- 17 Temmuz 2022
- 4.551
- 3.922
- 83
- 30
Mayası ev yoğurdu mayasıydı ama dediğin gibi uzayan bi kıvamı var tatsız tutsuz garip bi şey ben de 1 2 aya köye çıkıp kendim bakıcam normalçiğ süt alcam sanırımgünlük sütten yapınca öyle oluyor genelde :l maya olarak ne kullanmıştın? ben marketten probiyotikli maya almıştım onun tadı da bi acayip ya böyle sümüksü oluyor yoğurdun kıvamı. normal ev yoğurdundan devam edicem galiba
Yoğurt uzuyorsa tam tutmamış olabilir canım. Benimde tam tutmamıs ben normalde derece ile ölçüyorum 42 derece sıcaklıkta çok güzel tutuyor ama acele ettim bu sefer hemen mayaladım güzel olmamışMayası ev yoğurdu mayasıydı ama dediğin gibi uzayan bi kıvamı var tatsız tutsuz garip bi şey ben de 1 2 aya köye çıkıp kendim bakıcam normalçiğ süt alcam sanırım
günlük sütten yapınca öyle oluyor genelde :l maya olarak ne kullanmıştın? ben marketten probiyotikli maya almıştım onun tadı da bi acayip ya böyle sümüksü oluyor yoğurdun kıvamı. normal ev yoğurdundan devam edicem galiba
Kızlar yoğurdun kıvamı öyle olduğunda maya tutmamış oluyor. Vermeyin bence bebişlere. Ben de ilk mayaladığımda öyle olmuştu, yazmıştım buraya hatta. İnternette araştırınca görmüştüm, sizinle de paylaşayım. Normal çiğ sütten yapıp bildiğim mayayla mayalayınca oldu benimki, günlük sütte kıvam tutmadı.Mayası ev yoğurdu mayasıydı ama dediğin gibi uzayan bi kıvamı var tatsız tutsuz garip bi şey ben de 1 2 aya köye çıkıp kendim bakıcam normalçiğ süt alcam sanırım
Yoğurt uzuyorsa tam tutmamış olabilir canım. Benimde tam tutmamıs ben normalde derece ile ölçüyorum 42 derece sıcaklıkta çok güzel tutuyor ama acele ettim bu sefer hemen mayaladım güzel olmamış
Tam 43 derecede mayaladığım öyle olunca eskisi gibi sıcaklığına parmağımla baktım yine öyle oldu. Günlük sütten yoğurt tutmuyo galiba ya herkes aynı şeyi söylüyorKızlar yoğurdun kıvamı öyle olduğunda maya tutmamış oluyor. Vermeyin bence bebişlere. Ben de ilk mayaladığımda öyle olmuştu, yazmıştım buraya hatta. İnternette araştırınca görmüştüm, sizinle de paylaşayım. Normal çiğ sütten yapıp bildiğim mayayla mayalayınca oldu benimki, günlük sütte kıvam tutmadı.
Ben çiğ sütle yapıyorum diğerini hiç bilmiyorum yaTam 43 derecede mayaladığım öyle olunca eskisi gibi sıcaklığına parmağımla baktım yine öyle oldu. Günlük sütten yoğurt tutmuyo galiba ya herkes aynı şeyi söylüyor
Günlük sütle 3 kere denedim 3ü de başarısız olduBen çiğ sütle yapıyorum diğerini hiç bilmiyorum ya
Yaa bende ekmek verdim yani daha dogrusu masada uzandı aldı yedikçede almadım eliinden ekmek yemiş oldu oda tuz flan var ama yemeyen bebe bişeyi yiyşnce insan elinden alamıyorVermiyorum çok istedi diye tadına baktı sadece
Canlarım benim bebeğim gündüz sadece kucağımda yarım saat uyuyor gece de her yarım saatte bir çığlıkla uyanıyor. Ben tek başımayım eşim de hiç yardım etmiyor. Yemek aürekli dışarıdan yiyoruz bir çorba içmeyi bile çok özledim. Pazartesi başlıyoruz uyku eğitimine inşallah bebeğimi üzmeden en azından kendi yatağında uyuyacak şekilde düzenli uykuları olur.
Bende inat ettim defalarca denedim. En sonunda en ucuzundan bir yoğurt yapma mikado aldım. Sorun mayada ya da sütte sandım değilmiş. Sorun bendeymişGünlük sütle 3 kere denedim 3ü de başarısız oldu
O kadarcıktan bi şey olmaz yaYaa bende ekmek verdim yani daha dogrusu masada uzandı aldı yedikçede almadım eliinden ekmek yemiş oldu oda tuz flan var ama yemeyen bebe bişeyi yiyşnce insan elinden alamıyor. Bende gittim hemen sipariş verdim ekmek gibi şeyler kemirecekse bari pankek falan yaparım belki die gerçi ekmegide ser die yemiştir dicem de kalanı yumuşacık hamurdu baya da yemiş.
Hemen link alalım o zamanBende inat ettim defalarca denedim. En sonunda en ucuzundan bir yoğurt yapma mikado aldım. Sorun mayada ya da sütte sandım değilmiş. Sorun bendeymişmakina ile çok güzel tuttu günlük sütler yoğurt mayaları ile bu arada tadıda çok iyiydi. Eğer benim gibi vazgeçen varsa deneyebilir o yğzden söylüyorum. onca şeyi israf ettim inat ettim, baştan aldaymışım dedim sonrada
Geçen ıspanak yedirdim kakası olduğu gibi ıspanaktıkız kakadan onu nasıl ayırt ettin? ben kakasında ne yedirdiysem onu görüyorum en son brokoli gördüm kdjdjd ama koklamıyorum genelde
Genel durumu nasıl yani hep mutsuz huzursuz mu ? Sadece uykuya mı direniyor ?Delirmeme ramak kaldı. Uykusu geliyor uyuyamıyor bir türlü ve kıyameti koparıyor. Her yolu deniyoruö uyutmak için. Emerek uyumasına bile razıyım ama yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?