2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253

Benim oğlum da dün gece her uyuttuğumda 10 dakika sonra uyandı gündüz de huysuzdu hep. Ben de artılk sabredemedim yine ağlayınca sinirlendim lavobaya girecektim benim de dinlenmeye hakkım yok mu be oğlum diye söylendim banyonun kapısını biraz sert kapattım. Sonra tabii pişman oldum sesimi yükselttiğim için ağladım eşime de sence ben tahammülsüz müyüm diye sordum hani şey bekliyorum yok hayatım olur mu öyle şey seni çok yoruyor sinirlerin yıprandı falan desin adam demesin mi evet tahammülsüzsün????? Be adam bebek bakımında bir şeyden anladığın yok bari bakanın gönlünü hoş tut dimi. Geçen yine ağlıyorum böyle gelmiş elini omzuma atmış diyor ki takma kafana geçer. Geçene kadar ben tımarhanelil olcam haberi yok

Gerçekten çok zor insan biraz kendi başına kalmak istiyor dinlenmek istiyor. Benim eşim evde olduğu günler bakıyor binlerce şükür sen git yat dinlen diyor ama o kadar işim birikmiş oluyor ki ben o arada işlerimi yapıyorum o evde yokken yemek yapamadığım için yemek yapıyorum yani olmuyor dinlenemiyorsun. Bir şeyler eskisi gibi değil ve bunu kabullenmek çok zor geliyor sanırım. Hepimize Allah güç versin en çok psikolojik dayanıklılık gücü

Sütlü irmik tatlısı hem lezzetli hem de pratik

valla ağlanacak halimize gülüyorum kfkfkd sinirim bozuluyor. tahammülsüzsün mü? yuh. ya çoğumuz bu adamlarla severek evlendik, eminim kötü insanlar da değiller ama işte anlayış ve incelik her türden ilişkinin selameti için anahtar. anlarlar inşallah.

Bu erkekler neden böyle hiç anlamıyorum ya bu kadar duyarsız canlılar olamaz empati konusunda çok eksikler. Bir de benimki beni ağlarken görünce kızıma dönüp annen yakında tımarhanelik olacak kızım diyor gülerek iyice sinir oldum

amin... ya ben yatmak falan da istemiyorum biliyor musun? uykusuzluktan ölüyor olsam da aslında istediğim şey gerçekten biraz kafa dinlemek. illa uyumam gerekmiyor yani. insan bir işte yorulup başka bi işe geçse bile bu dinlendiriyor bazen. bizim tek 1 meşgalemiz var hem aşığım o meşgaleye hem de biraz mola istiyorum

Yaa cidden çocuğumun babası olmasa yapacağımı biliyorum da işte

Bende uyuyamam zaten öyle her an. Benimde tek istediğim kendimle zamanımın olması biraz düzene girmek ama hiç düzen olmuyor

Yasa zayıflamam lazım kaynanam gelcek arkandan oğlum kilolu sevmiyor inşallah gelin kilo almaz diyip duruyor

ben de kulaklık takıp yaprak dökğmü izliyorum
Eski diziler ne güzelmiş ya
İzinli olduğu bir gün sabahtan akşama kadar hem bebeğe baksın hem evi toplasın yemek yapsın sen sadece emzirip ver başka hiçbir şeyle ilgilenme bak bakalım kafayı nasıl yiyor. Erkekler nedense evde olduğumuz için yorulduğumuza pek inanmak istemiyor. Yıllarca çalıştım en zor dediğim işim bile bebek bakmanın yanında aşırı kolaymış. Benim kocam da sürekli uyuyor bdv da konu bile açtım bunun için sgshs artık sürekli iş kitliyorum uyumasın diye çünkü boğasım geliyo. Velhasıl çok haklısın insan bi destek arıyo hadi git bi duş al bi kendine zaman ayır densin istiyor. Ben kafasına vura vura öğrettim başlarda şok kavga ettik darısı senin başına

Ben çok katılamıyorum büyüdüğü aile kısmına. Benim babam da eşimin babası da çocuk bakımında zerre katkısı olmayan kişiler. Bizim bakış açımız asla böyle değil ama. Vicdan meselesi gerçekten, benim bu kadar yorulduğumu görüp nasıl sessiz kalabilir? O keşke ben çocuk baksaydım kısmına karşılık vermen lazım. Çocuğu bırakacaksın şöyle 3-4 saat ve sen gidip kendin vakit geçireceksin. Tek başına bakalım nasıl idare edecek ve bunu tüm gün yapmak nasıl bir şey? Empati kurması lazım.

Zaten eşit olmak zorunda? Bebek sadece senin değil ki. O işe gidiyorsa sen evde mesai yapıyosun çamaşır bulaşık yemek temizlik bunları kim yapıyor? Bir de ortak olan bir bebek var anne de baba da eşit sorumluluğa sahip.

biz de büyüdüğümüz ailelerden tamamen farklıyız ama işte demek ki bi yerlerde az da olsa izi kalıyor diye düşünüyorum. en azından kendi kocam için. bu akşam eve geldiğinde hiç söyletmeden direkt bebeği aldı odaya geçti. böyle de ben söyledim diye yapıyor gibi oluyor. ben gerçekten içinden gelsin istiyorum. beni anlasın istiyorum. dediğin doğru yani, empati doğru kelime.

işte yemek, çamaşır, bulaşık hepsini kendisi de yaptığı için ben bir şey yapmıyorum gibi görünüyor. halbuki onun yaptığı buzdağı. arkada hiç farkında olmadığı işler yürüyor. yani o diyor ki ben dışarıda çalışıyorum, evde de çalışıyorum, gece de artık bana müsaade. benim anladığım bu. konuşmaya ihtiyacımız var sanırım ama konuşmaya bile vakit yok :)

Dış çıkmadı demi sizin acaba dış çıkarması yakın ondan mı

Mesaj attım ben karşı odaya

Kremalı Kedi Dili Pastası (Çok Hafif ) (videolu) Kremalı Kedi Dili Pastası (Çok Hafif ) (videolu) - Nefis Yemek Tarifleri
Baya pratik oluyor fırın yok bak istersen canım

Birbirimizi boğazlamadan şu günleri bi atlatalım da :) erkekler düz mantık maalesef detaylı düşünemiyolar beyin öyle çalışmıyo. İyice bilenme kendini doldurma güzel güzel konuşup halledersiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…