Baya püre haline mi getiriyosun canım verirken yoksa çatalla biraz ezip bırakıyormusuntam olarak ne yapıyorsam ondan veriyorum, yağını tuzunu bazen azaltıyorum bazen fırsatım olmuyor ama ben zaten çok tuz atmam yemeklere. yazın insanın canı pek bir şey istemiyor vallabiz de ne yesek şaşırıyoruz. taze fasulye yapıyorum zeytinyağlı, içine biraz patates de atıyorum eziyorum iyice ona yedireceğim zaman. biber dolmasını çoookk seviyor baya yiyor, onun için baharatsız ve kıymalı dolduruyorum ayrı olarak. sebzeli bulgur pilavı, bebek kısırı, zeytinyağlı kabak yemeği, yoğurtlu makarna... bunları yapıyorum hep. öğlenleri de yulaf ezmesi + meyveler, meyve püreli yoğurtlar, genelde bu şekilde.
Çok geçmiş olsun. Şimdi nasıl? Beslenmesi başldı mı?
Beslenme eskisi gibi değil maalesef . Hala tam olarak rutinine dönmüş değil. İlaç verdi eczanede karışım bir damla yapıyorlar ağız içini uyuşturmak için o bile fayda vermiyor bazen. Antibiyotik de başladı çünkü yaralar enfeksiyon olmuş sarı sarı su topladı hep. Havuza gitmedik okul kreş zaten yok etrafta konu komşu akraba da da yok böyle olan nereden geldi hiç bir fikrimiz yok . Yaralar hala kötü çenesi özellikle çok fena dua edin minigimeÇok geçmiş olsunBenim eltimin ve arkadaşımın çocukları olmuştu ama biri kreşten diğeri havuzdan kaptı. Sizin nerden geldi ki çevrede yoksa acaba İnşallah kısa sürede atlatırsınız, Allah acil şifalar versin
Yavrum ya biran önce geçsin hastalığı sağlığına kavuşsun ilaç verdi mi birde çevrede yok demişsin doktor nelerden olabileceğini söyledi mi illaki birşeyden kaptı bunu salgın falan mı var acaba
Kıyamam miniğin biran önce iyileşir de herşey yoluna girer inşallah. Bu dönem zor geçse de yaralar geçimce yeniden iştahı açılır hemencecik toparlar. Hiç üzülme.şimdilik ağrısını dindir gerisi yoluna girecektir zamanlaBeslenme eskisi gibi değil maalesef . Hala tam olarak rutinine dönmüş değil. İlaç verdi eczanede karışım bir damla yapıyorlar ağız içini uyuşturmak için o bile fayda vermiyor bazen. Antibiyotik de başladı çünkü yaralar enfeksiyon olmuş sarı sarı su topladı hep. Havuza gitmedik okul kreş zaten yok etrafta konu komşu akraba da da yok böyle olan nereden geldi hiç bir fikrimiz yok . Yaralar hala kötü çenesi özellikle çok fena dua edin minigimebenim uslu sakin kızım gitti yerine ejderha yavrusu geldi sanki
Çok geçmiş olsunBeslenme eskisi gibi değil maalesef . Hala tam olarak rutinine dönmüş değil. İlaç verdi eczanede karışım bir damla yapıyorlar ağız içini uyuşturmak için o bile fayda vermiyor bazen. Antibiyotik de başladı çünkü yaralar enfeksiyon olmuş sarı sarı su topladı hep. Havuza gitmedik okul kreş zaten yok etrafta konu komşu akraba da da yok böyle olan nereden geldi hiç bir fikrimiz yok . Yaralar hala kötü çenesi özellikle çok fena dua edin minigimebenim uslu sakin kızım gitti yerine ejderha yavrusu geldi sanki
canım hangisi için sordun bilmiyorum ama taze fasulyeyi iyice eziyorum, püre kadar değil de çatalla eziyorum yani. içine çok az ekmek de ekliyorum öyle çok seviyor. pilav, dolma bunları ezmeye gerek kalmadı artık çok şükür. ben pimpirikliydim baya ama büyüdüler artık maşallah ya. biz korkuyoruz aslında onlar yiyorBaya püre haline mi getiriyosun canım verirken yoksa çatalla biraz ezip bırakıyormusun
