2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Benim prematüre doğdu. Haftaya 11 aylık olcaz. 9.5-10.5 aylık arası sürdü bu. İlk gündüzleri başladı o zaman 9 ay civarındaydı.
O zaman tarih de tutuyor. Eğer düzeltilmiş bir tarih takip etmiyosanız. Ay umarım geçer. Aklımızdan milyon tane şey geçiyo. Başka bir derdi var da biz mi anlamıyoruz diye. Uykular öncesinde nasıldı sonrasında nasıl oldu peki?

Öncesinde fena değildi. Yani yine uyanıyordu ama uykuya dönüyordu bir şekilde. Ancak o dönemde ağlaya ağlaya içi dışına çıkıyordu. Uyandırıp gezdirip sakinleştiriyordum. Öncesinde tabi daha az uyanıyordu o dönem felaketti benim için. Uyku falan kalmamış ne bende ne onda.

Evet evet dışarısı için istiyorum zaten atıyorum parkta iki kişi ellerinden tutunca yürüyor baya çorapla yürüyor şimdilik ama çimenlerde filan yeşil cam kırıkları bulduk mesela geçen böyle alanlardan korunması için. Yoksa evde asla çorap bile yok aylardır

Benim kızım da öyle napcaz bilmiyorum başka kimsede de durmuyor dinleneyim. Ne oldu bunlara böyle atak mıdır nedir anlamadım 3 gün belledi beni çocuk ya

Geçmiş olsun. Umarım biziki de tez zamanda geçer

Az kalmış zaten yurumesine bence riske atma kendi kendine yurusun oyle gidip alın. Cünkü tam kavraması önemli. ben kendi kendine yurumesini beklıyorum. Şimdilik sadece ordan burdan turunarak gidiyo kendisi. O sayılmazmış. Bu aşaması uzun sürenlerde var. Belki yaz biticek yani boşuna sandalet almaya gerek yok. Yoksa çok ciciler yaa. Benimde içim gidiyo

Benim kızım hiç böyle değildi. Gündüz yanında olmadan uykuya devamda etmiyor. Yürüseler rahatlarmıyız acaba ?

Benim kızım da öyle napcaz bilmiyorum başka kimsede de durmuyor dinleneyim. Ne oldu bunlara böyle atak mıdır nedir anlamadım 3 gün belledi beni çocuk ya
Valla bacım benide belledi geçen eşim bi konuda taklidimidi yaptı çok kötü bi gün geçirdim sus dedim. Aşırı doldum.

Ay benimde böyle oldu. Emziğini alıp gerii uyuyan kızım çığlık atıyor sakinleşmiyor göğsüme falan almm gerekiyor. Normalde uykuya hemen dönerdi. Geçtimi ?

Benim kızım hiç böyle değildi. Gündüz yanında olmadan uykuya devamda etmiyor. Yürüseler rahatlarmıyız acaba ?
Yürüme olayı değil bu ya. Gerçekten de atak womder weeks dedikleri atak bu. Umarım geçer çünkü zaten bizim geceler zaten rezalet geçiyodu şimdi gündüzler de rezalet geçiyor.

Ay benimde böyle oldu. Emziğini alıp gerii uyuyan kızım çığlık atıyor sakinleşmiyor göğsüme falan almm gerekiyor. Normalde uykuya hemen dönerdi. Geçtimi ?
Biz de aynı durumdayız emip uyuyan bebe çığlık çığlığa ağlıyo gözü kapalı dün gece çok fenaydı

Baya toparladı. Tamamen düzelmedi ama. 3 haftadan fazla sürdü. Artık geceleri bakıcı mı alsam diye düşünüyordum. Neyseki iyiyiz.

Yürüme olayı değil bu ya. Gerçekten de atak womder weeks dedikleri atak bu. Umarım geçer çünkü zaten bizim geceler zaten rezalet geçiyodu şimdi gündüzler de rezalet geçiyor.
Atak mı diş mi kafam karıştı benim ama artık bel fıtığı oldum sanırım aşırı belimi ağrıyordu anneme geldim en azından gündüzleri bakıyor gecemiz rezalet geçiyor 1 ay oldu

Ay o nasıl bi atakmış öyle. Benim kızım normalde sinirlide değilki şimdi bazen taklidini yapınca bile ııııhhhhh diye kızıyor bize atıyor oyuncaklarını istemiyorum diye dertleri ne bunların

Baya toparladı. Tamamen düzelmedi ama. 3 haftadan fazla sürdü. Artık geceleri bakıcı mı alsam diye düşünüyordum. Neyseki iyiyiz.
Bizimde ortalama 18 gün falan oldu. Bazen pik yapıyor bazen normal. Uykular berbat oldu. Kalkmayıda öğrendi direk birden ayağa kaldırıyor kendini uykudayken

Bizimde ortalama 18 gün falan oldu. Bazen pik yapıyor bazen normal. Uykular berbat oldu. Kalkmayıda öğrendi direk birden ayağa kaldırıyor kendini uykudayken
Bende yatagı yere aldım. Onun yatağı da yanımda.bazen gözümü açana kadar hop kendini yatağın en sonunda yakalıyorum. Aşağıya kafa üstü atlıyor. Minder falan attım en azından yavaşlatır diye. Ayağa kalkamıyor neyseki, birde ona başlarsa sürekli yerde bulur kendini benimki.

Valla bacım benide belledi geçen eşim bi konuda taklidimidi yaptı çok kötü bi gün geçirdim sus dedim. Aşırı doldum.
Mama sandalyesine bile oturtamıyorum koyduğum an çığlığı basıyor sürekli böyle ya asla oturmak istemiyor kucağımdan inmek istemiyor her gün zor bu ara gerçekten

Doğumdan sonra oldu doğuma kadar hiç yoktu. Ameliyattaki uyuşukluk devam ediyormuş gibi hissediyorum bazen. Herkeste olan bir şey değilse bir kontrole gideceğim ama hangi poliklinik ilgilenir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…