O zaman tarih de tutuyor. Eğer düzeltilmiş bir tarih takip etmiyosanız. Ay umarım geçer. Aklımızdan milyon tane şey geçiyo. Başka bir derdi var da biz mi anlamıyoruz diye. Uykular öncesinde nasıldı sonrasında nasıl oldu peki?Benim prematüre doğdu. Haftaya 11 aylık olcaz. 9.5-10.5 aylık arası sürdü bu. İlk gündüzleri başladı o zaman 9 ay civarındaydı.
Öncesinde fena değildi. Yani yine uyanıyordu ama uykuya dönüyordu bir şekilde. Ancak o dönemde ağlaya ağlaya içi dışına çıkıyordu. Uyandırıp gezdirip sakinleştiriyordum. Öncesinde tabi daha az uyanıyordu o dönem felaketti benim için. Uyku falan kalmamış ne bende ne onda.O zaman tarih de tutuyor. Eğer düzeltilmiş bir tarih takip etmiyosanız. Ay umarım geçer. Aklımızdan milyon tane şey geçiyo. Başka bir derdi var da biz mi anlamıyoruz diye. Uykular öncesinde nasıldı sonrasında nasıl oldu peki?
Evet evet dışarısı için istiyorum zaten atıyorum parkta iki kişi ellerinden tutunca yürüyor baya çorapla yürüyor şimdilik ama çimenlerde filan yeşil cam kırıkları bulduk mesela geçen böyle alanlardan korunması için. Yoksa evde asla çorap bile yok aylardırBana satıcı şey dedi. 15 -20 adım tek basında attıgında gel buraya dedi.. Ben şuan ayakkabı giydirme taraftarı değilim. Ayagıyla yeri hissetmesi daha önemli. Dokuları hissetsin. Yani ben bile şuan evde çıplak ayak dolaşıyorum. rahatsız bişey. En ortapedigide olsa ayakkabı kendi dogasında zaten rahat olan bişey değil. Dısarıda yalınayak yuruyemeyecegi için mecbur giyicek. Dısarda da giymesi en konforlusu. Şuan ayakkabı dengelerini bozar bence. Zaten yeni öğrenıyorlar.
Benim kızım da öyle napcaz bilmiyorum başka kimsede de durmuyor dinleneyim. Ne oldu bunlara böyle atak mıdır nedir anlamadım 3 gün belledi beni çocuk yaKızlar kızım başbaşka biri oldu. Kendi kendine oynayan güzel yemek yiyen uyuyan çocuk gitti canavar geldi sanki. Hiç iyi değilim. Durmuyor. Oturmuyor. Oynamıyor oyuncaklarına sinirleniyor sürekki elimde gezmek istiyor. Napıcağımı şaşırdım. Önceden mızmızlanırdı şimdi krize girerek ağlıyor. Noluyor böyle.
Geçmiş olsun. Umarım biziki de tez zamanda geçerÖncesinde fena değildi. Yani yine uyanıyordu ama uykuya dönüyordu bir şekilde. Ancak o dönemde ağlaya ağlaya içi dışına çıkıyordu. Uyandırıp gezdirip sakinleştiriyordum. Öncesinde tabi daha az uyanıyordu o dönem felaketti benim için. Uyku falan kalmamış ne bende ne onda.
Az kalmış zaten yurumesine bence riske atma kendi kendine yurusun oyle gidip alın. Cünkü tam kavraması önemli.Evet evet dışarısı için istiyorum zaten atıyorum parkta iki kişi ellerinden tutunca yürüyor baya çorapla yürüyor şimdilik ama çimenlerde filan yeşil cam kırıkları bulduk mesela geçen böyle alanlardan korunması için. Yoksa evde asla çorap bile yok aylardır
Benim kızım hiç böyle değildi. Gündüz yanında olmadan uykuya devamda etmiyor. Yürüseler rahatlarmıyız acaba ?Bizde de durum bu. Sürekli bir ağlayıp üstüme yapışma. Sürekli bir huzursuzluk. 8 diş çıktı hala diş sancısı mı bilmiyorum. Oyalamak sakinleştirmek aşırı zor. Gece zaten uyumuyo. Mahfolmuş durumdayız.
Valla bacım benide belledi geçen eşim bi konuda taklidimidi yaptı çok kötü bi gün geçirdim sus dedim. Aşırı doldum.Benim kızım da öyle napcaz bilmiyorum başka kimsede de durmuyor dinleneyim. Ne oldu bunlara böyle atak mıdır nedir anlamadım 3 gün belledi beni çocuk ya
Ay benimde böyle oldu. Emziğini alıp gerii uyuyan kızım çığlık atıyor sakinleşmiyor göğsüme falan almm gerekiyor. Normalde uykuya hemen dönerdi. Geçtimi ?Öncesinde fena değildi. Yani yine uyanıyordu ama uykuya dönüyordu bir şekilde. Ancak o dönemde ağlaya ağlaya içi dışına çıkıyordu. Uyandırıp gezdirip sakinleştiriyordum. Öncesinde tabi daha az uyanıyordu o dönem felaketti benim için. Uyku falan kalmamış ne bende ne onda.
