- 19 Şubat 2024
- 1.926
- 1.562
- 53
- 32
aynen canım, zaten sıcaktan hareket etmeye mecalim kalmıyor hele bir de bebekle mümkün değilAynıyız bende öyle 56 kiloyum ama kalçam aşırı büyüdü sezeryan göbeği var göğüsler desen zaten söylemiyorum bile bu bebelerle de nasıl spor yapılır bilemiyorum geçen düğün için kıyafet almaya gittim hayal kırıklığıyla döndüm kendime hiçbirşey yakıştıramadım almadan geri geldim
ayyynııısı. ne istediğini anlamıyorum bazen. kucağıma gelmek için ağlıyor. kucağımda duruyor yine ağlıyor. omzuma doğru tırmanıyor. ayağa kalkayım istiyor ama tüm gün ayakta gezemem kiBiz çok fenayız aşırı yapışık oldu banasürekli bana gelmek istiyo ağlıyo ağlıyo ne istediği belli değil fenalık geçirmek üzereyim ilk defa ekran açtım yoksa ağlıcaktım
Ben dayanamayıp kaplan daniel açtım 2 3 dakika kadar ve aynı şeyi söyledim. Ekran verince çocuk bakmak baya kolay biz deliriyoruz nasıl oyalıcaz diye. Benim anladığım yürümek daha çok şey yapmak istiyo ama yürüyemediği için sinirlenip sürekli bağırıyoayyynııısı. ne istediğini anlamıyorum bazen. kucağıma gelmek için ağlıyor. kucağımda duruyor yine ağlıyor. omzuma doğru tırmanıyor. ayağa kalkayım istiyor ama tüm gün ayakta gezemem kikolay yoldan çocuk bakmak istesek o kadar kolay ki. herhangi bir yerde ekran gördüğü an sus pus oluyor çocuk şok oluyorum jhdhf biraz bilinçsiz olsak çocuk büyütmek çok kolaymış diyorum
ay olabilir valla çok kafaları karışık şu ara. mesela 5 dakika önce bas bas bağırıyodu uyumamak için. hiç uykusu yok gibiydi ama şimdi daldı. insan ne yapacağını şaşırıyorBen dayanamayıp kaplan daniel açtım 2 3 dakika kadar ve aynı şeyi söyledim. Ekran verince çocuk bakmak baya kolay biz deliriyoruz nasıl oyalıcaz diye. Benim anladığım yürümek daha çok şey yapmak istiyo ama yürüyemediği için sinirlenip sürekli bağırıyo
Sleppy zeytinyağlı olan yeşil paket bayadir onu kullanıyorum çok memnunumKızlar hangi ıslak mendili kullanıyorsunuz ben unibaby kullanıyorum ama değiştirmek istiyorum sipariş vereceğim hangisini versem bilemedim . Yenidoğan kullandım doğumdan 8 aya kadar sonra 6+ olanı kullandım ama pek güzel temizlemiyor gibime geliyor yapışmış olanları mübarek yaptığı anda alsam bile yapışıyor nasıl mıçıyorsa artık
Çok yoruluyorsan ondan oluyordur benim bel ağrım çok oluyor iğne yerimde hayla geçer mi bilmemSezeryan sonrası bacaklarda ağrı yaşayan oldu mu 9 ay geçti çocuk doğalı 15-20 dakika oturup ondan sonra kalktığımda bacaklarımın üstüne basamıyorum ağrıdan
Eşim 1 haftadır çocuğu uyanık göremiyodu vardiyası yüzünden. Bugün erken geldi ağlıcaktı nerdeyse shsjs upuslu bebem terminatör gibi bi şey oldu. Napcaz böyle yaay olabilir valla çok kafaları karışık şu ara. mesela 5 dakika önce bas bas bağırıyodu uyumamak için. hiç uykusu yok gibiydi ama şimdi daldı. insan ne yapacağını şaşırıyor
Biz çok fenayız aşırı yapışık oldu banasürekli bana gelmek istiyo ağlıyo ağlıyo ne istediği belli değil fenalık geçirmek üzereyim ilk defa ekran açtım yoksa ağlıcaktım
Ya benim bebe de bozuldu ne yazık ki. Sürekli mızır mızır ne istediğini anlayamıyorum. Memeye düşkün olmayan çocuk anamı belledi ağlayarak emziriyorum.Bebeğimi tanıyamaz oldum ya var mı böyle birden değişen? Sürekli yüzümüze vurmak istiyo yumruk atıyo tokat atıyo istediği olmayınca kendini sıkıyo kıpkırmızı olup ağlıyo ele avuca sığmaz bi bebek oldu. Sürekli bana yapışıyo babasına bile gitmiyo bazen ne yapacağımızı şaşırdık ya 10. Ayda atak falan mı var ne bu ya
gece beslenmesi bebek istemediği sürece nasıl kesilir ki? benim bebeğim emmeden asla uyumuyor. az da olsa süt içmesi lazım gece. akşam tıka basa doyurup uyutsam da az yedirsem de her türlü aynı.
