2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Kızlar 1 yaş yaklaşıyor doğum günü için neler düşünüyorsunuz? Ben mekan tuttum ama baya pahalıya patladı açıkçası ama ilk doğum günü yapmak istiyorum yani 6 ay kınasını da yapamamıştım onu da orda yapacağız.

9 ay kontrolünde doktorunuz bir şey dedi mi? Bizimki anlamlı kelime olup olmadığını sordu biraz erken geldi bana. Bay bay gel gel yapıp yapmadığını sordu bir de.

Ben sitenin bahçesinde küçük bir kutlama yapmayı düşünüyorum ya da büyük bir park var orası da aklımda. Mekan tutacak kadar tanıdığım insan yok o yüzden ufak bir alan benim için yeterli olacak. Konsepti belirleyemedim sadece ilk doğum günü biraz özenilmiş olsun istiyorum

Atak mı diş mi kafam karıştı benim ama artık bel fıtığı oldum sanırım aşırı belimi ağrıyordu anneme geldim en azından gündüzleri bakıyor gecemiz rezalet geçiyor 1 ay oldu
Ayrılık kaygısının pik yaptığı bir ay 9. Ay zihinsel gelişim de çok hızlı o yüzden zor geçiyo. E bi de diş varsa
Ay o nasıl bi atakmış öyle. Benim kızım normalde sinirlide değilki şimdi bazen taklidini yapınca bile ııııhhhhh diye kızıyor bize atıyor oyuncaklarını istemiyorum diye dertleri ne bunların
Benim oğlum da bana yapışık halde. Asla oynamıyor oyuncaklarıyla. Kucağıma gelip yumrukları sıkıp sinirlenip ağlıyor sık sık. Çok Or muhtemelen onlar için de ya. Ne bileyim gerçekten yoruldum.
9 ay kontrolünde doktorunuz bir şey dedi mi? Bizimki anlamlı kelime olup olmadığını sordu biraz erken geldi bana. Bay bay gel gel yapıp yapmadığını sordu bir de.
Kesinlikle erken değil mi ya. Babıldama var gaga baba dede bebe aba meme falan ama asla anlamlı değil. Bay bay gelgel de yok bizde. Yeni gittik kontrole hatta hiç böyle şeyler sormadı doktor biZe. Erken değil mi ya.?

Biz de aynı durumdayız emip uyuyan bebe çığlık çığlığa ağlıyo gözü kapalı dün gece çok fenaydı
Bizde de aynı, annem 2 gündür çok güzel uyutuyordu. Dün Bugün beni çileden çıkardı. Aylardır memesiz uyutuyordum ilk defa memeyle uyuttum. Çıldırdım artık o ağladı ben ağladım

Doğumdan sonra oldu doğuma kadar hiç yoktu. Ameliyattaki uyuşukluk devam ediyormuş gibi hissediyorum bazen. Herkeste olan bir şey değilse bir kontrole gideceğim ama hangi poliklinik ilgilenir
Nörolojiye gitmelisin ilk. Sezaryende yapılan uyuşturma ile ilgili mi değil mi ordan cevap alabilirsin. Eğer öyle birşey değilse onlar başka bölüme yönlendirirler. Bazen belden uyuşturmalarda komplikasyonlar gelişebilir.

Sezeryan sonrası bacaklarda ağrı yaşayan oldu mu 9 ay geçti çocuk doğalı 15-20 dakika oturup ondan sonra kalktığımda bacaklarımın üstüne basamıyorum ağrıdan
Sezeryanla alakalı değil ama sol dizim merdiven çıktıkça çıt çıt diye ses çıkartıyoe başına gelen var mı böyle bişey

Bizde de aynı, annem 2 gündür çok güzel uyutuyordu. Dün Bugün beni çileden çıkardı. Aylardır memesiz uyutuyordum ilk defa memeyle uyuttum. Çıldırdım artık o ağladı ben ağladım
Biz çok fenayız aşırı yapışık oldu bana sürekli bana gelmek istiyo ağlıyo ağlıyo ne istediği belli değil fenalık geçirmek üzereyim ilk defa ekran açtım yoksa ağlıcaktım