çok çok geçmiş olsun Allah beterinden korusunBeslenme eskisi gibi değil maalesef . Hala tam olarak rutinine dönmüş değil. İlaç verdi eczanede karışım bir damla yapıyorlar ağız içini uyuşturmak için o bile fayda vermiyor bazen. Antibiyotik de başladı çünkü yaralar enfeksiyon olmuş sarı sarı su topladı hep. Havuza gitmedik okul kreş zaten yok etrafta konu komşu akraba da da yok böyle olan nereden geldi hiç bir fikrimiz yok . Yaralar hala kötü çenesi özellikle çok fena dua edin minigimebenim uslu sakin kızım gitti yerine ejderha yavrusu geldi sanki
Babadan falan geldi o zamandışarıdan o getirdi bebkkerin bağışıklıgi daha farklı olduğu için onda ortaya çıktı Canı yanıyor yavrunun napsın ağlayarak huzursuzlukla derdini anlatıyor Allah'ım biran önce şifa versin bebişeBeslenme eskisi gibi değil maalesef . Hala tam olarak rutinine dönmüş değil. İlaç verdi eczanede karışım bir damla yapıyorlar ağız içini uyuşturmak için o bile fayda vermiyor bazen. Antibiyotik de başladı çünkü yaralar enfeksiyon olmuş sarı sarı su topladı hep. Havuza gitmedik okul kreş zaten yok etrafta konu komşu akraba da da yok böyle olan nereden geldi hiç bir fikrimiz yok . Yaralar hala kötü çenesi özellikle çok fena dua edin minigimebenim uslu sakin kızım gitti yerine ejderha yavrusu geldi sanki
Canım sen devlet hastanesine mi gidiyorsun özele mi devletse bir özel doktora gidip muane ettir istersen ve özel doktorunsa başka bir profesör falan mı bulsan başka bir tedavi önerebilir belkiHastalık bitmeden üst dişler çıkmaya başladı damak öyle bir şişmiş ki davul gibi olmuş resmen nedir bu yavrumun çektiği ya
Gittiğimiz doktor prof. Devlete de gittim başka özele de hepsi profla aynı şeyleri söylüyorCanım sen devlet hastanesine mi gidiyorsun özele mi devletse bir özel doktora gidip muane ettir istersen ve özel doktorunsa başka bir profesör falan mı bulsan başka bir tedavi önerebilir belki
Ah yavrum çok geçmiş olsun ya inş çok hızlı atlatırsınız
Ah yavrum çok geçmiş olsun ya inş çok hızlı atlatırsınıznerden bulaştı acaba ya
Yetişkinler belirti gösterneden virüs taşıyıcısı olabiliyomuş biri elini yıkamadan ellemiş olabilir özellikle 5 yaş altı çocuğu olanlarHic bilmiyorum hiç kimsede de yok zaten evden çıkan biri de değilim öyle
Ben de yaaa kendini geriye ata ata ağlıyor. İki gündür bana bi yapışıklık başladı ama hala baba favorisiYeğenleri görürdüm büyürken, böylelerdi. Hiç sevmediğim bir evre. Beni görünce ağlamasına ekstra kılım
Of gerçekten bizde de böyle durum. Biz 1 yaşta böyleysek 2 yaşta napıcazAy ağlamak. Yere koyunca ağlamak kucağa alınca kalkmaya çalışmak kalkamayınca ağlamak kalkınca kendini geriye atmak düşmek ağlamak. Yemek yemeyi reddediyor yahu. Önce dudak sımsıkı kapanıyor paşamın ağzına bir parça gider de zat-ı ali beğenirse yemeyi belki açar. Kızlar 10. ay benim içimden geçti aha 4 ay sonra da 11. ay daha 1 yaş sendromu falan değilse bunlar nedir sendrom ben bilmiyorum. Ne melül bir bebekti minnoşum
Uykuya direnme geldi mi bizimki de maşallah 5-6 saat ayakta kalıyor. Geçende 7 saati buldu. Cidden anlamsız ya hayret ediyorum ben deAyy perişan olduk bu 1 yaş sendromumu nedir ya. Gece uykusuna aşırı direniyor ağlayıp kendini geriye atıyo çırpınıyogündüz sorunsız 2 uyku yapıyo 1er saat bazen 1 buçuk saat son uykudan sonra nerdeysw 6 saate kadar uyumuyo ya nasıl dayanıyo anlam veremiyorum
Baba deme bana ya ne halleri varsa görsünlerBi de babaya sardı. Adamı az görüyor o yüzden herhalde. Ağlıyor yakında ve onun kucağında değilse. Ona da al diye söylemek gerekiyor. Pek yorucu bi hal aldı
Kendinin farkına varma diyelimEvet tam olarak bu, ne istediğini bilmiyorama ağlıyor 1 yaş sendromu bu mudur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?