benim de bebeğim 3-4 aylıkken 8 saat kesintisiz uyuyordu ve ben de normal mi diye burada soruyordum hahahahah şu an 5-6 saat kesintisiz uyusa göbek atıyorum kdjddjd ben bir de emziremiyorum, ısırdığı için mahvoldu meme uçları. gece kaç kere kalkıp sağıyorum tam delilikBu sorunun cevabı ben de yok. Ben şu an yine gece 2 kez meme veriyorum. 1 e düşüremedim. Belirli saatlerde uyanıyor. Uyanıyordu 4 gğne kadar. Kesintisiz uyuma süresi maksimum 3 saat. Şöyle 4 5 saat uyusa evet 4. Saatin sonunda emzireyim sonra emzirmeyeyim diyeceğim de hayal tabi. Bebeğim 74 günlük 7 saat kesintisiz uyuyor normal mi diye sormuş birisi, sinir krizi geçirdim imrenmektenBir de sıcaklar başımıza dert oldu. Gece uykusu iyice rezil halde. Benim memeler inek memesine döndü . Ne zaman uyandı naptı ben nerdeyim. Annelik delilikmiş bunu anladım.
bence dişten dolayı ve birden büyüdükleri için adapte olmakta zorlanıyor olabilirler. aynı benim oğlumu tarif ediyorsun. çocuk normalde baba dede gugu bir sürü kelime söylüyordu şu an artık bütün dertlerini öfkeyle "ııııııııhh" diyerek anlatıyor. biri kucağına çağırsa "ı ııhh". iyice pekişti birkaç gündür. baya agresif yaBebeğimi tanıyamaz oldum ya var mı böyle birden değişen? Sürekli yüzümüze vurmak istiyo yumruk atıyo tokat atıyo istediği olmayınca kendini sıkıyo kıpkırmızı olup ağlıyo ele avuca sığmaz bi bebek oldu. Sürekli bana yapışıyo babasına bile gitmiyo bazen ne yapacağımızı şaşırdık ya 10. Ayda atak falan mı var ne bu ya
Bizim huyu değişmedi de babaya bağlandı, hep ona gitmek istiyor. Adam işe gidecek ağlıyor, kendini atıyor. Benimle güzel güzel oynuyor kapıdan babası görünse çığlık çığlığa ağlamaya başlıyor. İstediği olmazsa kendini geri atıyor. Bi huysuzluk, mızır mızırlık var ben de çözemedim ama tam oh iyi gidiyoruz derken 1 yaşa doğru tükenmişlik yükleniyor yeniden.Bebeğimi tanıyamaz oldum ya var mı böyle birden değişen? Sürekli yüzümüze vurmak istiyo yumruk atıyo tokat atıyo istediği olmayınca kendini sıkıyo kıpkırmızı olup ağlıyo ele avuca sığmaz bi bebek oldu. Sürekli bana yapışıyo babasına bile gitmiyo bazen ne yapacağımızı şaşırdık ya 10. Ayda atak falan mı var ne bu ya
