye kızıyor. Yapıyorlar yani aynılar hepsi. Biz onlerın trafikte neden sinirlendiklerini anlayamayız sürekli trafilte değiliz onlarda tam anlamıyla bilemezler. Siz naiflikle anlatıcaksınız. Az önce eşim takıldı bana sen hamileyken böyle değildin napıyon diye göbeğimi sever gibi yaptı güya. Sinirlendim. Çocuk uyuduktan sonra kırıldığımı 5 aydır evde olduğumu bu psikolojiyi bilemeyeceğini söyledim. Hamileyken 5 kilo alan ben doğumdan sonra 10 kilo aldım. Şaka yaptım falan dedi bla bla. Bilmiyorum sankş ben göbeğimi sende kal 5 ay evde göreyim dedim. Onlara basit geliyor böyle şeyler. Siz evliliğine duygularınıza odaklanın. Bi büyüsünler rahatlayacağız :)
Yaaa ama uyumayınca da içinizden geçiyor ya. Hanimuyuyuncada uzun uyumuyo yarım saat 40 dk ama uyumadı mı deccalll
İmkansız 3 saat uyanık kalması hiç uyumadan 2 saat 15 dk rekorumuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?