Sezeryanla alakalı değil ama sol dizim merdiven çıktıkça çıt çıt diye ses çıkartıyoe başına gelen var mı böyle bişey
Bence bu ağır kaldırmakla yani bebişleri kaldırmakla ilgili benim de sağ dizimde var aynısı

Biz çok fenayız aşırı yapışık oldu bana sürekli bana gelmek istiyo ağlıyo ağlıyo ne istediği belli değil fenalık geçirmek üzereyim ilk defa ekran açtım yoksa ağlıcaktım
Ay bir ben mi sinir krizliğim diye geldim. Mahvoldum bugün gerçekten bağıra bağıra ağlayacağım uyumasını bekliyorum.Daha da diş yok meydanda

Ya şuan ben de aynıyım. Hamilelikte 30 kilo aldim ve daha fazlasini verdim. 54 kiloya düştüm. Normalim 60 kg deli gibi yiyorum. İştahım çok açık ama hala kilo veriyorum. Doktor tiroidlere baktir dedi daha gidemedim

Kızlar ya emzirme durumlarınız nasıl? Bizim kız baya keyfi emmeye geçti, ilk zamanlara kıyasla çok az olunca emziriyormuşum gibi gelmiyor
Benim ki bu aralar memeye düştü uzun uzun keyif yapa yapa iciyor. Ek gidasini da yiyor ama tok olsa bile süt içiyor. Duygusal olarak ihtiyaci var galiba

Biz de sitenin bahçesinde ama organizasyon tutup yaparız diye düşünüyoruz ama konsept beğenemedim. Tam bir kız annesi oldum, cicili bicili herşey çok güzel geliyor Ben de ilk olunca özenli olsun sonrasında aile arasında kutlanır diye düşünüyorum. Hedefim doğum gününe kadar kilo verip güzel elbise almaktı ama bu gidişle bu bedene göre alacağım

Bizim de öyle sadece uyku saatlerinde emiyo onun dışında ayakta oynayarak emiyp genelde
Biz uyku öncesi kestik, o yüzden uyanınca ve aralarda emzirmeye çalışıyorum ama keyfine göre Nerde o ilk zamanki halimiz nerde şimdiki halimiz
Benim ki bu aralar memeye düştü uzun uzun keyif yapa yapa iciyor. Ek gidasini da yiyor ama tok olsa bile süt içiyor. Duygusal olarak ihtiyaci var galiba
Ay ne güzel, bizimki iyice saldı beni. Ek gıdayı bekliyormuş üzülüyorum da bi yandan ama işte bebekten bebeğe değişiyor. Dediğin gibi duygusal ihtiyacı varsa cidden memeyle çözüyorlar. Diş ilk çıkmaya başladığında yapışmıştı bizim de

Bence bu ağır kaldırmakla yani bebişleri kaldırmakla ilgili benim de sağ dizimde var aynısı
Evet ya bebişler ağırlaştığından beri bence bizim vücutlara çok yük bindi. Ondan bu ağrılarımız diye düşünüyorum. Bi de ben eskiye göre hareketsiz olduğum için sanırım sırtım, belim çok fena ağrıyor akşamları

Benim kan değerleri vs herşey normal üstelik. Vitamin eksikliği var o ayrı bişey

Ay bir ben mi sinir krizliğim diye geldim. Mahvoldum bugün gerçekten bağıra bağıra ağlayacağım uyumasını bekliyorum.Daha da diş yok meydanda
Bizimki 4 dişi 1 hafta içinde çıkarttı. Ben şu an ağlayarak yazıyorum (gerçekten)

Bu kızın derdi ne ya bulduğu her şeyi ısırıyor elim kolum yüzüm dayak yemiş gibi hissediyorum kendimi resmen üst dişler bu kadar zor mu çıkıyor kaç aydır bekliyoruz çıkacak onun huysuzluğudur diye ama yetti artık diş falan yok ortada 2 gecedir de çığlık atarak uyanıyor dişten mi şimdi bu alttakiler çıkarken bu kadar olmamıştı

Aaa nasıl kestiniz ya benimki asla uyumuyo memesiz. Gece de illa ağzına bi değecek yoksa ağlıyo uykuya dönemiyo

Bizim kız da böyle oldu 2 haftadır asla durmuyor yemek yemiyor ben sıcaklara ve üst dişleri şişti ondan olduğunu düşünmek istiyorum inşallah kalıcı değildir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…