Zaten şu sağma işini kim çıkardıysa yazıklar olsun. Annem bizim zamanımızda böyle şeyler yoktu, başınıza iş çıkardınız diyip duruyor. Şu an non-bilimsel konuşuyorum üzgünüm. 2.yi olur ki doğurursam emzik de vericem biberon da vericem, beşikte de sallıcam, sağmıcam da mememi. Tummy time ı ıvırı zıvırı.. Net söylüyorum milletin 1.çocukta kalmasının ana sebebi bu yorgunluklar. Şu an instagrama girmek istemiyorum. Psikolojim bozuluyor. İnsta mumların 10 aylık bebekle yapılan aktivite ler ek gıdalarını gördükçe ben ne yapıyorum diyip kendimi suçluyorum. Öyle içimi döktüm. Hepimize kolaylıklar diliyorumbenim de bebeğim 3-4 aylıkken 8 saat kesintisiz uyuyordu ve ben de normal mi diye burada soruyordum hahahahah şu an 5-6 saat kesintisiz uyusa göbek atıyorum kdjddjd ben bir de emziremiyorum, ısırdığı için mahvoldu meme uçları. gece kaç kere kalkıp sağıyorum tam delilikAllah sabır versin bacım
Zaten şu sağma işini kim çıkardıysa yazıklar olsun. Annem bizim zamanımızda böyle şeyler yoktu, başınıza iş çıkardınız diyip duruyor. Şu an non-bilimsel konuşuyorum üzgünüm. 2.yi olur ki doğurursam emzik de vericem biberon da vericem, beşikte de sallıcam, sağmıcam da mememi. Tummy time ı ıvırı zıvırı.. Net söylüyorum milletin 1.çocukta kalmasının ana sebebi bu yorgunluklar. Şu an instagrama girmek istemiyorum. Psikolojim bozuluyor. İnsta mumların 10 aylık bebekle yapılan aktivite ler ek gıdalarını gördükçe ben ne yapıyorum diyip kendimi suçluyorum. Öyle içimi döktüm. Hepimize kolaylıklar diliyorumbenim de bebeğim 3-4 aylıkken 8 saat kesintisiz uyuyordu ve ben de normal mi diye burada soruyordum hahahahah şu an 5-6 saat kesintisiz uyusa göbek atıyorum kdjddjd ben bir de emziremiyorum, ısırdığı için mahvoldu meme uçları. gece kaç kere kalkıp sağıyorum tam delilikAllah sabır versin bacım
Benimki de böyle. Isırıyor vuruyor istediği bir şeyi vermeyince bağırıp ağlıyorBebeğimi tanıyamaz oldum ya var mı böyle birden değişen? Sürekli yüzümüze vurmak istiyo yumruk atıyo tokat atıyo istediği olmayınca kendini sıkıyo kıpkırmızı olup ağlıyo ele avuca sığmaz bi bebek oldu. Sürekli bana yapışıyo babasına bile gitmiyo bazen ne yapacağımızı şaşırdık ya 10. Ayda atak falan mı var ne bu ya
ya ben de kim bulduysa Allah razı olsun diyorumZaten şu sağma işini kim çıkardıysa yazıklar olsun. Annem bizim zamanımızda böyle şeyler yoktu, başınıza iş çıkardınız diyip duruyor. Şu an non-bilimsel konuşuyorum üzgünüm. 2.yi olur ki doğurursam emzik de vericem biberon da vericem, beşikte de sallıcam, sağmıcam da mememi. Tummy time ı ıvırı zıvırı.. Net söylüyorum milletin 1.çocukta kalmasının ana sebebi bu yorgunluklar. Şu an instagrama girmek istemiyorum. Psikolojim bozuluyor. İnsta mumların 10 aylık bebekle yapılan aktivite ler ek gıdalarını gördükçe ben ne yapıyorum diyip kendimi suçluyorum. Öyle içimi döktüm. Hepimize kolaylıklar diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?