Yürüme olayı değil bu ya. Gerçekten de atak womder weeks dedikleri atak bu. Umarım geçer çünkü zaten bizim geceler zaten rezalet geçiyodu şimdi gündüzler de rezalet geçiyor.Benim kızım hiç böyle değildi. Gündüz yanında olmadan uykuya devamda etmiyor. Yürüseler rahatlarmıyız acaba ?
Bizim de öyle sadece uyku saatlerinde emiyo onun dışında ayakta oynayarak emiyp geneldeKızlar ya emzirme durumlarınız nasıl? Bizim kız baya keyfi emmeye geçti, ilk zamanlara kıyasla çok az olunca emziriyormuşum gibi gelmiyor
Biz de aynı durumdayız emip uyuyan bebe çığlık çığlığa ağlıyo gözü kapalıAy benimde böyle oldu. Emziğini alıp gerii uyuyan kızım çığlık atıyor sakinleşmiyor göğsüme falan almm gerekiyor. Normalde uykuya hemen dönerdi. Geçtimi ?
Baya toparladı. Tamamen düzelmedi ama. 3 haftadan fazla sürdü. Artık geceleri bakıcı mı alsam diye düşünüyordum. Neyseki iyiyiz.Ay benimde böyle oldu. Emziğini alıp gerii uyuyan kızım çığlık atıyor sakinleşmiyor göğsüme falan almm gerekiyor. Normalde uykuya hemen dönerdi. Geçtimi ?
Bende hiç beğenmedim valla+6 +12 çok kötü bence ya bir kere yanlışlıkla almıştım hiç beğenmedim
Atak mı diş mi kafam karıştı benim ama artık bel fıtığı oldum sanırım aşırı belimi ağrıyordu anneme geldim en azından gündüzleri bakıyor gecemiz rezalet geçiyor 1 ay olduYürüme olayı değil bu ya. Gerçekten de atak womder weeks dedikleri atak bu. Umarım geçer çünkü zaten bizim geceler zaten rezalet geçiyodu şimdi gündüzler de rezalet geçiyor.
Ay o nasıl bi atakmış öyle. Benim kızım normalde sinirlide değilki şimdi bazen taklidini yapınca bile ııııhhhhh diye kızıyor bizeYürüme olayı değil bu ya. Gerçekten de atak womder weeks dedikleri atak bu. Umarım geçer çünkü zaten bizim geceler zaten rezalet geçiyodu şimdi gündüzler de rezalet geçiyor.
Bizimde ortalama 18 gün falan oldu. Bazen pik yapıyor bazen normal. Uykular berbat oldu. Kalkmayıda öğrendi direk birden ayağa kaldırıyor kendini uykudaykenBaya toparladı. Tamamen düzelmedi ama. 3 haftadan fazla sürdü. Artık geceleri bakıcı mı alsam diye düşünüyordum. Neyseki iyiyiz.
Bende yatagı yere aldım. Onun yatağı da yanımda.bazen gözümü açana kadar hop kendini yatağın en sonunda yakalıyorum. Aşağıya kafa üstü atlıyor. Minder falan attım en azından yavaşlatır diye. Ayağa kalkamıyor neyseki, birde ona başlarsa sürekli yerde bulur kendini benimki.Bizimde ortalama 18 gün falan oldu. Bazen pik yapıyor bazen normal. Uykular berbat oldu. Kalkmayıda öğrendi direk birden ayağa kaldırıyor kendini uykudayken
Mama sandalyesine bile oturtamıyorum koyduğum an çığlığı basıyor sürekli böyle ya asla oturmak istemiyor kucağımdan inmek istemiyor her gün zor bu ara gerçektenValla bacım benide belledi geçen eşim bi konuda taklidimidi yaptı çok kötü bi gün geçirdim sus dedim. Aşırı doldum.
Doğumdan sonra oldu doğuma kadar hiç yoktu. Ameliyattaki uyuşukluk devam ediyormuş gibi hissediyorum bazen. Herkeste olan bir şey değilse bir kontrole gideceğim ama hangi poliklinik ilgilenirHep mi böyleydi? Sezeryanla mı yoksa hamilelikte olan değişikliklerle mi ilgili acaba. Ben sorun yaşamadım sadece dikişlerse ağrılar oluyor ara ara. Genelde bebek tekmeliyor karnımı ondan sonra oluyor ağrılar bende.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?